Premium HRM

Το ολοκληρωμένο σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων της Data Communication

Παρακολουθήστε ολοκληρωμένα όλα τα στοιχεία των εργαζόμενων του οργανισμού σας. Βελτιώστε την οργάνωση και τη λειτουργία του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, πάρτε έξυπνες αποφάσεις με μια ολοκληρωμένη λύση Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων που θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε κάθε επένδυση που κάνετε για τους εργαζομένους σας. Το Premium HRM συνιστά ιδανική λύση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού για οργανισμούς και επιχειρήσεις μεγάλου και μεσαίου μεγέθους. Παράλληλα, όντας λύση πλήρως παραμετροποιήσιμη, προσφέρει απεριόριστη ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Ενδιαφερομαι
Φιλικό περιβάλλον εργασίας

Εργαστείτε εύκολα και αποτελεσματικά. Εξοικονομήστε χρόνο εντοπίζοντας εύκολα τις λειτουργίες που σας ενδιαφέρουν. Αξιοποιήστε τη δυνατότητα δημιουργίας προσωποποιημένων μενού και οθονών, καθώς και την πληθώρα των αυτοματοποιημένων λειτουργιών για την άμεση εξοικείωση των χρηστών και την ελαχιστοποίηση του χρόνου προσαρμογής.

Λειτουργικότητα & Ευχρηστία

Εργαστείτε γρήγορα και αποδοτικά με μια εφαρμογή διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού πλήρως αυτοματοποιημένη, εύκολη και απλή. Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε όλα τα προσωπικά στοιχεία και έγγραφα των εργαζομένων σας. Αξιοποιήστε την ευκολία πρόσβασης σε κάθε είδους πληροφορία μέσω ευέλικτων ευρετηρίων και εκτυπωτικών φορμών.

Ασφάλεια - Ιστορικότητα

Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα διατήρησης ιστορικότητας όλων των δεδομένων ανά εταιρεία και εργαζόμενο. Βασιστείτε σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης μεταβολής δεδομένων ανά χρήστη, με πληθώρα προειδοποιητικών και απαγορευτικών μηνυμάτων ασφαλείας και με δυνατότητα προσθήκης επιπλέον μηνυμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Πλήρης εναρμόνιση με GDPR

Διασφαλίστε τα ευαίσθητα επιχειρηματικά δεδομένα σας με ένα απόλυτο αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας, πλήρως εναρμονισμένο με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR. Το Premium HRM χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους κρυπτογράφησης δεδομένων. Παράλληλα, η δυνατότητα ορισμού πολλαπλών επιπέδων πρόσβασης ανά ρόλο και το ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης μεταβολής δεδομένων εγγυώνται ότι τα δεδομένα του οργανισμού σας διατηρούνται απόρρητα και εμπιστευτικά.

Υποστήριξη 24x7

Επωφεληθείτε από τη βραβευμένη πολιτική εξυπηρέτησης Customer Care 360o. Αξιοποιήστε τα πολλαπλά κανάλια υπηρεσιών υποστήριξης και εξυπηρέτησης που παρέχουμε στους πελάτες μας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Γνωρίστε τις δυνατότητες του προγράμματος μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό εκπαίδευσης & υποστήριξης, με αυτόματη σύνδεση στο site της Data Communication.
 

Παρακολούθηση Αδειών-Απουσιών

Παρακολουθήστε τις αιτήσεις αδειών, προγραμματίστε και διαχειριστείτε όλους τους τύπους αδειών του οργανισμού σας(κανονικές, γονικές, αιμοδοτικές κ.λπ.) καθώς και τα υπόλοιπα ημερών αδείας του προσωπικού σας. Ενισχύστε την αποδοτικότητα του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού και εξασφαλίστε άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της διοίκησης.

Αξιολόγηση

Επιλέξτε ένα ολοκληρωμένο σύστημα που διευκολύνει τις διαδικασίες αξιολόγησης και πρόσληψης προσωπικού. Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα διαχείρισης και αυτοματοποίησης του συνόλου των διαδικασιών αξιολόγησης και δώστε στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και στους αξιολογητές τη δυνατότητα να παρακολουθούν πλήρως τη διαδικασία αξιολόγησης, από την επιλογή ενός υποψηφίου μέχρι την ένταξή του. Εξοικονομήστε χρόνο αξιοποιώντας συνδυαστικά την πληθώρα των πληροφοριών που σας παρέχονται για την επιλογή των καλύτερων προφίλ.

