Ευκαιρίες Καριέρας

Όποια και αν είναι η εμπειρία σου, οι γνώσεις και οι στόχοι σου – έχουμε ευκαιρίες για όλους. Κάθε φωνή έχει αξία για εμάς!

Στην DC αυτή την περίοδο #ΜένουμεΣπίτι και εργαζόμαστε εξ αποστάσεως, διασφαλίζοντας την υγεία και την ασφάλεια όλων μας. Ταυτόχρονα συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε και είναι σημαντικό για εμάς, να συνεχίσουμε να είμαστε σε επικοινωνία μαζί σας.

 

Μία θέση εργασίας στην DC δεν είναι απλά μία δουλειά – είναι μία ευκαιρία καριέρας, μία ευκαιρία να δημιουργήσεις το μέλλον. Να ακούσεις πελάτες και να αφουγκραστείς τις ανάγκες τους, να σχεδιάσεις λύσεις και προϊόντα, να γράψεις κώδικα χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και στρατηγικές, με στόχο να καινοτομείς και να βρίσκεσαι συνεχώς μέσα στις εξελίξεις.
Η καριέρα χτίζεται μέσα από τις εμπειρίες και αυτές τις εμπειρίες μπορούμε να τις προσφέρουμε μέσα από τους διαφορετικούς ρόλους της DC.
Πιστεύουμε ότι κάθε ένας από τους εργαζόμενους μας είναι σημαντικός. Μπορεί να συνεισφέρει σε κάθε πρόβλημα που απαιτεί λύση. Μπορεί να κάνει τη διαφορά. 
Αναζητούμε υποψηφίους με δημιουργικότητα και πάθος, που τους αρέσει να εξελίσσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, που μπορούν να δουλεύουν σε ομάδες, αλλά και αυτόνομα και θέλουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους.
Εμείς προσφέρουμε τα εργαλεία, την εκπαίδευση, την υποστήριξη και την καθοδήγηση, σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον τεχνολογικών προκλήσεων. Αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, .Net Core, Angular, MS Dynamics 365, διασφαλίζοντας την προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη!

 

 

Junior Professionals
Εάν θέλεις να διαφοροποιηθείς, να εργαστείς σε ένα περιβάλλον που θα σου προσφέρει πραγματική και ουσιαστική εξέλιξη, και θα σε κατευθύνει σωστά στα πρώτα σου βήματα, τότε η DC είναι η κατάλληλη εταιρία για σένα.
Ξεκίνησε την καριέρα σου σε μία εταιρία με μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία, που σέβεται τον εργαζόμενο, προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες εκπαίδευσης και γνώσης, χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και παράγει λύσεις και προϊόντα καινοτόμα και αναγνωρίσιμα στην αγορά.

 

Coding Schools – Consulting Academies

H Data Communication πιστεύει στα νέα ταλέντα και την ενέργεια που φέρνει η νέα γενιά προγραμματιστών και συμβούλων. Στηρίζει τους νέους επιστήμονες, αναζητά νέα ταλέντα και συμβάλλει έμπρακτα στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους! 
Έξι χρόνια τώρα πραγματοποιούμε Coding Schools / Consulting Academies, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες εκπαίδευσης και επαγγελματικής αποκατάστασης.  
Μέσα από μια εξειδικευμένη διαδικασία αξιολόγησης, επιλέγουμε τους νέους προγραμματιστές και συμβούλους που θα εκπαιδευτούν και θα ενταχθούν στις ομάδες μας.

 

Experienced Professionals
Η εμπειρία σου είναι σημαντική, εάν όμως θέλεις να εξελίξεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου, εδώ θα ασχοληθείς με σύνθετα και μεγάλα έργα πληροφορικής, θα αντιμετωπίσεις νέες προκλήσεις, θα δημιουργήσεις λύσεις και προϊόντα, προσφέροντας  πραγματική εξέλιξη στην καριέρα σου. 
Γίνε μέλος μία ομάδας που διαθέτει βαθιά γνώση της αγοράς, μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, εξειδικευμένες και πιστοποιημένες γνώσεις, αναπτύσσει προϊόντα στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, .Net Core, Angular, MS Dynamics 365, θέλοντας συνεχώς να εξελίσσεται και να καινοτομεί. 
Θέσεις εργασίας