Dynamics 365 for Finance & Operations

Cloud ERP λύση για μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς που χρειάζονται ευελιξία, ακρίβεια & πληροφόρηση χωρίς όρια.

Το Dynamics 365 for Finance & Operations είναι μια Cloud ERP λύση που παρέχει σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς εργαλεία που βελτιστοποιούν τη διαχείριση και παρακολούθηση των οικονομικών και των αποθεμάτων τους, εξασφαλίζοντάς τους αυτοματοποίηση διαδικασιών, εξάλειψη διαχειριστικών λαθών και πλούσια χρηματοοικονομική πληροφόρηση. 

 

Η λύση αποτελεί συνδυασμό δύο διαφορετικών εφαρμογών: 

Dynamics 365 Finance: περιλαμβάνει τον προϋπολογισμό, τη διαχείριση έργων και την οικονομική & λογιστική διαχείριση. 

Dynamics 365 Supply Chain Management: περιλαμβάνει τη διαχείριση εμπορευμάτων, παραγωγής και εφοδιαστικής αλυσίδας. 

 

Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να υλοποιήσει μια λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας σε έργα Microsoft Dynamics και ένα ευρύ πελατολόγιο εξασφαλίζουμε την ομαλή και ασφαλή μετάβασή σας. 

Ενδιαφερομαι
30+ έτη τεχνογνωσίας στις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς

Αξιοποιήστε την εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας και την σε βάθος γνώση του ελληνικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος και εναρμονιστείτε πλήρως με τα ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ, τα Ε.Λ.Π, τα  IFRS και τη φορολογική νομοθεσία, μέσα από συνεχώς ενημερωμένες εκδόσεις.  

Cloud-ready

Λειτουργήστε την επιχείρησή σας οπουδήποτε, οποτεδήποτε και με οποιαδήποτε συσκευή! Δώστε στα στελέχη σας web πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζονται για να αποδώσουν αποτελεσματικά. Αποκτήστε καλύτερη ενοποίηση με άλλα προϊόντα cloud της Microsoft, ασφάλεια και σταθερότητα φιλοξενίας παγκόσμιας κλάσης. 

Χρηματοοικονομική Πληροφόρηση

Συνδέστε δεδομένα από το Λογιστήριο, τις Πωλήσεις, τις Αγορές, την Αποθήκη, καθώς και από τις επαφές με τους πελάτες σας. Εξασφαλίστε ολοκληρωμένη εικόνα της επιχείρησής σας και λήψη εμπεριστατωμένων αποφάσεων. Αποκτήστε έναν γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης εργασιών. 

Αναβάθμιση Επιχειρηματικής Λειτουργίας

Βελτιώστε τις διαδικασίες σας με μια επιχειρηματική λύση, all in one, που συνδέει ανθρώπους, διαδικασίες και δεδομένα μαζί. Αυξήστε την αποτελεσματικότητα σας με αυτοματοποιημένες εργασίες & ροές εργασίας - όλες ενσωματωμένες σε οικεία εργαλεία του Office, όπως το Outlook, το Word και το Excel. 

Βελτιστοποίηση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Αυτοματοποιήστε και διασφαλίστε την ομαλή λειτουργία της εφοδιαστικής σας αλυσίδας. Συνδέστε τις διαδικασίες πωλήσεων και αγορών με τα logistics, την παραγωγή και τη διαχείριση αποθήκης, μειώστε τα κόστη και του κινδύνους, αποκτήστε ενιαία διαχείριση & διαφάνεια και αναβαθμίστε τις λειτουργίες της επιχείρησης. 

Advanced BI Analytics

Επιταχύνετε τον κύκλο λήψης αποφάσεων και πάρτε τις κατάλληλες αποφάσεις έχοντας άμεση πληροφόρηση και έγκυρα δεδομένα. Αξιοποιήστε την άμεση ενσωμάτωση του συστήματος με το Microsoft Power BΙ και αποκτήστε επιχειρηματική ευφυΐα, μέσα από πρωτοποριακές δυνατότητες ανάλυσης των δεδομένων. 

 

Προϋπολογισμοί

Εξασφαλίστε ακρίβεια στους προϋπολογισμούς και τις προβλέψεις σας και διατηρήστε  την οικονομική σας σταθερότητα! Διαχειριστείτε εύκολα πολλαπλούς προϋπολογισμούς με λεπτομέρειες σε επίπεδο συναλλαγής για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα και δημιουργείστε ακριβείς προβλέψεις. Σχεδιάστε μοντέλα προϋπολογισμών, σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης, και αποκτήστε άμεση εικόνα για την εξέλιξή τους. 

