myDATA Hub

Διασύνδεση με Ηλεκτρονικά Βιβλία MyDATA της ΑΑΔΕ. Συμβατό με κάθε ERP σύστημα.

Λύση SaaS, πλήρως εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις τήρησης Ηλεκτρονικών Βιβλίων της ΑΑΔΕ. Το myDATA Hub υποστηρίζει τη διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA, επιτρέποντας σε κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου και για οποιαδήποτε εφαρμογή της αγοράς χρησιμοποιεί, να ευθυγραμμιστεί ταχύτατα, με ευκολία και χαμηλό κόστος, με την καλύτερη εμπειρία χρήστη και μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον.

Το myDATA Hub έχει σχεδιαστεί από τον Όμιλο Epsilon Net, με ηγετική παρουσία στον κλάδο της πληροφορικής και την Invoice Hub, εταιρεία ιδρυμένη από τη σύμπραξη των ΕΛΜΗ Systems, OTS και High Technology. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, απαιτεί ελάχιστα δεδομένα, εύκολα ανακτήσιμα από το σύστημα προέλευσης, χωρίς καμία μεταβολή του source ERP. 

Η λύση διακρίθηκε στις κατηγορίες «Εισαγωγή Νέου Καινοτόμου Προϊόντος/Υπηρεσίας» και «Ενοποίηση Συστημάτων» στα IMPACT BITE Awards 2021.

Ενδιαφερομαι
Συμβατό με κάθε ERP

Επιλέξτε μια εύχρηστη λύση που αυτοματοποιεί πλήρως την καθημερινή διαβίβαση συναλλαγών Εσόδων / Εξόδων στην πλατφόρμα myDATA, χωρίς να  απαιτεί καμία αλλαγή στο ERP της επιχείρησή σας. Συνεχίστε να εργάζεστε με τον ίδιο τρόπο και αποφύγετε χρονοβόρες αλλαγές και πρόσθετα κόστη. Το MyDATA Hub  είναι συμβατό με οποιοδήποτε ERP τρίτου κατασκευαστή και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της myDATA, χωρίς να προαπαιτεί κοστοβόρες αναβαθμίσεις σε μεταγενέστερες εκδόσεις, μεγάλο χρόνο μετάβασης ή αλλαγές στις καθημερινές επιχειρηματικές σας διαδικασίες.

 

Άμεση Εγκατάσταση – Minimum χρόνος αρχικοποίησης

Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα άμεσης εγκατάστασης του myDATA Hub για γρήγορη απόδοση της επένδυσης (ROI). Το MyDATA Hub απαιτεί ελάχιστο χρόνο αρχικοποίησης και ενσωματώνεται στην επιχείρησή σας, χωρίς να διαταράξει τη ροή των καθημερινών εργασιών. Επιπλέον, η εύχρηστη διαχείριση και το γνώριμο, φιλικό περιβάλλον της εφαρμογής επιτρέπουν την άμεση εξοικείωση των χρηστών ελαχιστοποιώντας το χρόνο εκμάθησης.

 

Χωρίς αλλαγές στο ERP

Χωρίς αλλαγές στο Λογιστικό Σχέδιο, το Μητρώο Συναλλασσόμενων ή τον τρόπο καταχώρησης των παραστατικών. Με πλήρη αυτοματοποίηση των καθημερινών εργασιών που αφορούν στην πλατφόρμα myDATA, καθώς και πλήρη απεικόνιση και συμφωνία δεδομένων μέσα από dashboards & στατιστικά στοιχεία.

Βέλτιστη διαχείριση Ηλεκτρονικών βιβλίων

Αξιοποιήστε τη μακρόχρονη εμπειρία του Ομίλου Epsilon Net στην παροχή λογιστικών λύσεων για την ελληνική αγορά και ενισχύστε την απόδοση της επιχείρησής σας μέσα από ένα πλήρες φάσμα λειτουργιών που διασφαλίζουν τη βέλτιστη διαχείριση των Ηλεκτρονικών βιβλίων ΑΑΔΕ. Με δυνατότητα πολυεταιρικής διαχείρισης και συνολική διαχείριση Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ μέσα από ένα κεντρικό και ενιαίο σύστημα. 

Πλήρως εναρμονισμένο με τις ισχύουσες απαιτήσεις

Εργαστείτε ευκολότερα και αισθανθείτε σίγουροι διασφαλίζοντας έγκαιρες και έγκυρες ενημερώσεις σε ένα συχνά μεταβαλλόμενο νομοθετικό περιβάλλον. Οι νέες ενημερώσεις γίνονται αυτόματα στο Azure, χωρίς να απαιτείται εμπλοκή του χρήστη και είναι πάντα εναρμονισμένες ς με τις ισχύουσες διατάξεις  και τις βέλτιστες ελληνικές επιχειρηματικές πρακτικές. 

 

Ασφάλεια με την εγγύηση του Microsoft Azure

Εκπληρώστε τις λογιστικές σας υποχρεώσεις με απόλυτη ασφάλεια, βασισμένη στις υψηλές προδιαγραφές του Microsoft Azure. Διαβιβάστε τα ηλεκτρονικά δεδομένα σας με ακρίβεια και αξιοπιστία. Το myDATA Hub ευθυγραμμίζεται με τις πιο σύγχρονες πολιτικές ασφάλειας και αξιοποιεί εργαλεία αιχμής. Με προηγμένα πρωτόκολλα και ισχυρές διαδικασίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης δεδομένων, εγγυάται μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία στο χειρισμό και τη διαβίβαση δεδομένων.

Screenshots

Screenshots

Videos

Videos

Αρχεία

Επικοινωνία