Σύστημα Βαρδιών & Ωρομέτρησης

Επωφεληθείτε από την πληρότητα λειτουργιών του συστήματος των Βαρδιών. Παρακολουθήστε τις βάρδιες των εργαζομένων ανά κατηγορία βάρδιας. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο διαμόρφωσης πλάνων βαρδιών και εναλλακτικών σεναρίων για κάλυψη κυλιόμενων προγραμμάτων εργασίας. Αποφύγετε τον κίνδυνο λάθους αξιοποιώντας ένα σύγχρονο σύστημα καταγραφής και ωρομέτρησης παρουσιών και ελαχιστοποιήστε, συγχρόνως, το χρόνο υπολογισμού της μισθοδοσίας.

Παρακολούθηση Εκπαιδευτικών Αναγκών & Σεμιναρίων

Εκμεταλλευτείτε τα εξειδικευμένα εργαλεία που σας παρέχουν τη δυνατότητα να εντοπίσετε τις εκπαιδευτικές ανάγκες του προσωπικού σας με σκοπό τη διεξαγωγή επιμορφωτικών σεμιναρίων. Αξιολογήστε μέσω των ερωτηματολογίων τα αποτελέσματα των σεμιναρίων και αντλήστε πληροφορίες για το κόστος τους.

Παρακολούθηση Δανειακών Συμβάσεων & Παροχών

Ενημερωθείτε γρήγορα και αξιόπιστα για κάθε είδους παροχή προς τους εργαζόμενους της επιχείρησής σας. Παρακολουθήστε αναλυτικά τις Δόσεις –Πληρωμές των δανείων που έχετε χορηγήσει, καθώς και όλη την πορεία αποπληρωμής των δανείων.

Πληθώρα Εκτυπώσεων

Αξιοποιήστε το πλήθος των τυποποιημένων εκτυπώσεων που θα σας βοηθήσουν στη λήψη σωστών αποφάσεων για τη διαχείριση τόσο των οικονομικών όσο και των ανθρώπινων πόρων της επιχείρησής σας. Επωφεληθείτε από το ενσωματωμένο εργαλείο Report Generator για σχεδίαση προσαρμοσμένων αναφορών, καθώς και από το εργαλείο δημιουργίας κύβων OLAP, για να καλύψετε και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις πληροφόρησης του οργανισμού σας.

