PYLON CRM Hybrid

Εφαρμογή διαχείρισης πελατολογίου για όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προχωρήσουν στον νέο ψηφιακό μετασχηματισμό αλληλοεπιδρώντας με τους πελάτες τους.

Το PYLON CRM Hybrid είναι ένα σύστημα διαχείρισης πελατολογίου που ενδυναμώνει τη σχέση σας με τους πελάτες σας και εξοπλίζει το τμήμα πωλήσεών σας με ένα πανίσχυρο εργαλείο. Προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και σας παρέχει ολοκληρωμένη και έξυπνη πληροφόρηση που θα αναβαθμίσει το προφίλ της επιχείρησής σας.

Ενδιαφερομαι
Διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA

Εναρμονιστείτε με τις απαιτήσεις τήρησης ηλεκτρονικών βιβλίων ΑΑΔΕ και διαβιβάστε τα δεδομένα σας στην πλατφόρμα myDATA, εύκολα, γρήγορα με απόλυτη αξιοπιστία. Βασιστείτε στην τεχνογνωσία του Ομίλου Epsilon Net διασφαλίζοντας την άμεση προσαρμογή του PYLON CRM σε κάθε μεταβολή της νομοθεσίας μέσα από συνεχώς ενημερωμένες εκδόσεις.

Μετρήσιμη εταιρική μνήμη

Διαχειριστείτε συνολικά όλες εκείνες τις ενέργειες που συνοδεύουν την εμπορική σας δραστηριότητα, δημιουργώντας μια «μετρήσιμη εταιρική μνήμη». Το PYLON CRM σας προσφέρει ολοκληρωμένα και ευέλικτα στατιστικά στοιχεία τα οποία δίνουν τη δυνατότητα «Επιχειρηματικής Ευφυΐας» για έγκαιρη αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων ή εντοπισμό πιθανών νέων ευκαιριών.

Διαχείριση από παντού

Οργανώστε την επιχείρησή σας εύκολα, όποια στιγμή χρειαστεί, από το smartphone ή το tablet σας, όπου κι αν βρίσκεστε. To PYLON CRM είναι εύκολο στη χρήση και συμβατό με οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (Windows, Ios, Android). Με το Roaming UI (User Interface) κάνετε απλά login και εργάζεστε στο περιβάλλον εργασίας με όλες τις επιλογές/παραμετροποιήσεις που έχετε επιλέξει. 

Απόλυτη ενσωμάτωση στις εταιρικές διαδικασίες

Αυξήστε την παραγωγικότητα των εταιρικών πόρων μέσω του εύκολου και ευέλικτου περιβάλλοντος χρήσης. Διευκολύνετε την καθημερινότητα ολόκληρου του οργανισμού με τη δυνατότητα αυτοματοποίησης των εσωτερικών και εξωτερικών εταιρικών διεργασιών, όπως την αλληλεπίδραση με τους υφιστάμενους/δυνητικούς πελάτες και τις διαδικασίες εγκρίσεων. Δυνατότητες όπως το εύκολο ξεκαθάρισμα Λιστών Ευκαιριών Πώλησης δεν επιβαρύνουν την υπάρχουσα βάση, αλλά ενσωματώνονται στο υφιστάμενο/δυνητικό πελατολόγιο χρησιμοποιώντας ευέλικτους τρόπους για την ανάθεσή τους μέσω των αυτόματων ροών εγκρίσεων.

PYLON CRM Mobile

Το πρακτικό dashboard του PYLON CRM προβάλει τις επαφές, το εορτολόγιο και δίνει την δυνατότητα για Scheduled ενέργειες. Απεικονίζει το αναλυτικό σχεδιάγραμμα αγορών - πωλήσεων με επιλογή ρύθμισης εμφάνισης καρτελών πελατών και επιπλέον συγκεντρωτικούς πίνακες οικονομικών στοιχείων των πελατών. Τα εξειδικευμένα φίλτρα αναζήτησης μαζί με όλες τις επιλογές του dashboard σας εξοπλίζουν με ένα σύγχρονο εργαλείο για την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης σας.

Ολοκληρωμένη πελατοκεντρική φιλοσοφία

Παρακολουθήστε συνολικά τον κύκλο πώλησης από την αρχική επαφή μέχρι την τελική προσφορά και τιμολόγηση. Δημιουργήστε μια προσωπική σχέση με τον πελάτη μέσω των Επικοινωνιών After Sales, των Ραντεβού πριν και μετά την πώληση, των Δελτίων Επίσκεψης, καθώς και άλλων προσωπικών ενεργειών όπως ευχετήριες κάρτες ή αλληλεπίδραση στα Social Media.

Screenshots

Screenshots

Videos

Videos

Αρχεία

PYLON CRM Hybrid

Ενδυναμώστε τη σχέση σας με τους πελάτες σας και εξοπλίστε το τμήμα πωλήσεών σας με ένα πανίσχυρο εργαλείο

Περισσότερα

Επικοινωνία