Επιλέγω Data Communication

Data Communication

Επιλέγω Αξιοπιστία, Καινοτομία, Εξυπηρέτηση

Για εμάς, στην Data Communication, είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι μετά 30+ χρόνια λειτουργίας συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε δυναμικά και να αποτελούμε πρότυπο επιχειρηματικής λειτουργίας, παρέχοντας κορυφαίας ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες μας και ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας στους ανθρώπους μας.

 

Εσείς μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για 10 ακόμη λόγους.

Data Communication
30+ έτη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία στην παροχή λύσεων στην Ελληνική αγορά

Διακρινόμαστε για την τεχνογνωσία μας και διαθέτουμε εις βάθος γνώση του ελληνικού επιχειρηματικού, οικονομοτεχνικού, νομοθετικού και εργασιακού περιβάλλοντος.

Πιστοποιημένη γνώση της σειράς Microsoft Dynamics

Διαθέτουμε εκτενή εμπειρία μέσω της υλοποίησης 200+ έργων Microsoft Dynamics.

Υψηλή τεχνογνωσία

Οι εφαρμογές μας καλύπτουν σημαντικά κενά της αγοράς σε εξειδικευμένη λειτουργικότητα και έχουν λάβει πολλαπλές  διακρίσεις για την καινοτομία και την ισχυρή τους τεχνογνωσία. Ενδεικτικά: DC Scan: υπηρεσία Τεχνητής  Νοημοσύνης  για την αυτόματη αναγνώριση και καταχώριση ψηφιοποιημένων παραστατικών (Accounting Awards 2020, ΙMPACT ΒΙΤΕ Awards 2017). DC Project Management  & DC Procurement: web εφαρμογές νέας γενιάς για τη Διαχείριση Έργων και Προμηθειών αντίστοιχα (ΙMPACT ΒΙΤΕ Awards 2019). Dynamics 365 for Energy, all- in-one λύση επιχειρησιακής διαχείρισης για τον κλάδο της Ενέργειας (ΙMPACT ΒΙΤΕ Awards 2018.2016). Pharma CRM Accelerator, Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων για τον κλάδο του Φαρμάκου (ΙMPACT ΒΙΤΕ Awards 2013).

Ολοκληρωμένες προτάσεις ψηφιακής αναβάθμισης

Βελτιστοποιούμε το σύνολο των επιχειρηματικών διαδικασιών των πελατών μας μέσα από πλήρεις και διασυνδεδεμένες μεταξύ τους λύσεις, που ενοποιούν διαδικασίες, ανθρώπινους πόρους και επιχειρηματικούς συνεργάτες.

Προτεραιότητα στην άμεση εγκατάσταση και στη γρήγορη έναρξη λειτουργίας των νέων συστημάτων

Έχουμε τη δυνατότητα να ελαχιστοποιούμε το χρόνο που απαιτείται για την εγκατάσταση και την υλοποίηση. Μας το επιτρέπει η συσσωρευμένη εμπειρία μας στις παρεχόμενες λύσεις. 

Άμεση ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στα προϊόντα μας

Παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις και υιοθετούμε τεχνολογίες και εργαλεία αιχμής. Ευθυγραμμιζόμαστε αμέσως με τις διεθνείς τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές IT.

Κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες και μετά την πώληση

Η ολοκληρωμένη πολιτική μας σε επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης έχει επανειλημμένα διακριθεί σε πολλαπλούς διαγωνισμούς (Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, European Business Awards,  IMPACT Bite Awards |2016-2014).

Στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft από το 2004

Διαθέτουμε την πιστοποίηση "Microsoft Gold Partner" για την προώθηση και υποστήριξη των επιχειρηματικών λύσεων Microsoft Dynamics 365, ενώ για την ανάπτυξη λύσεων για κάθετες αγορές, βασισμένων στις πλατφόρμες  Microsoft Dynamics 365 & Power BI έχουμε διακριθεί με την ανώτατη πιστοποίηση "Certified for Microsoft Dynamics" (CFMD). Επιπλέον, έχουμε λάβει σημαντικές διακρίσεις σε διεθνή συνέδρια της Microsoft.

Πιστοποίηση ποιότητας κατά ISO 9001

Διαθέτουμε πιστοποίηση ποιότητας για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τη διάθεση, τη συντήρηση και την υποστήριξη προϊόντων λογισμικού

Στην ελληνική αγορά Λογισμικού από το 1987

Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους ISVs στην Ελλάδα.

Επικοινωνία