Screenshots

Screenshots

Videos

Videos

Αρχεία

 • Ενσωματώθηκαν στην εφαρμογή όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών για το έτος 2021 (1,21 στο ποσοστό εργαζομένου και 1,79 στο ποσοστό εργοδότη), σύμφωνα με το άρθρο 31 του Ν.4756/2020
 • Προστέθηκε η υποβολή του εντύπου «(Ε13) Δήλωση Χρήσης Μοτοσυκλέτας» στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ. 
 • Ενσωματώθηκε στην εφαρμογή ο υπολογισμός του Δώρου Χριστουγέννων για τους εργαζόμενους που εντάσσονται στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ. 
 • Ενσωματώθηκε στην εφαρμογή η απαλλαγή του υπολογισμού της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για το έτος 2021, με βάση το νόμο Ν. 4738/2020 Άρθρο 298 «Απαλλαγή της επιβολής ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης στα εισοδήματα του άρθρου 43Α ΚΦΕ με εξαίρεση τα εισοδήματα από μισθωτή εργασία και συντάξεις». Στην περίπτωση του Δημόσιου τομέα, ο οποίος δεν απαλλάσσεται από τον υπολογισμό της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, θα πρέπει να συμπληρώσετε το πεδίο «Απαλλαγή Υπολ. Εισφοράς Αλληλεγγύης με βάση τον Ν.4738/2020.
 • Ενσωματώθηκαν στην εφαρμογή όλες οι απαραίτητες αλλαγές σχετικά με την εγκύκλιο του e-ΕΦΚΑ 49/2020 «Πρόγραμμα επιδότησης 100.000 νέων θέσεων εργασίας».
 • Προστέθηκε η υποβολή του εντύπου «Μηνιαία Βεβαίωση Πληρωμ. Εμπορ. Ναυτικού» στο οποίο τα δεδομένα εμφανίζονται σύμφωνα με την Απόφαση Α. 1204/2020 «Καθορισμός του ηλεκτρονικού τρόπου υποβολής, καθώς και του τύπου και περιεχομένου της δήλωσης απόδοσης του φόρου και της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης του άρθρου 43 Α του ν. 4172/2013 που παρακρατούνται στο εισόδημα από αμοιβές πληρωμάτων εμπορικού ναυτικού». 
 • Ενσωματώθηκαν στην εφαρμογή όλες οι απαραίτητες αλλαγές σχετικά με την εγκύκλιο του e-ΕΦΚΑ 47/2020 «Απεικόνιση στην Αναλυτική Περιοδική Δήλωση (Α.Π.Δ.) της ασφάλισης των απασχολούμενων στον ιδιωτικό τομέα και Ν.Π.Ι.Δ. δικηγόρων με έμμισθη εντολή, από 01/01/2020, σε εφαρμογή των άρθρων 45 και 31 του ν.4670/2020».
 • Ενσωματώθηκαν στην εφαρμογή όλες οι απαραίτητες αλλαγές σχετικά με την εγκύκλιο του e-ΕΦΚΑ 48/2020 «Απεικόνιση στην Αναλυτική Περιοδική Δήλωση (Α.Π.Δ.) της ασφάλισης των απασχολούμενων στον ιδιωτικό τομέα και στον δημόσιο τομέα με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου (Ι.Δ.Α.Χ., Ι.Δ.Ο.Χ.) μισθωτών μηχανικών και υγειονομικών, από 01/01/2020, σε εφαρμογή του άρθρου 31 του ν.4670/2020».
 • Ενσωματώθηκαν στην εφαρμογή όλες οι απαραίτητες αλλαγές σχετικά με το Γενικό Έγγραφο του e-ΕΦΚΑ 279014/2020 «Χρήση τριψήφιων τύπων αποδοχών για υποβολή Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (Α.Π.Δ.) εργοδοτών κοινών επιχειρήσεων». 

 

 • Προστέθηκε η υποβολή του εντύπου «Δήλωση Ένταξης σε Πρόγραμμα Απασχόλησης» του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για το πρόγραμμα «ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 100.000 ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠ.Ε.Κ.Υ.». 

Ενσωματώθηκαν στην εφαρμογή όλες οι απαραίτητες αλλαγές σχετικά με την εγκύκλιο του e-ΕΦΚΑ 39/2020 «Προσδιορισμός των ασφαλιστικών εισφορών και απεικόνιση της ασφάλισης στο πλαίσιο υλοποίησης:
• του Μηχανισμού ενίσχυσης της απασχόλησης «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ»,
• των μέτρων οικονομικής ενίσχυσης εποχικά εργαζομένων, με ή χωρίς, δικαίωμα επαναπρόσληψης και
• των επιπρόσθετων μέτρων στήριξης εργαζομένων και εργοδοτών, που δραστηριοποιούνται σε τριτογενή τομέα και στους κλάδους των αεροπορικών και ακτοπλοϊκών μεταφορών, ενταγμένων ή μη, στο Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ»». 

 

 • Ενσωματώθηκαν στην εφαρμογή όλες οι απαραίτητες αλλαγές σχετικά με την αναβάθμιση του Πληροφοριακού Συστήματος ΕΡΓΑΝΗ σύμφωνα με το έγγραφο με Αριθ. Πρωτ.: 36755/155 του Υπ. Εργασίας. 
 • Στη λειτουργία «Δήλωση Αναστολής Δραστηριότητας» στο «Είδος Κατάστασης» προστέθηκαν οι επιλογές «ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ 1/8/2020 ΚΑΙ ΜΕΤΑ» και «ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ 1/8/2020 ΚΑΙ ΜΕΤΑ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)»
 • Στη λειτουργία «Στοιχεία Μισθοδοτικής Περιόδου» προστέθηκε η δυνατότητα υπολογισμού της μισθοδοσίας στους εργαζόμενους οι οποίοι συμμετέχουν στο μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.
 • Στη λειτουργία «Υποβολή Δηλώσεων ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ Α & Β ΦΑΣΗ» προστέθηκε το Είδος Κατάστασης «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Β - ΦΑΣΗ)» σύμφωνα με τα οριζόμενα της υπ’ αριθμ. οικ. 23103/478/13-06-2020 ΚΥΑ και της υπ’ αριθμ. οικ. 26400/605/30-6-2020 εγκυκλίου. (Ver.: 3.00.67)
 • Στη λειτουργία «Υποβολή Δηλώσεων ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ Α & Β ΦΑΣΗ» προστέθηκε το Είδος Κατάστασης «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Β - ΦΑΣΗ) – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» σύμφωνα με τα οριζόμενα της υπ’ αριθμ. οικ. 23103/478/13-06-2020 ΚΥΑ και της υπ’ αριθμ. οικ. 26400/605/30-6-2020 εγκυκλίου. 