Χρηματοοικονομική Διαχείριση

Λάβετε ορθές αποφάσεις για τα οικονομικά σας με ακριβείς, λεπτομερείς και ουσιαστικές οικονομικές αναφορές. Το Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations σας παρέχει διάφορους τύπους αναφορών και ερωτηματολογίων, λεπτομερείς οικονομικές αναφορές και λεπτομερή ανάλυση της οικονομικής σας κατάστασης.  

Διαχείριση Πιστώσεων & Εισπράξεων

Αυτοματοποιήστε τα συστήματα πιστώσεων και εισπράξεων και βελτιώστε τις ταμειακές ροές σας. Διασφαλίστε την ταμειακή σας ρευστότητα με ένα σύστημα που σας βοηθά να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τα τιμολόγια σας, εξασφαλίζοντας την έγκαιρη εξόφλησή τους. Απλοποιήστε τη διαχείριση και παρακολούθηση των τιμολογίων και προγραμματίστε έγκαιρα τις ενέργειες εισπράξεων. 

Γενική Λογιστική

Αποκτήστε οικονομική λογιστική με ευέλικτες επιλογές διαμόρφωσης για τη ρύθμιση και τη συντήρηση του γενικού καθολικού. Καθορίστε και μοιραστείτε το λογιστικό σχέδιο και τους δευτερεύοντες λογαριασμούς μεταξύ πολλών νομικών οντοτήτων. Διαχειριστείτε νομίσματα, εγγραφές ημερολογίου και δημιουργήστε νέες. Χρησιμοποιήστε τον χώρο εργασίας κλεισίματος της οικονομικής περιόδου για να παρακολουθείτε τις διαδικασίες κλεισίματος οικονομικών σας σε εταιρείες, περιοχές και άτομα. 

Διαχείριση Αποθεμάτων

Παρακολουθήστε τα αποθέματα σας με κριτήρια όπως  διαστάσεις, τοποθεσία, αποθήκη, παλέτα, τοποθεσία, παρτίδα και σειριακός αριθμός. Βελτιστοποιήστε την ποσότητα των αποθεμάτων σας χρησιμοποιώντας ενσωματωμένη ευφυΐα για να προβλέψετε πότε και τι να αναπληρώσετε ώστε να αγοράζετε μόνο ό,τι χρειάζεστε και μειώστε τα κόστη. Επωφεληθείτε από πολλαπλά συστήματα ελέγχου αποθεμάτων και μεθόδους αποτίμησης. 

Διαχείριση Αποθηκών

Πραγματοποιείστε με ακρίβεια ελέγχους θέσεων αποθήκευσης και χειριστείτε εύκολα τις α΄ ύλες εντός των αποθηκών. Εφαρμόστε προηγμένους αλγόριθμους χρησιμοποιώντας πολλαπλές ζώνες αποθήκευσης και στρατηγικές αναπλήρωσης. Βελτιστοποιήστε τη συλλογή των αποθεμάτων και των υλικών επιλέγοντας τη μέθοδο συλλογής που ταιριάζει στις ανάγκες σας.  

Διαχείριση Παραγωγής

Παρακολουθείστε την παραγωγική σας διαδικασία με τη μέγιστη ακρίβεια! Αυτοματοποιήστε και απλοποιήστε διαδικασίες με παραμετροποιήσιμα work flows και σενάρια για καλύτερο προγραμματισμό και βελτιστοποίηση του συνολικού κόστους. Χρησιμοποιείστε Gantt charts για διαχείριση της παραγωγικής δυναμικότητας. Αποκτήστε ένα αξιόπιστο κύκλωμα κοστολόγησης παραγωγής, που καλύπτει κάθε πιθανή σας ανάγκη. 

Πρόβλεψη Ζήτησης

Προβλέψτε τη ζήτησή σας, με βάση τα ιστορικά σας δεδομένα! Αξιοποιήστε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, που διαθέτει το Azure και προσαρμόσετε τις προβλέψεις. Εισάγετε εύκολα τις τιμές στο Microsoft Dynamics 365, χρησιμοποιώντας το Microsoft Excel και αφήστε το να δημιουργήσει για εσάς μοντέλα πρόβλεψης για τα οικονομικά σας και τα αποθέματα σας. 

Screenshots

Screenshots

Videos

Videos

Αρχεία

Microsoft Partner | Business Applications

Νέα πιστοποίηση με βαθμολογία 100% από τη Microsoft στην κατηγορία λύσεων «Business Applications»

Επικοινωνία