Νέα πιστοποίηση με βαθμολογία 100% της Data Communication του Ομίλου EPSILON NET από τη Microsoft στην κατηγορία λύσεων «Business Applications»

H Data Communication, μέλος του Ομίλου EPSILON NET, πιστοποιήθηκε με ποσοστό βαθμολόγησης 100% από τη Microsoft για την εφαρμογή των λύσεων Business Applications. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συγκεκριμένη ύψιστη βαθμολόγηση, αφορά σε πολλαπλά κριτήρια και αποτελεί το υψηλότερο score της συγκεκριμένης πιστοποίησης που μπορούν να λάβουν οι συνεργάτες της Microsoft στον τομέα αυτό. Η νέα πιστοποίηση αποδεικνύει την ευρεία δυνατότητα της Data Communication να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για Dynamics 365 και το Power Platform.

 

Η Data Communication αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Microsoft, ήδη από το 2004. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ως Microsoft Partner | Business Applications είναι ακόμη μια απόδειξη της δέσμευσης της εταιρίας για συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη των δυνατοτήτων της. Στρατηγικός στόχος είναι η προσφορά λύσεων που οδηγούν στον ολοκληρωμένο ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών, που εμπιστεύονται την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της Data Communication.

H συγκεκριμένη πιστοποίηση είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αποδεικνύει συνολικά τη συνεπή στρατηγική του Ομίλου EPSILON NET για επενδύσεις σε καινοτόμες τεχνολογίες, με στόχο την υλοποίηση πολύπλοκων έργων σε μεγάλες επιχειρήσεις και ομίλους, με ιδιαίτερα απαιτητικές διαδικασίες επιχειρησιακής λειτουργίας.

 

H Data Communication αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες της Microsoft, καθώς έχει υλοποιήσει μέχρι σήμερα πολλαπλά επιτυχημένα έργα Dynamics 365, (Dynamics 365 Finance & Supply Chain Management)Dynamics 365 Business Central και Dynamics 365 for Salesκαθώς και localization λύσεων Dynamics 365.

 

Η εταιρία αναπτύσσει, παράλληλα, Business Applications, τα οποία πιστοποιούνται τεχνολογικά από την ίδια τη Microsoft, απαντώντας με εξειδικευμένο και ολοκληρωμένο portfolio στις ειδικές ανάγκες κάθε επιχείρησης και ομίλου.

 

Σημειώνεται ότι η Data Communication, μετά την ένταξή της το 2021 στον Όμιλο EPSILON NET, κατάφερε σημαντική αύξηση στο τζίρο της σε σχέση με το 2021, άνω του 50%, μέσω της ανάπτυξης του πελατολογίου της (περισσότεροι από 20 νέοι πελάτες) και της παράλληλης μετάβασης των υφιστάμενων πελατών της στις cloud λύσεις της Microsoft.

 

Η κα Βασιλική Αναγνώστου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου EPSILON NET, δήλωσε: «Ο Όμιλος EPSILON NET αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη όλων των επιχειρήσεων που επιθυμούν το επόμενο βήμα στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που πληρούμε, με τόσο ολοκληρωμένο τρόπο και την υψηλότερη βαθμολογία, τα κριτήρια της πιστοποίησης της Microsoft. Είμαστε χαρούμενοι που για άλλη μια φορά αναγνωρίζεται η τεχνολογική υπεροχή του Ομίλου μας, η άριστη κατάρτιση των στελεχών μας, καθώς και η δέσμευσή μας στην επιτυχή υλοποίηση πολύπλοκων και απαιτητικών έργων πληροφορικής. Ο τομέας των Business Applications αναμένουμε ότι θα παρουσιάσει σημαντική ανάπτυξη στα επόμενα έτη. Οι εξειδικευμένες ομάδες της Data Communication με τα ήδη εντυπωσιακά τους αποτελέσματα σε πολλά και σημαντικά έργα, εκτιμούμε ότι θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Συγχαρητήρια σε όλους, συνεχίζουμε».

 

H κα. Ναντίν Καραλή, Εμπορική Διευθύντρια Εταιρικών Πελατών και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για τη Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Όμιλο EPSILON NET και τη Data Communication, για τη νέα πιστοποίηση τους σε Business Applications. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση αναδεικνύει την άριστη τεχνογνωσία, την εμπειρία καθώς και τη δέσμευση του Ομίλου σε λύσεις Microsoft, μέρος της ευρύτερής μας προσπάθειας για ένα πραγματικά συμπεριληπτικό ψηφιακό μετασχηματισμό που μπορεί να βοηθήσει κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους ή ωριμότητας».

 

 

Epsilon Digital – e-Invoicing: Ο καινοτόμος Σύμμαχος των Επιχειρήσεων στον Ψηφιακό τους Μετασχηματισμό!

Περισσότερα

Cloud Provider of the Year o Όμιλος EPSILON NET στα Cloud Awards 2024!

Περισσότερα

EPSILON NET: Βασικά Οικονομικά Μεγέθη 1ου Τριμήνου 2024

Περισσότερα