 

 • Ενσωματώθηκαν στην εφαρμογή οι ΚΠΚ Μειωμένης Απασχόλησης με βάση την εγκύκλιο 31 του ΕΦΚΑ που δημοσιεύθηκε στις 08/07/2020 (Εγκ. 31/08.07.2020).
 • Προστέθηκε στην γραμμή εργαλείων το εικονίδιο «Ημερολόγιο Υποχρεώσεων», μέσω του οποίου έχετε τη δυνατότητα πληροφόρησης για τις Υποχρεώσεις κάθε είδους (Φορολογικές, Ασφαλιστικές, Λοιπές κ.α.). 
 • Προστέθηκε η δυνατότητα κατά τον  υπολογισμό του Επιδόματος Αδείας, Αποζημίωση Αδείας και Άδειας Ληφθείσας να συμπεριλαμβάνονται τα μισθοδοτικά στοιχεία των κινήσεων Αναστολής. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε συμπληρώσει στο πεδίο «Συμπεριλαμβάνονται οι κινήσεις Αναστολής στα ΑΛ/ΕΑ/ΑπΑδ» (Παράμετροι/Διαχείριση Εταιρείας/Διαχείριση Εταιριών υποσέλιδο Παράμετροι) την τιμή ΝΑΙ.
 • Στη λειτουργία «Υποβολή Δηλώσεων ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΦΑΣΗ» προστέθηκε το Είδος Δήλωσης  «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Α - ΦΑΣΗ) - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» σύμφωνα με τα οριζόμενα της υπ’ αριθμ. οικ. 23103/478/13-06-2020 ΚΥΑ και της υπ’ αριθμ. οικ. 26400/605/30-6-2020 εγκυκλίου. 
 • Προστέθηκε η λειτουργία «Δήλ. Επιδόματος Εορτών Δώρου Πάσχα 2020» για την υποβολή του εντύπου «ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΟΡΤΩΝ ΠΑΣΧΑ ΕΤΟΥΣ 2020 ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ» του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ με προθεσμία υποβολής από 1/7-10/7/2020. Για επιχειρήσεις με έδρα και υποκαταστήματα κάνετε μία υποβολή από την εφαρμογή και στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ θα δημιουργηθούν αυτόματα προσωρινές δηλώσεις για την έδρα και τα υποκαταστήματα, τις οποίες θα πρέπει να υποβάλετε ξεχωριστά. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην περίπτωση που έχετε υποβάλει την ΑΠΔ Δώρου Πάσχα Αναστολής με Μείωση Εργοδοτικών Εισφορών κατά 6,66% (αφορά εργαζόμενους κάτω των 25 ετών) στο κριτήριο «Μείωση Εργοδ.Εισφ.6,66%» θα πρέπει να επιλέξετε την τιμή «Εμφάνιση».

 

