e-forologia.gr

No1 στην Ελλάδα για τη φορολογική και εργατική νομοθεσία, με 17.000+ επιστημονικές απαντήσεις ερωτημάτων.

Το site που έφερε 1ο στην Ελλάδα τη φορολογική και εργατική νομοθεσία με ηλεκτρονικά μέσα και το μόνο που διαθέτει έναν Κόμβο με 17.000+ επιστημονικές απαντήσεις ερωτημάτων, συνεχίζει να μένει πρώτο στις προτιμήσεις λογιστών και οικονομολόγων για την καθημερινή επιστημονική τους ενημέρωση. Με πρωτοποριακά και μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες όπως ο Επιστημονικός Κόμβος και η Φορολογική Μηχανή Αναζήτησης.

Ενδιαφερομαι

Φορολογική Αναζήτηση

Ένα μοναδικό και πρωτοποριακό εργαλείο αναζήτησης Νόμων, Αποφάσεων, Άρθρων και Φορολογικών Θεμάτων. Πληκτρολογώντας τις λέξεις κλειδιά που επιθυμείτε επιλέγονται και εμφανίζονται τα πιο σημαντικά και σχετικά έγγραφα από μία τεράστια γνωσιακή βάση δεδομένων (> 300.000 έγγραφα). Με τον τρόπο αυτό δε χάνεστε στη δαιδαλώδη νομοθεσία και τους χιλιάδες νόμους και αποφάσεις αλλά εντοπίζετε εύκολα και γρήγορα το υλικό που σας ενδιαφέρει.

Επιστημονική Ομάδα

Η Epsilon Net είναι η μόνη εταιρεία που πλαισιώνει τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της με μία αποκλειστικά εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων. Η Επιστημονική Ομάδα της Epsilon Net δίνει τις εγκυρότερες και πληρέστερες απαντήσεις σε όλα τα Φορολογικά, Εργατικά, Λογιστικά, Ασφαλιστικά και Εμπορικού Δικαίου θέματα που σας απασχολούν, άμεσα, γρήγορα και -πάνω από όλα- τεκμηριωμένα και επιστημονικά.

Online Τράπεζα

Ολόκληρη η Φορολογική, Εργατική, Λογιστική, Ασφαλιστική Νομοθεσία σε μία και μόνο σύγχρονη Ιστοσελίδα στα χέρια του Λογιστή. Επίσης, παρατίθενται οι αποφάσεις, οι ερμηνευτικές εγκύκλιοι από τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας, δικαστική νομολογία, αποφάσεις ΔΕΔ, γνωμοδοτήσεις φορέων (ΕΦΚΑ, ΣΛΟΤ κ.λπ.). Διαθέτει την αρχική Κωδικοποίηση κάθε Νόμου, καθώς και όλες τις επόμενες κωδικοποιήσεις και σχετικές διατάξεις που έχουν εκδοθεί από την δημοσίευση του αρχικού Νόμου κι έπειτα. Η ενημέρωση όλων των Διατάξεων πραγματοποιείται καθημερινά από την Ε.Ο. της Epsilon Net με άμεση Κωδικοποίηση των νόμων για όλα τα αντικείμενα, ενώ διαθέτει το πλέον έξυπνο εργαλείο Αναζήτησης Αποφάσεων και Φορολογικών Θεμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Komvos

Αναζητήστε λύση και απάντηση στα ερωτήματα σας με την εγκυρότητα και την ασφάλεια που σας προσφέρει o komvos της Epsilon Net. Αξιοποιήστε την εμπειρία και τις γνώσεις που σας προσφέρει η Επιστημονική Ομάδα της Epsilon Net μέσα από ένα εύχρηστο και απλό περιβάλλον  διαχείρισης ερωτημάτων και απαντήσεων. Ο Komvos λειτουργεί μέσα στην ενιαία πλατφόρμα της Ιστοσελίδας e-forologia και καλύπτει θέματα Φορολογίας, Εμπορικού Δικαίου, Εργατικά & Ασφαλιστικά, Αναπτυξιακών νόμων, Λογιστικής και Οικονομικά, με δυνατότητα αποθήκευσης των θεμάτων που ενδιαφέρουν κάθε χρήστη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Epsilon 7

