Microsoft 365

Η σουίτα εφαρμογών γραφείου που θα εκτοξεύσει την παραγωγικότητά σας

Διαχειριστείτε το γραφείο σας πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά. Όποια και αν είναι η επιχείρησή σας, ενισχύστε την παραγωγικότητά σας, μοιραστείτε σε πραγματικό χρόνο τα δεδομένα σας, επικοινωνήστε με τους πελάτες και τους συνεργάτες σας. Επιλέξτε τη λύση που σας ταιριάζει ανάμεσα στην πληθώρα cloud εργαλείων της σουίτας Microsoft 365. Για ευκολία, αμεσότητα, αξιοπιστία, οικονομία και ασφάλεια! Ένα σετ εργαλείων απαραίτητο για κάθε επιχείρηση.

Ενδιαφερομαι
Αυξημένες δυνατότητες επικοινωνίας

Κάντε την καθημερινή εργασία σας πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική! Συνεργαστείτε, μιλήστε, οργανώστε meetings οποιαδήποτε στιγμή, αποκτήστε γρήγορα πρόσβαση στα email σας, αποκτήστε από παντού πρόσβαση στα έγγραφά σας, ενημερωθείτε για τις αλλαγές, ευθυγραμμιστείτε με την τελευταία έκδοση. 

Eυελιξία

Αναβαθμίστε τις υπηρεσίες του γραφείου σας. Δώστε στους εργαζόμενους και στους συνεργάτες σας όλα τα εργαλεία που χρειάζονται, κρατώντας τα κόστη χαμηλά. Το Microsoft 365 διατίθεται με το συνδρομητικό μοντέλο pay-as-you-go. Δεν απαιτεί επενδύσεις σε εξοπλισμό ή υποδομές. Αναβαθμίζεται αυτόματα στο cloud, χωρίς να απαιτείται η εμπλοκή του χρήστη και η εγκατάσταση νέων εκδόσεων.

Κορυφαία Ασφάλεια

Με το Microsoft 365 το email, τα έγγραφα και οι υπηρεσίες σας είναι διαθέσιμα όποτε τα χρειάζεστε τηρώντας το compliance της εταιρείας. Πλήρως συμβατά με τον ευρωπαϊκό κανονισμό  GDPR , παραδοτέα από ένα παγκόσμιο δίκτυο με κορυφαία data centers, προστατευμένα από πολλαπλά στρώματα ασφαλείας και μια αυστηρή πολιτική απορρήτου, το Microsoft 365 περιλαμβάνει Συμφωνία Επιπέδου Υπηρεσίας (SLA) για 99,9% εγγυημένη προγραμματισμένη λειτουργία.

Από οποιαδήποτε συσκευή

Εργαστείτε εντός ή εκτός γραφείου. Όποια στιγμή σας εξυπηρετεί, από οποιαδήποτε συσκευή! Αυξήστε την παραγωγικότητά σας, επικοινωνήστε άμεσα με τους πελάτες, ευθυγραμμιστείτε με τους συνεργάτες σας. Πλήρης εγκατάσταση σουίτας Microsoft 365 σε 5 υπολογιστές Windows ή Mac, 5 tablets και 5 smartphones.

Skype for Business: Προηγμένες δυνατότητες συνεργασίας

Instant messaging, chat, τηλεπαρουσιάσεις με υψηλής ποιότητας εικόνα και ήχο, με χρήστες εντός και εκτός της επιχείρησής σας με το Skype for Business. Προηγμένες δυνατότητες για κοινή χρήση σε επιφάνεια εργασίας και έλεγχο εφαρμογών, μέχρι και με 250 παράλληλους συμμετέχοντες.

SharePoint: Επεξεργασία αρχείων σε πραγματικό χρόνο

Μοιραστείτε, επεξεργαστείτε & οργανώστε αρχεία και δεδομένα με την ομάδα σας και με άλλα άτομα εντός ή εκτός της εταιρείας σας, από όπου και αν εργάζεστε, όποτε χρειάζεται. Επωφεληθείτε από χώρο στο cloud που ξεκινά από 1TB για τα κοινά αρχεία διαχείρισης των χρηστών, καθώς και με τοπικό συγχρονισμό.

Exchange Online: Προηγμένο σύστημα διαχείρισης e-mail

Αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες των προωθητικών ενεργειών και της ολοκληρωμένης παρακολούθησης των ενεργειών υποστήριξης μέσω της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Exchange Online του Office 365. 

OneDrive for Business: 1 TB αποθηκευτικός χώρος στο cloud με απόλυτη ασφάλεια

Αποκτήστε πρόσβαση και θέστε σε κοινή χρήση τα έγγραφα, τις φωτογραφίες και άλλα αρχεία από το κινητό (Android & iOS), τον υπολογιστή (PC ή Mac) και όποια άλλη συσκευή χρησιμοποιείτε. Αξιοποιήστε 1TB προσωπικό χώρο αποθήκευσης στο εταιρικό δίκτυο στο cloud για να έχετε άφθονο χώρο για όλα τα αρχεία σας. Αποκτήστε 1 TB αποθηκευτικό χώρο στο cloud με την απόλυτη ασφάλεια του One Drive!

OneNote: Ψηφιακό σημειωματάριο
  • Για να κρατάτε τις σημειώσεις σας με εύχρηστη και γρήγορη ταξινόμηση. Ό,τι γράψετε σώζεται αυτόματα και φυσικά μπορείτε να μοιραστείτε τα Notebooks με την ομάδα σας!
Αυθεντικό λογισμικό Microsoft

Αισθανθείτε απόλυτη σιγουριά, αποφύγετε όλους τους νομικούς και οικονομικούς κινδύνους από τυχόν χρήση μη αδειοδοτημένων από τη Microsoft αντιγράφων του Office 365.

Screenshots

Screenshots

Videos

Videos

Αρχεία

Microsoft Cloud for Business 365

Μετασχηματίστε 360° την επιχείρηση σας, μέσω των λύσεων Microsoft Cloud for Business 365

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δείτε τα προϊόντα που επιλέγουν οι πελάτες μας!

Επικοινωνία