Premium HRM

Το ολοκληρωμένο σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων της Data Communication

Παρακολουθήστε ολοκληρωμένα όλα τα στοιχεία των εργαζόμενων του οργανισμού σας. Βελτιώστε την οργάνωση και τη λειτουργία του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, πάρτε έξυπνες αποφάσεις με μια ολοκληρωμένη λύση Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων που θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε κάθε επένδυση που κάνετε για τους εργαζομένους σας. Το Premium HRM συνιστά ιδανική λύση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού για οργανισμούς και επιχειρήσεις μεγάλου και μεσαίου μεγέθους. Παράλληλα, όντας λύση πλήρως παραμετροποιήσιμη, προσφέρει απεριόριστη ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Ενδιαφερομαι
Φιλικό περιβάλλον εργασίας

Εργαστείτε εύκολα και αποτελεσματικά. Εξοικονομήστε χρόνο εντοπίζοντας εύκολα τις λειτουργίες που σας ενδιαφέρουν. Αξιοποιήστε τη δυνατότητα δημιουργίας προσωποποιημένων μενού και οθονών, καθώς και την πληθώρα των αυτοματοποιημένων λειτουργιών για την άμεση εξοικείωση των χρηστών και την ελαχιστοποίηση του χρόνου προσαρμογής.

Λειτουργικότητα & Ευχρηστία

Εργαστείτε γρήγορα και αποδοτικά με μια εφαρμογή διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού πλήρως αυτοματοποιημένη, εύκολη και απλή. Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε όλα τα προσωπικά στοιχεία και έγγραφα των εργαζομένων σας. Αξιοποιήστε την ευκολία πρόσβασης σε κάθε είδους πληροφορία μέσω ευέλικτων ευρετηρίων και εκτυπωτικών φορμών.

Ασφάλεια - Ιστορικότητα

Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα διατήρησης ιστορικότητας όλων των δεδομένων ανά εταιρεία και εργαζόμενο. Βασιστείτε σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης μεταβολής δεδομένων ανά χρήστη, με πληθώρα προειδοποιητικών και απαγορευτικών μηνυμάτων ασφαλείας και με δυνατότητα προσθήκης επιπλέον μηνυμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Πλήρης εναρμόνιση με GDPR

Διασφαλίστε τα ευαίσθητα επιχειρηματικά δεδομένα σας με ένα απόλυτο αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας, πλήρως εναρμονισμένο με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR. Το Premium HRM χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους κρυπτογράφησης δεδομένων. Παράλληλα, η δυνατότητα ορισμού πολλαπλών επιπέδων πρόσβασης ανά ρόλο και το ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης μεταβολής δεδομένων εγγυώνται ότι τα δεδομένα του οργανισμού σας διατηρούνται απόρρητα και εμπιστευτικά.

Υποστήριξη 24x7

Επωφεληθείτε από τη βραβευμένη πολιτική εξυπηρέτησης Customer Care 360o. Αξιοποιήστε τα πολλαπλά κανάλια υπηρεσιών υποστήριξης και εξυπηρέτησης που παρέχουμε στους πελάτες μας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Γνωρίστε τις δυνατότητες του προγράμματος μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό εκπαίδευσης & υποστήριξης, με αυτόματη σύνδεση στο site της Data Communication.
 

Παρακολούθηση Αδειών-Απουσιών

Παρακολουθήστε τις αιτήσεις αδειών, προγραμματίστε και διαχειριστείτε όλους τους τύπους αδειών του οργανισμού σας(κανονικές, γονικές, αιμοδοτικές κ.λπ.) καθώς και τα υπόλοιπα ημερών αδείας του προσωπικού σας. Ενισχύστε την αποδοτικότητα του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού και εξασφαλίστε άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της διοίκησης.

Αξιολόγηση

Επιλέξτε ένα ολοκληρωμένο σύστημα που διευκολύνει τις διαδικασίες αξιολόγησης και πρόσληψης προσωπικού. Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα διαχείρισης και αυτοματοποίησης του συνόλου των διαδικασιών αξιολόγησης και δώστε στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και στους αξιολογητές τη δυνατότητα να παρακολουθούν πλήρως τη διαδικασία αξιολόγησης, από την επιλογή ενός υποψηφίου μέχρι την ένταξή του. Εξοικονομήστε χρόνο αξιοποιώντας συνδυαστικά την πληθώρα των πληροφοριών που σας παρέχονται για την επιλογή των καλύτερων προφίλ.

Σύστημα Βαρδιών & Ωρομέτρησης

Επωφεληθείτε από την πληρότητα λειτουργιών του συστήματος των Βαρδιών. Παρακολουθήστε τις βάρδιες των εργαζομένων ανά κατηγορία βάρδιας. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο διαμόρφωσης πλάνων βαρδιών και εναλλακτικών σεναρίων για κάλυψη κυλιόμενων προγραμμάτων εργασίας. Αποφύγετε τον κίνδυνο λάθους αξιοποιώντας ένα σύγχρονο σύστημα καταγραφής και ωρομέτρησης παρουσιών και ελαχιστοποιήστε, συγχρόνως, το χρόνο υπολογισμού της μισθοδοσίας.

Παρακολούθηση Εκπαιδευτικών Αναγκών & Σεμιναρίων

Εκμεταλλευτείτε τα εξειδικευμένα εργαλεία που σας παρέχουν τη δυνατότητα να εντοπίσετε τις εκπαιδευτικές ανάγκες του προσωπικού σας με σκοπό τη διεξαγωγή επιμορφωτικών σεμιναρίων. Αξιολογήστε μέσω των ερωτηματολογίων τα αποτελέσματα των σεμιναρίων και αντλήστε πληροφορίες για το κόστος τους.

Παρακολούθηση Δανειακών Συμβάσεων & Παροχών

Ενημερωθείτε γρήγορα και αξιόπιστα για κάθε είδους παροχή προς τους εργαζόμενους της επιχείρησής σας. Παρακολουθήστε αναλυτικά τις Δόσεις –Πληρωμές των δανείων που έχετε χορηγήσει, καθώς και όλη την πορεία αποπληρωμής των δανείων.

Πληθώρα Εκτυπώσεων

Αξιοποιήστε το πλήθος των τυποποιημένων εκτυπώσεων που θα σας βοηθήσουν στη λήψη σωστών αποφάσεων για τη διαχείριση τόσο των οικονομικών όσο και των ανθρώπινων πόρων της επιχείρησής σας. Επωφεληθείτε από το ενσωματωμένο εργαλείο Report Generator για σχεδίαση προσαρμοσμένων αναφορών, καθώς και από το εργαλείο δημιουργίας κύβων OLAP, για να καλύψετε και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις πληροφόρησης του οργανισμού σας.

Screenshots

Screenshots

Videos

Videos

Αρχεία

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε πώς αξιοποίησαν τη λύση Premium HRM οι πελάτες μας

Περισσότερα

Επικοινωνία