Το νέο περιοδικό σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή από την Epsilon Net, με ανανεωμένη ύλη και θεματολογία για την πιο έγκυρη Οικονομική, Φορολογική και Εργατική Ενημέρωση. Μεγάλη ποικιλία θεμάτων με την ενσωμάτωση 3 επιπλέον ένθετων:  Epsilon Forologia με όλες τις Φορολογικές εξελίξεις, Πρακτικά θέματα, άρθρα και αναλύσεις, Epsilon Pay Roll με έγκυρα άρθρα και παραδείγματα για την πλήρη εργατική ενημέρωση του Λογιστή – Φοροτεχνικού, Epsilon Economist με άρθρα οικονομικής ανάλυσης, μελέτες και συνεντεύξεις για Οικονομικά θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

 

Online Βιβλιοπωλείο

Ένα σύγχρονο online βιβλιοπωλείο εξειδικευμένο σε εκδόσεις που αφορούν τη Φορολογική, Λογιστική και την Εργατική Νομοθεσία. Επιλεγμένοι τίτλοι από αναγνωρισμένους συγγραφείς σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές και με ειδικές εκπτώσεις για πελάτες των εφαρμογών της Epsilon Net. Επιπλέον, μεγάλη ποικιλία σε τίτλους σχετικούς με Εταιρικά θέματα, Διοίκηση-Πωλήσεις, Κοστολόγηση και οτιδήποτε άλλο αφορά το οικονομοτεχνικό επάγγελμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Explorer

Αρχείο Άρθρων - Μελετών και Πρακτικών Θεμάτων από το 1999 ως σήμερα, μέσα από το οποίο πραγματοποιείται άμεση ενημέρωση και επιστημονική κατάρτιση με παραδείγματα του συνδρομητή για όλα τα τρέχοντα φορολογικά και εργατικά θέματα. Επιπλέον δυνατότητα σύνδεσης με όλους τους Νόμους και τις Διατάξεις της OnLine Τράπεζας, για την άμεση παραπομπή του συνδρομητή στα επίσημα έγγραφα του Υπουργείου Οικονομικών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Calendar

Πλήρης κάλυψη όλων των καταληκτικών ημερομηνιών οι οποίες ενημερώνονται online από την επιστημονική ομάδα της Epsilon Net. Με βάση την καταληκτική ημερομηνία ο χρήστης μπορεί να προβάλει το μηνιαίο, το εβδομαδιαίο και το ημερήσιο πρόγραμμα υποχρεώσεών του με δυνατότητα ταξινόμησης των υποχρεώσεων με βάση τον Α.Φ.Μ ή τον Α.Μ.Ε. των πελατών του. Μία σειρά από προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης μέσα στην ύλη του συστήματος επιτρέπουν την εύκολη διαχείριση των υποχρεώσεων ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα της προβολής όλων των σχετικών διατάξεων που αφορούν κάθε Υποχρέωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

e-forologia

Το site που έφερε 1ο στην Ελλάδα τη φορολογική και εργατική νομοθεσία με ηλεκτρονικά μέσα και το μόνο που διαθέτει έναν Κόμβο με 17.000+ επιστημονικές απαντήσεις ερωτημάτων, συνεχίζει να μένει πρώτο στις προτιμήσεις λογιστών και οικονομολόγων για την καθημερινή επιστημονική τους ενημέρωση. Με πρωτοποριακά και μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες όπως ο Επιστημονικός Κόμβος και η Φορολογική Μηχανή Αναζήτησης.


e-forologia

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξυπηρέτηση Customer Care 360˚

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Epsilon Training

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικοινωνία