Επιλέγω Data Communication

Data Communication

Επιλέγω Αξιοπιστία, Καινοτομία, Εξυπηρέτηση

Για εμάς, στην Data Communication, είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι μετά 30+ χρόνια λειτουργίας συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε δυναμικά και να αποτελούμε πρότυπο επιχειρηματικής λειτουργίας, παρέχοντας κορυφαίας ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας και ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας στους ανθρώπους μας.

 

Εσείς μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για 10 ακόμη λόγους.

Data Communication
30+ έτη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία στην παροχή λύσεων στην Ελληνική αγορά

Διακρινόμαστε για την τεχνογνωσία μας και διαθέτουμε εις βάθος γνώση του ελληνικού επιχειρηματικού, οικονομοτεχνικού, νομοθετικού και εργασιακού περιβάλλοντος.

Πιστοποιημένη γνώση της σειράς Microsoft Dynamics

Διαθέτουμε εκτενή εμπειρία μέσω της υλοποίησης 200+ έργων Microsoft Dynamics.

Υψηλή τεχνογνωσία

Έχουμε διακριθεί για την πρωτοποριακή, cloud, υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης για την αυτόματη αναγνώριση και καταχώριση ψηφιοποιημένων παραστατικών, DC Scan, απευθυνόμενοι σε κάθε λογιστικό γραφείο ή λογιστήριο επιχείρησης (ΙMPACT ΒΙΤΕ Awards 2017). Παράλληλα, οι δύο κάθετες Microsoft Dynamics λύσεις που αναπτύξαμε για τους κλάδους της Ενέργειας και της Φαρμακευτικής Αγοράς, το Dynamics 365 for Energy και το Pharma CRM Accelerator, κάλυψαν σημαντικά κενά σε εξειδικευμένη λειτουργικότητα και βραβεύτηκαν και οι δύο ως εργαλεία καινοτομίας και παραγωγικότητας (ΒΙΤΕ Awards 2018,2016, 2013).

Ολοκληρωμένες προτάσεις ψηφιακής αναβάθμισης

Βελτιστοποιούμε το σύνολο των επιχειρηματικών διαδικασιών των πελατών μας μέσα από πλήρεις και διασυνδεδεμένες μεταξύ τους λύσεις, που ενοποιούν διαδικασίες, ανθρώπινους πόρους και επιχειρηματικούς συνεργάτες.

Προτεραιότητα στην άμεση εγκατάσταση και στη γρήγορη έναρξη λειτουργίας των νέων συστημάτων

Έχουμε τη δυνατότητα να ελαχιστοποιούμε το χρόνο που απαιτείται για την εγκατάσταση και την υλοποίηση. Μας το επιτρέπει η συσσωρευμένη εμπειρία μας στις παρεχόμενες λύσεις. 

Άμεση ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στα προϊόντα μας

Παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις και ευθυγραμμιζόμαστε αμέσως με τις διεθνείς τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές του IT.

Κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες και μετά την πώληση

Η ολοκληρωμένη πολιτική μας σε επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης έχει επανειλημμένα διακριθεί σε πολλαπλούς διαγωνισμούς (Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, European Business Awards,  IMPACT Bite Awards |2016-2014).

Στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft από το 2004

Διαθέτουμε την πιστοποίηση "Microsoft Gold Partner" για την προώθηση και υποστήριξη λύσεων Microsoft Dynamics, καθώς και την ανώτατη πιστοποίηση "Certified for Microsoft Dynamics" (CFMD) για τη δημιουργία λύσεων για κάθετες αγορές, βασισμένων στις πλατφόρμες Microsoft Dynamics NAV, Dynamics 365 & Microsoft Sharepoint. Επιπλέον, έχουμε λάβει σημαντικές διακρίσεις σε διεθνή συνέδρια της Microsoft.

Πιστοποίηση ποιότητας κατά ISO 9001

Διαθέτουμε πιστοποίηση ποιότητας για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τη διάθεση, τη συντήρηση και την υποστήριξη προϊόντων λογισμικού

Στην ελληνική αγορά Λογισμικού από το 1987

Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους ISVs στην Ελλάδα.

Επικοινωνία