Dynamics 365 for Energy

Dynamics 365 for Energy

Η βραβευμένη λύση της Data Communication για τους κλάδους της Ηλεκτρικής Ενέργειας και του Φυσικού Αερίου τώρα και στο cloud!

Αποκτήστε άμεσα ανταγωνιστικό προβάδισμα στον κλάδο της ενέργειας! To Dynamics 365 for Energy είναι η ολοκληρωμένη λύση λογισμικού της Data Communication αποκλειστικά για τους κλάδους της Ηλεκτρικής Ενέργειας και του Φυσικού Αερίου. Βασισμένο στην κορυφαία διεθνώς λύση Dynamics 365 για τη Διαχείριση των Πωλήσεων και του Marketing (CRM) καθώς και το Microsoft Dynamics Nav on Azure (ERP) και ενσωματώνοντας πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών και εξειδικευμένη λειτουργικότητα, το Dynamics 365 for Energy καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των επιχειρήσεων της Eνέργειας, είτε είναι Εταιρείες Παροχής Ενέργειας είτε Διαχειριστές Δικτύου. Παράλληλα, όντας λύση πλήρως παραμετροποιήσιμη προσφέρει απεριόριστη ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Ενδιαφερομαι
Dynamics 365 for Energy
Άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς

Ανταποκριθείτε άμεσα στις νέες προκλήσεις και προσαρμοστείτε ταχύτατα στα δεδομένα και τις ευκαιρίες της απελευθερωμένης αγοράς. Αποκτήστε πρόσβαση σε βέλτιστες πρακτικές του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτοματοποιήστε πλήρως ολόκληρο τον κύκλο πωλήσεων από την αίτηση μέχρι το τελικό συμβόλαιο. Αυξήστε σημαντικά την παραγωγικότητα μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη.

Αναβάθμιση εξυπηρέτησης

Δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης. Επιτρέψτε τους να εξυπηρετούνται ταχύτερα (αποσυμφόρηση των σημείων πώλησης σε ποσοστό ≥30%) και αποτελεσματικότερα μέσα από προσωποποιημένες διαδικασίες εξυπηρέτησης.

Γρήγορη υιοθέτηση της λύσης

Βασιστείτε στο γνώριμο περιβάλλον εργασίας Microsoft για ελαχιστοποίηση του χρόνου εκπαίδευσης και άμεση εξοικείωση των χρηστών με εφαρμογή. Επωφεληθείτε από τις προσωποποιημένες οθόνες με βάση το ρόλο του χρήστη και τις προσωποποιημένες προβολές δεδομένων. 

Πρόσβαση από παντού

Αποκτήστε πρόσβαση στα δεδομένα σας μέσω Web client ή Mobile client (iOS, android, windows). Οποιαδήποτε στιγμή, από οποιαδήποτε συσκευή. Επωφεληθείτε από την εγγενή διασύνδεση του συστήματος με οικεία εργαλεία Microsoft (Office 365, Outlook, SharePoint)

Μείωση Κόστους

Αναβαθμιστείτε με ευέλικτες και οικονομικές επιχειρηματικές διαδικασίες. 
Μεταφέρτε τα δεδομένα σας στο cloud και συμπιέστε το κόστος. Απαλλαγείτε από τα κόστη μιας on premise επένδυσης, συντήρησης και αναβάθμισης. 

 

Ασφάλεια

Αισθανθείτε ασφαλείς με μια διασφαλισμένη πλατφόρμα σχεδιασμένη με τη μοναδική προσέγγιση Microsoft και απόλυτα συμβατή με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR κα Για να παραμείνουν τα επιχειρηματικά σας δεδομένα απόρρητα και εμπιστευτικά

Ευελιξία & Προσαρμοστικότητα

Επωφεληθείτε από μία ολοκληρωμένη λύση που προσαρμόζεται απόλυτα στον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας. Ξεκινήστε με τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε σήμερα και σταδιακά ενεργοποιήστε νέα υποσυστήματα και λειτουργίες.

Kορυφαία τεχνολογία Dynamics 365

Ανεπτυγμένο με βάση την κορυφαία διεθνώς λύση Dynamics 365 η καθετοποιημένη λύση Dynamics 365 for Energy παρέχει:

 • Κορυφαίες δυνατότητες Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων μέσα από την πλήρη προσαρμογή του ελληνικοποιημένου Dynamics 365 (CRM)
 • Ολοκληρωμένη σουίτα αυτοματοποίησης Marketing, Loyalty & Social Media Listening
 • Μοναδικές δυνατότητες Επιχειρησιακής Διαχείρισης μέσω της διασύνδεσης με το ελληνικοποιημένο Microsoft Dynamics NAV on Azure (ERP)
 • Ηλεκτρονική διαχείριση εγγράφων & αυτοματοποιημένη διαχείριση υπογραφών
 • Οργάνωση δικτύου εξωτερικών συνεργατών (μεταπωλητών ή μηχανικών)
 • Δυνατότητα διασύνδεσης με περιφερειακά συστήματα του Οργανισμού καθώς και συστήματα τρίτων
Real-time αναφορές

Αξιοποιήστε τα δεδομένα σας με real-time Microsoft Power BI αναφορές. Δώστε στους decision makers την εικόνα της επιχείρησης ανά πάσα στιγμή. Επωφεληθείτε από την απεικόνιση των στατιστικών στοιχείων και την υψηλή αξιοπιστία των οικονομικών καταστάσεων. 

Τεχνογνωσία Data Communication
 • Από τους μεγαλύτερους ISVs στην ελληνική αγορά λογισμικού από το 1987
 • Εξειδικευμένη εμπειρία στον κλάδο της ενέργειας με καθετοποιημένη λύση Πληροφορικής & στρατηγικές συνεργασίες με σημαντικούς παίκτες της αγοράς ενέργειας, όπως ΗΡΩΝ, ΕΔΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας, ΖeniΘ κ.α.
 • Πιστοποιημένη γνώση της λύσης Dynamics 365 & εκτενής εμπειρία μέσω της υλοποίησης 200+ έργων σε αυτήν
 • Παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων μέσα από πλήρεις και διασυνδεδεμένες μεταξύ τους λύσεις, που ενοποιούν διαδικασίες, ανθρώπινους πόρους και επιχειρηματικούς συνεργάτες
 • Συνεργασία με τη Microsoft από το 2004: Microsoft Gold Partner για την προώθηση και υποστήριξη λύσεων Microsoft Dynamics & "Certified for Microsoft Dynamics"(CFMD) για την ανάπτυξη λύσεων βασισμένων στις πλατφόρμες Microsoft Dynamics NAV & Dynamics 365 (CRM)

Screenshots

Screenshots

Videos

Videos

Αρχεία

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε πώς αξιοποίησαν τη λύση Dynamics 365 for Energy οι πελάτες μας

Περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δείτε τα υπόλοιπα προϊόντα στον κλάδο της Ενέργειας

Επικοινωνία

Χρησιμοποιώντας τον δικτυακό τόπο της Data Communication αποδέχεστε τη χρήση των cookies.