Dynamics 365 for Sales (CRM)

Dynamics 365 for Sales (CRM)

Προχωρήστε πέρα από τα παραδοσιακά CRM. Κατανοήστε καλύτερα τις ανάγκες των πελατών σας!

Το Dynamics 365 for Sales, CRM λύση νέας γενιάς, αλλάζει ριζικά τα δεδομένα  στη διαχείριση των Πελατειακών Σχέσεων. Ενισχύοντας τους πωλητές με ψηφιακά εργαλεία και αναλύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης, αξιοποιώντας πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας και ενοποιώντας όλα τα δεδομένα και τις εφαρμογές του οργανισμού σας, σας επιτρέπει να δημιουργείτε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας και να αποκτάτε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις Πωλήσεις. Κάντε τώρα το βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας, επενδύστε σε μια έξυπνη και ευέλικτη εφαρμογή και δώστε στους πελάτες σας την προσοχή που επιζητούν.  

 

Ενδιαφερομαι
Dynamics 365 for Sales (CRM)
Ενισχύστε τους πωλητές σας

Δώστε την ευκαιρία στους πωλητές σας να επικεντρωθούν στους πελάτες και να εξατομικεύσουν τις υπηρεσίες τους. Η απρόσκοπτη διασύνδεση του Dynamics 365 for Sales με το LinkedIn Sales Navigator, επιτρέπει στους πωλητές σας να έχουν πολύ εύκολα πρόσβαση σε πληροφορίες, όπως κοινές επαφές και συστάσεις, και να βελτιώνουν την αλληλεπίδρασή τους με τον πελάτη.

Πάρτε έξυπνες αποφάσεις

Μετατρέψτε τα δεδομένα σας σε ευκαιρίες πώλησης. Επικεντρωθείτε στους σωστούς πελάτες και δημιουργήστε μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης. Η  τεχνητή νοημοσύνη και το Machine Learning σας επιτρέπουν να εντοπίζετε τις καλύτερες πιθανότητες αγοράς, αλλά και να λαμβάνετε σαφείς οδηγίες για τα επόμενα βήματα. Προσαρμόστε τις κινήσεις σας και διασφαλίστε τη δέσμευση του πελάτη.

Αυξήστε την παραγωγικότητα της ομάδας σας

Εκμεταλλευτείτε αποτελεσματικά τον χρόνο σας. Απελευθερωθείτε από χρονοβόρες εργασίες ρουτίνας και δώστε την προσοχή σας στις Πωλήσεις.  Μειώστε την πολυπλοκότητα των καθημερινών εργασιών μέσα από απρόσκοπτες διασυνδέσεις  με οικεία  εργαλεία της Microsoft, προτυποποιημένες  διαδικασίες, αυτοματοποιημένες ροές εργασιών και έξυπνες συστάσεις. Μειώστε τον χρόνο αναζήτησης σχετικού περιεχομένου για την προώθηση των προϊόντων σας και ελαχιστοποιήστε την εκπαίδευση των νέων χρηστών.

Βελτιώστε την απόδοση των πωλήσεων

Αυξήστε τις πωλήσεις, αξιοποιώντας αναφορές βασισμένες σε real time  δεδομένα και  αναδυόμενες  τάσεις. Βελτιώστε τον τρόπο λήψης σημαντικών αποφάσεων δίνοντας στα στελέχη σας τη δυνατότητα αξιοποίησης εργαλείων όπως: ανάλυση ευκαιριών πώλησης,  αξιοποίηση συστάσεων εντός και εκτός οργανισμού και διαχείριση επικοινωνιών.

Καινοτομήστε με μια ευέλικτη λύση

Επενδύστε σε μια λύση που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις ανάγκες της δικής επιχείρησης, αλλά και να επεκταθεί και να διασυνδεθεί με άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες που ήδη χρησιμοποιεί ο οργανισμός σας. Ξεκινήστε  επιλέγοντας  μία τυποποιημένη λύση για άμεση εγκατάσταση και ενεργοποιήστε σταδιακά νέα Dynamics 365 υποσυστήματα και εφαρμογές, ώστε να καλύψετε τις εξελισσόμενες ανάγκες της επιχείρησής σας.