 • Στην υποβολή της «ΑΠΔ» οι εγγραφές του Δώρου Πάσχα Αναστολής εμφανίζονται πλέον με τύπο αποδοχών 19, σύμφωνα με την εγκύκλιο του e-ΕΦΚΑ (131644/24.6.2020) «ΟΔΗΓΙΕΣ YΠΟΒΟΛΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ (Α.Π.Δ.), ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ 2020 ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ».
 • Προστέθηκε η λειτουργία «Υποβολή Δήλωσης ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ (Α ΦΑΣΗ)», στην οποία οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ», καλούνται ανά μήνα, να προαναγγείλουν το διάστημα για το οποίο θα κάνουν χρήση της ρύθμισης του άρθρου 31 του ν. 4690/2020 (Α’ 104), καθώς και την κατηγορία στην οποία υπάγεται η επιχείρηση, βάσει του συγκεκριμένου άρθρου, στο ειδικό έντυπο «Αίτηση/Υπεύθυνη Δήλωση Ένταξης στο Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ». 
 • Ενσωματώθηκε στην εφαρμογή ο υπολογισμός του Δώρου Πάσχα Αναστολής σύμφωνα με την υπουργική απόφαση με αριθμό 21036/1737/2020.
 • Στη λειτουργία «Ομαδική Υποβολή Ε3, Ε5, Ε6, Ε7, Ε8, Ε11, Ε12» στο Είδος Κατάστασης προστέθηκε το έντυπο «Ε11.1 (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΈΝΤΥΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΛΗΨΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ». 
 • Ενσωματώθηκε στην εφαρμογή η μείωση στις ασφαλιστικές εισφορές των πλήρως απασχολουμένων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 48 του νόμου 4670/2020, από 1.6.2020 και μετά.
 • Στη λειτουργία «Ομαδική Υποβολή Ε3, Ε5, Ε6, Ε7, Ε8, Ε11, Ε12» προστέθηκε στο Είδος Κατάστασης το έντυπο «Ε11.1 ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΈΝΤΥΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΛΗΨΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ».
 • Στη λειτουργία «Δήλωση Αναστολής Δραστηριότητας» προστέθηκε στο Είδος Κατάστασης η «ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ / ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)».
 • Στη λειτουργία «Δήλωση Αναστολής Δραστηριότητας» προστέθηκε στο Είδος Κατάστασης «ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ / ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ» η Κατηγορία Υπαγωγής «Α2: Με επαναλειτουργία μέσα στον Μάιο είτε πληττόμενες δραστηριότητες για τις οποίες δεν έχει επιβληθεί αναστολή λειτουργίας». 

 

Στη λειτουργία «Δήλωση Αναστολής Δραστηριότητας» προστέθηκε το Είδος Κατάστασης «ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ / ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ» και η Κατηγορία Υπαγωγής «Α1: Με αναστολή λειτουργίας για όλο τον Μάιο».

