Μαζί δημιουργούμε το μέλλον - Μαζί γινόμαστε καλύτεροι!

Είμαστε μία μεγάλη εταιρία πληροφορικής με μακρόχρονη εμπειρία και ξεκάθαρη αποστολή. Για περισσότερα από 30 χρόνια αλλάζουμε τον τρόπο λειτουργίας των ελληνικών επιχειρήσεων. Αναπτύσσουμε αξιόπιστες, ολοκληρωμένες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις λογισμικού, προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες και επικεντρωνόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας, ώστε να εργάζονται πιο Εύκολα, πιο Γρήγορα, πιο Αποδοτικά.

 

Όλα ξεκινούν από τη φιλοσοφία μας, από τις εταιρικές μας αξίες: 

 
Φιλικότητα   Αξιοπιστία   Συνέπεια    Καινοτομία    Ποιότητα
 

που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας, τις μεταξύ μας σχέσεις εντός της εταιρείας και τις σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

 

Με αυτή τη φιλοσοφία πορευόμαστε σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης και προσφέρουμε ένα εργασιακό περιβάλλον, όπου ο κάθε εργαζόμενος αισθάνεται δημιουργικός και μπορεί να αναπτυχθεί. 

 

Ενθαρρύνουμε την καινοτομία και την πρωτοβουλία.

 

Αναζητούμε ανθρώπους που θέλουν να αναπτύξουν τις γνώσεις, τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους. Θέλουν να ασχοληθούν με σύνθετα και μεγάλα έργα πληροφορικής, που τους αρέσει να αντιμετωπίζουν προκλήσεις και θέλουν να συμβάλουν στη δημιουργία λύσεων και προϊόντων, που θα προσφέρουν πραγματική εξέλιξη στην καριέρα τους. 

 

Εμείς προσφέρουμε τα εργαλεία, την εκπαίδευση, την υποστήριξη και την καθοδήγηση, σε ένα ασφαλές και βραβευμένο εργασιακό περιβάλλον τεχνολογικών προκλήσεων. Αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, .Net Core, Angular, MS Dynamics 365, διασφαλίζοντας την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των ανθρώπων μας.

 

Εάν αναζητάς και εσύ μία νέα επαγγελματική πρόκληση, το επόμενο βήμα στην καριέρα σου είναι εδώ!

 

 

 

Έλα και εσύ στην ομάδα μας! 

 

Θέσεις εργασίας

Βραβεία & Διακρίσεις

Best Workplaces 2018 Europe
Best Workplaces 2018
HR AWARDS 2017
Best Workplaces 2018
HR AWARDS 2015
Best Workplaces 2010