Data Communication: ISV of the Year Finalist Central & Eastern Europe 2009

Η μοναδική ελληνική εταιρεία που κερδίζει το τιμητικό βραβείο “ISV of the Year Finalist Central & Eastern Europe 2009” στο Παγκόσμιο Συνέδριο Συνεργατών της Microsoft

Η Data Communication, εταιρεία με ηγετική θέση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και ανάπτυξης εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων, έλαβε την τιμητική διάκριση στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων «Independent Software Vendor (ISV) of the Year Finalist» που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Συνεργατών της Microsoft στη Ν. Ορλεάνη. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί ορόσημο στην επιχειρηματική εξέλιξη της εταιρείας καθώς αποδόθηκε μόνο σε 3 εταιρείες συνεργάτες της Microsoft στην Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και η Data Communication.

Η βράβευση της Data Communication βασίστηκε στην επιτυχημένη πορεία στην αγορά του InnovEra ERP το οποίο πέρσι είχε τιμηθεί με την ανώτατη πιστοποίηση Certified for Microsoft Dynamics (CFMD) και ήταν η πρώτη εφαρμογή που έλαβε την πιστοποίηση αυτή από τη Microsoft στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

«Η Data Communication διαθέτει ηγετική θέση στην ομάδα των συνεργατών της Microsoft και κάθε χρόνο εξελίσσεται προσφέροντας στους πελάτες της επιχειρησιακές λύσεις που διακρίνονται για την καινοτομία αλλά και την λειτουργικότητα τους», δήλωσε ο Doug Kennedy, Vice President Microsoft Dynamics Partners.

O κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication δήλωσε σχετικά: «Μετά την βράβευση της Data Communication ως “Small Business Partner of the Year 2008”, το βραβείο «ISV of the Year Finalist 2009» έρχεται να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά την αναγνώριση της πολυετούς εργασίας της εταιρείας στην παροχή εξειδικευμένων λύσεων για τους πελάτες μας, και να αναδείξει για άλλη μια φορά την πετυχημένη σχέση που έχουμε αναπτύξει με την Microsoft».

InnovEra ERP: Αναβαθμίζει την Οικονομική & Εμπορική Διαχείριση των αναπτυσσόμενων Ελληνικών εταιρειών

Σημαντική αύξηση κερδών και φέτος για τη Data Communication!