 • Στη λειτουργία «Στοιχεία Μισθοδοτικής Περιόδου» προστέθηκε η δυνατότητα υπολογισμού του Δώρου Πάσχα σε μήνα Μάιο και Ιούνιο, διότι σύμφωνα με το άρθρο 19 παρ. 1 της από 30.03.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α΄ 75) «Οι επιχειρήσεις εργοδότες των οποίων η επιχειρηματική δραστηριότητα έχει ανασταλεί με εντολή δημόσιας αρχής, καθώς και οι επιχειρήσεις – εργοδότες που ανήκουν στους κλάδους που πλήττονται σημαντικά, λόγω των αρνητικών συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με την από 20.3.2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (Α΄ 68) και τις κατ’ εξουσιοδότηση αυτής κανονιστικές πράξεις, δύνανται να καταβάλουν το επίδομα εορτών Πάσχα σε χρόνο μεταγενέστερο από τον οριζόμενο στην υπ’ αρ. 19040/7.12.1981 κοινή υπουργική απόφαση (Β’ 742) και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 30ης Ιουνίου 2020».
 • Προστέθηκαν οι επιλογές «Αποστολή ΑΠΔ Δημοσίου» και «Προβολή ΑΠΔ Δημοσίου» με Firefox ή Internet Explorer για την αποστολή της ΑΠΔ Δημοσίου στο νέο link που πρόσθεσε ο e-ΕΦΚΑ στο site του. 
 • Στη λειτουργία «Στοιχεία Μισθοδοτικής Περιόδου» προστέθηκε η δυνατότητα υπολογισμού μισθοδοσίας, για το διάστημα που οι συμβάσεις των εργαζομένων τελούν σε αναστολή, σύμφωνα με το έγγραφο Α.Π. 82992/6-5-2020 του e-ΕΦΚΑ.
 • Προστέθηκε η υποβολή του εντύπου «Υπεύθυνη Δήλωση Προσ. Ανάκλησης Αναστολής» στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ σύμφωνα με την απόφαση του Υπ. Εργασίας 17239/Δ1.5936/5-5-2020.
 • Στην υποβολή του εντύπου «Δήλωση Αναστολής Δραστηριότητας» στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ στο υποσέλιδο «Απασχολούμενοι (Αναστολή)» προστέθηκε η δυνατότητα συμπλήρωσης της «ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ», σύμφωνα με την εγκύκλιο 17321/327/4-5-2020, με διαθέσιμες τις εξής τιμές:
  • «Μεταβίβαση επιχείρησης, σύμφωνα με το Π.Δ. 178/2002»
  • «Μεταφορά Προσωπικού»
  • «Εσφαλμένες καταχωρήσεις σε έντυπα – Χειρόγραφες υποβολές εντύπων»
  • «Πρόωρη Καταγγελία Σύμβασης ορισμένου χρόνου (Ε7) με εσφαλμένη ημερομηνία λήξης»
 • Στη λειτουργία «(E4)Πίνακας Προσωπικού» προστέθηκαν στο Είδος Κατάστασης τα έντυπα «Ε4.3 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣ. ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ» και «Ε4.4 ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΕ ΙΔΙΟ ΟΜΙΛΟ».
 • Στη λειτουργία «Διαχείριση Εργαζομένων» στο υποσέλιδο «Εργασ./Σελ. 2» προστέθηκε η ενότητα «Κ.Α.Δ.», στην οποία εμφανίζεται ο ΚΑΔ, Κωδικός Ειδικότητας και Πακέτο Κάλυψης που ισχύει ανά ημερομηνιακό διάστημα. Είναι πλέον δυνατή η καταχώριση έως 10 ΚΑΔ ανά εργαζόμενο ώστε να καλυφθούν οι περιπτώσεις υπαγωγής των υπαλλήλων του Δημοσίου στον ΕΦΚΑ βάσει των εγκυκλίων 10 και 11/20-3-2020.
 • Προστέθηκε η εκτύπωση «Συγκεντρωτική Κατάσταση Μισθοδοσίας/Μήνα» η οποία εμφανίζει, για το επιλεγμένο χρονικό διάστημα, τα μισθοδοτικά στοιχεία των εργαζομένων ανά μήνα και είδος αποδοχών. 
 • Στη λειτουργία «Διαχείριση Εργαζομένων» στο κουμπί «Έντυπα» στην «Απασχόληση σε Πλοίο» προστέθηκε στη στήλη «Κωδικός απαλλαγής» ο κωδικός «510 Κρατική Συμμετοχή» και στη στήλη «Αιτία απόλυσης» ο κωδικός «11 Αναστολή Σύμβασης». 
 • Στη λειτουργία «(E4) Πίνακας Προσωπικού» προστέθηκαν στο Είδος Κατάστασης τα έντυπα «Ε4.1 ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ» και «Ε4.2 ΠΡΟΣΚΑΙΡΗΣ ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ». 
 • Στη λειτουργία «Διαχείριση Εργαζομένων» στο κουμπί «Έντυπα» στην «Απασχόληση σε Πλοίο» προστέθηκε στη στήλη «Κωδικός απαλλαγής» ο κωδικός «510 Κρατική Συμμετοχή» και στη στήλη «Αιτία απόλυσης» ο κωδικός «11 Αναστολή Σύμβασης». 
 • ΝΕΟ! Στη λειτουργία «(E4) Πίνακας Προσωπικού» προστέθηκαν στο Είδος Κατάστασης τα έντυπα «Ε4.1 ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ» και «Ε4.2 ΠΡΟΣΚΑΙΡΗΣ ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ». 
 • Προστέθηκε η λειτουργία «Καταχώρηση Αδείας Ειδικού Σκοπού» στην οποία ο χρήστης καταχωρεί την άδεια ειδικού σκοπού των εργαζόμενων γονέων για τη φροντίδα των παιδιών τους. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
 • Στη λειτουργία «Δήλωση Αναστολής Δραστηριότητας» προστέθηκε το Είδος Κατάστασης  «ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» για την υποβολή διορθώσεων – συμπληρώσεων – ανακλήσεων υπεύθυνων δηλώσεων επιχειρήσεων-εργοδοτών βάσει της εγκυκλίου 14676/253/2020. 
 • Στη λειτουργία «Διαχείριση Εταιριών» θα ενημερώνονται αυτόματα τα πεδία «Αρ. Πρωτοκόλλου Ε4» και «Ημ/νία Αρχικής Υποβολής Ε4», που βρίσκονται στο υποσέλιδο «Στοιχεία Εντύπων», κατά την υποβολή του Ετήσιου Πίνακα του «Ε4 Πίνακας Προσωπικού».

 

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε πώς αξιοποίησαν τη λύση Premium HRM οι πελάτες μας

Περισσότερα

Προϊόντα

Δείτε τα υπόλοιπα προϊόντα για Μεγάλες Επιχειρήσεις

Επικοινωνία