Μεγιστοποιήστε το ROI

Αναβαθμίστε την ψηφιακή υποδομή του οργανισμού σας με μια στρατηγική επένδυση που συμβάλλει στην αποτελεσματική αξιοποίηση όλων σας των πόρων. Μειώστε το κόστος και την πολυπλοκότητα επιλέγοντας on cloud εγκατάσταση στο Microsoft Azure.

Απρόσκοπτη ενσωμάτωση με εργαλεία Microsoft

Βασιστείτε στο οικείο περιβάλλον της Microsoft για να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο εκπαίδευσης των χρηστών και να επιταχύνετε την υιοθέτηση της λύσης. Συγχρονίστε τη  ροή εργασιών με σύγχρονες mobile εφαρμογές και με καθημερινά εργαλεία Microsoft όπως το Outlook, το Excel και το SharePoint. Ελαχιστοποιήστε τις χειροκίνητες καταχωρίσεις σκανάροντας τις επαγγελματικές κάρτες και μετατρέποντας αυτόματα τα στοιχεία σε εγγραφές στο Dynamics 365.

Διασύνδεση με LinkedIn Sales Navigator

Αξιοποιήστε τη δυνατότητα ενοποίησης με το LinkedIn Sales Navigator και αποκτήστε πρόσβαση σε προφίλ και πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών επαφών και συστάσεων  που διασφαλίζουν μια ζεστή πρώτη επαφή.  Παρακολουθήστε τις επαφές και εικονοποιήστε  τις μεταξύ τους σχέσεις μέσα από διαδραστικά διαγράμματα οργάνωσης.

Διασύνδεση με όλα τα συστήματα του οργανισμού

Χρησιμοποιήστε όλες τις πληροφορίες και τα συστήματα του οργανισμού σας, ενοποιώντας διαδικασίες και αδόμητα δεδομένα. Συνδεθείτε με τηλεφωνικό κέντρο, μεταφέρετε δεδομένα από συστήματα τρίτων. Επωφεληθείτε από την απρόσκοπτη ενσωμάτωση του συστήματος με τις εφαρμογές της Microsoft (Office, SharePoint, Microsoft Dynamics Business Central).

Εξατομικευμένη πληροφόρηση

Διασφαλίστε τη δέσμευση του πελάτη, βασιζόμενοι σε συμφραζόμενα στοιχεία και πληροφορίες που θα οδηγήσουν σε προσωποποιημένα σημεία συνομιλιών και επόμενες βέλτιστες ενέργειες. Δείξτε στους πωλητές πότε και πώς αλληλοεπιδρούν οι πελάτες με τα email τους, ώστε να επιτυγχάνουν τον βέλτιστο χρόνο ανταπόκρισης στις επικοινωνίες τους. Παρακολουθήστε τις πελατειακές σας σχέσεις με πληροφορίες από το Dynamics 365 και το Office 365 που εντοπίζουν τα ισχυρά σημεία και τους κινδύνους της σχέσης.

Προηγμένη Ασφάλεια

Βασιστείτε σε μια κορυφαία πλατφόρμα με πλήρη συμμόρφωση με τον κανονισμό GDPR. Βεβαιωθείτε ότι τα ευαίσθητα επιχειρηματικά δεδομένα σας θα παραμείνουν εμπιστευτικά. Διασφαλίστε τα στα datacenters της Microsoft και αισθανθείτε σίγουροι με μια μοναδική προσέγγιση ασφάλειας.

Screenshots

Screenshots

Videos

Videos

Αρχεία

Microsoft Dynamics 365 for Sales

Κατανοήστε καλύτερα τις ανάγκες των πελατών σας και δημιουργήστε σχέσεις εμπιστοσύνης με το Dynamics 365 Sales

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε πώς αξιοποίησαν τη λύση Microsoft Dynamics 365 - CRM οι πελάτες μας

Περισσότερα

Microsoft Partner | Business Applications

Νέα πιστοποίηση με βαθμολογία 100% από τη Microsoft στην κατηγορία λύσεων «Business Applications»

Επικοινωνία