Epsilon Training

O κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας επαγγελματικής κατάρτισης, με επιτυχή δραστηριότητα για περισσότερα από 25 έτη.

Η Epsilon Training παρέχει Πιστοποιημένες Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες σε επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων. Αξιοποιεί πρωτοποριακές τεχνικές διδασκαλίας με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, στοχεύοντας στη συνεχή ανάπτυξη των δεξιοτήτων (Business skills) των εκπαιδευόμενων και του επαγγελματικού τους προφίλ, με τελικό στόχο την τεχνική & επαγγελματική τους εξέλιξη στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Ενδιαφερομαι

Πιστοποιημένα Προγράμματα Εξειδίκευσης

H Epsilon Training προσφέρει πιστοποιημένη εκπαίδευση σε συνεργασία με τον A.I.A, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αλλά και την Microsoft. 

 

A.I.A.

Η συνεργασία με τον οργανισμό European Professional Training Center (EUPRO) και η εποπτεία της Ένωσης Διεθνών Λογιστών – A.I.A. της Μ. Βρετανίας, κάνουν τη διαφορά στους τίτλους επαγγελματικής πιστοποίησης της Epsilon Training η οποία εγγυάται την πλέον ολοκληρωμένη και ουσιαστική εξειδίκευση, με κορυφαίο επίπεδο εκπαιδευτικών υπηρεσιών και ποσοστά επιτυχίας που ξεπερνούν το 75%.

 

Οι τίτλοι που παρέχονται είναι:

  • International Financial Reporting Standards (IFRS)
  • Diploma in Advanced Taxation
  • Auditing & Internal Review
  • Management Accounting and Costing (M.A.C.)

Ε.Κ.Π.Α.

Παρέχει πιστοποιημένους τίτλους σπουδών, που αφορούν τον κλάδο της λογιστικής εξειδικεύοντας ακόμη περισσότερο τον λογιστή, οικονομολόγο, φοροτεχνικό, φοιτητή, απλουστεύοντας την καθημερινότητά του και τον κρατά  ενήμερο για όλες τις εξελίξεις.

 

Οι τίτλοι που παρέχονται είναι:

  • Financial Accounting (FA)
  • Εξειδίκευση στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Ε.Λ.Π.)

 

 

Microsoft

Η Epsilon Training αποτελεί πιστοποιημένος συνεργάτης υπηρεσιών σε επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων και στο ευρύτερο δίκτυο εκπαιδευτικών συνεργατών της Microsoft. Η σημαντική αναγνώριση, αφορά την παροχή Πιστοποιημένων τεχνικών προγραμμάτων εκπαίδευσης για όλα τα προϊόντα και τις τεχνολογίες της Microsoft όπως:
Azure, SQL Server, SharePoint Server, Windows Server, Exchange Server, Microsoft Security, Visual Studio, Office 365.

 

Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα, υλοποιούνται από πιστοποιημένους εισηγητές Microsoft Certified Trainers (MCTs), απευθύνονται σε επαγγελματίες ITs, Developers στην Ελλάδα & στην Κύπρο αλλά και σε στελέχη που θέλουν να εξελιχθούν στους σχετικούς τομείς της τεχνολογίας.

 

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά προγράμματα, λαμβάνουν το επίσημο εκπαιδευτικό υλικό Microsoft Official Courseware (MOC) και θα αξιοποιούν πρακτικά τα Online Labs του Microsoft Official Courseware.

 

Για κάθε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τους συμμετέχοντες χορηγείται Πιστοποιητικό παρακολούθησης, (Microsoft Partner Network Student Certificate) ενώ μετά την ολοκλήρωση του σχετικού κύκλου των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν, μέσω εξεταστικής διαδικασίας, την αντίστοιχη επαγγελματική πιστοποίηση της Microsoft.

Ενδοεπιχειρησιακή Εκπαίδευση & Κατάρτιση

Η πλέον αξιόπιστη λύση στην εκπαίδευση στελεχών προσαρμοσμένη στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης. Επικεντρώνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης, με στόχο την καλύτερη δυνατή επιμόρφωση, έτσι ώστε το ανθρώπινο δυναμικό της να μπορεί να ανταπεξέλθει στις καθημερινές ανάγκες που προκύπτουν.


Η Epsilon Training βασίζεται στην τεχνογνωσία στο πεδίο διάγνωσης εκπαιδευτικών αναγκών, στην πλήρη και ολοκληρωμένη θεματολογία, στη συνεργασία με έμπειρους και άρτια καταρτισμένους εισηγητές, καθώς επίσης και στη δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών οργάνωσης ενός τέτοιου εξειδικευμένου προγράμματος.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Απόκτησε την Πιστοποίηση που σε ενδιαφέρει και γίνε expert στον τομέα σου!

Πιστοποιημένοι Εισηγητές

Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα, υλοποιούνται από πιστοποιημένους εισηγητές Microsoft Certified Trainers (MCTs) στην Ελληνική γλώσσα.

 

Επίσημο Εκπαιδευτικό Υλικό

Οι συμμετέχοντες, λαμβάνουν το επίσημο εκπαιδευτικό υλικό Microsoft Official Courseware (MOC) και θα αξιοποιούν πρακτικά τα Online Labs του Microsoft Official Courseware.

 

Παροχή Πιστοποίησης

Για όλα τα προγράμματα παρέχεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, (Microsoft Partner Network Student Certificate). Μετά την ολοκλήρωση του σχετικού κύκλου εκπαιδευτικών προγραμμάτων, μέσω εξεταστικής διαδικασίας, δίνεται η δυνατότητα απόκτησης Επαγγελματικής Πιστοποίησης της Microsoft.


OnLine eTrainingPRO

Η Epsilon Training υιοθετεί όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες για την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης, στέκεται στην κορυφή!

• Κερδίσαμε Silver βραβείο στα IMPACT BITE Awards 2021, στην κατηγορία «Τηλεκπαίδευση» για την 360̊ ανταπόκριση μας στις ανάγκες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, εν μέσω πανδημίας.

• Περισσότερα από 20.500 Στελέχη Επιχειρήσεων και Ελεύθεροι Επαγγελματίες, μας επιλέγουν για την εκπαίδευση τους σε θεματολογίες της αγοράς και της επιχειρηματικότητας. 

• ​Αξιοποιούμε την καλύτερη εφαρμογή απομακρυσμένης εκπαίδευσης για να προσφέρει τις υπηρεσίες της, σε όλους τους πελάτες, σπουδαστές και στελέχη. 

 

Η Epsilon Training αποτελεί επιχειρηματική μονάδα του Ομίλου Epsilon Net και εξειδικεύεται στην παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων.

Ως κορυφαίος εκπαιδευτικός φορέας επαγγελματικής κατάρτισης, με επιτυχή δραστηριότητα για περισσότερα από 20 έτη, αξιοποιεί πρωτοποριακές τεχνικές διδασκαλίας με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, στοχεύοντας στη συνεχή ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εκπαιδευόμενων και του επαγγελματικού τους προφίλ, με τελικό στόχο την τεχνική & επαγγελματική τους εξέλιξη στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

e-forologia.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μελέτες - Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Πληροφορικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικοινωνία