Ευκαιρίες Καριέρας

Όποια και αν είναι η εμπειρία σου, οι γνώσεις και οι στόχοι σου – έχουμε ευκαιρίες για όλους. Κάθε φωνή έχει αξία για εμάς!

Στην DC αυτή την περίοδο #ΜένουμεΣπίτι και εργαζόμαστε εξ αποστάσεως, διασφαλίζοντας την υγεία και την ασφάλεια όλων μας. Ταυτόχρονα συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε και είναι σημαντικό για εμάς, να συνεχίσουμε να είμαστε σε επικοινωνία μαζί σας.

 

Μία θέση εργασίας στην DC δεν είναι απλά μία δουλειά – είναι μία ευκαιρία καριέρας, μία ευκαιρία να δημιουργήσεις το μέλλον. Να ακούσεις πελάτες και να αφουγκραστείς τις ανάγκες τους, να σχεδιάσεις λύσεις και προϊόντα, να γράψεις κώδικα χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και στρατηγικές, με στόχο να καινοτομείς και να βρίσκεσαι συνεχώς μέσα στις εξελίξεις.

Η καριέρα χτίζεται μέσα από τις εμπειρίες και αυτές τις εμπειρίες μπορούμε να τις προσφέρουμε μέσα από τους διαφορετικούς ρόλους της DC. Πιστεύουμε ότι κάθε ένας από τους εργαζόμενους μας είναι σημαντικός. Μπορεί να συνεισφέρει σε κάθε πρόβλημα που απαιτεί λύση. Μπορεί να κάνει τη διαφορά. 

Αναζητούμε υποψηφίους με δημιουργικότητα και πάθος, που τους αρέσει να εξελίσσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, που μπορούν να δουλεύουν σε ομάδες, αλλά και αυτόνομα και θέλουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Εμείς προσφέρουμε τα εργαλεία, την εκπαίδευση, την υποστήριξη και την καθοδήγηση, σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον τεχνολογικών προκλήσεων. Αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, .Net Core, Angular, MS Dynamics 365, διασφαλίζοντας την προσωπική και επαγγελματική σου εξέλιξη!

 

Junior Professionals
Εάν θέλεις να διαφοροποιηθείς, να εργαστείς σε ένα περιβάλλον που θα σου προσφέρει πραγματική και ουσιαστική εξέλιξη, και θα σε κατευθύνει σωστά στα πρώτα σου βήματα, τότε η DC είναι η κατάλληλη εταιρία για σένα.
Ξεκίνησε την καριέρα σου σε μία εταιρία με μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία, που σέβεται τον εργαζόμενο, προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες εκπαίδευσης και γνώσης, χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και παράγει λύσεις και προϊόντα καινοτόμα και αναγνωρίσιμα στην αγορά.

 

Coding Schools – Consulting Academies

H Data Communication πιστεύει στα νέα ταλέντα και την ενέργεια που φέρνει η νέα γενιά προγραμματιστών και συμβούλων. Στηρίζει τους νέους επιστήμονες, αναζητά νέα ταλέντα και συμβάλλει έμπρακτα στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους! 
Έξι χρόνια τώρα πραγματοποιούμε Coding Schools / Consulting Academies, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες εκπαίδευσης και επαγγελματικής αποκατάστασης.  
Μέσα από μια εξειδικευμένη διαδικασία αξιολόγησης, επιλέγουμε τους νέους προγραμματιστές και συμβούλους που θα εκπαιδευτούν και θα ενταχθούν στις ομάδες μας.

 

Experienced Professionals
Η εμπειρία σου είναι σημαντική, εάν όμως θέλεις να εξελίξεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου, εδώ θα ασχοληθείς με σύνθετα και μεγάλα έργα πληροφορικής, θα αντιμετωπίσεις νέες προκλήσεις, θα δημιουργήσεις λύσεις και προϊόντα, προσφέροντας  πραγματική εξέλιξη στην καριέρα σου. 
Γίνε μέλος μία ομάδας που διαθέτει βαθιά γνώση της αγοράς, μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, εξειδικευμένες και πιστοποιημένες γνώσεις, αναπτύσσει προϊόντα στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, .Net Core, Angular, MS Dynamics 365, θέλοντας συνεχώς να εξελίσσεται και να καινοτομεί. 
Θέσεις εργασίας

 

evresis

 

 

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιρειών που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής, (Epsilon Net Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο (Epsilon Net Network) και της εκπαίδευσης (Epsilon Net Training).

 

Με δίκτυο που ξεπερνάει τις 30.000 επιχειρήσεις αποτελούμε σήμερα την μεγαλύτερη εταιρία πληροφορικής και εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Το Epsilon Net College παρέχει εξιδεικευμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Λογιστικής και των Χρηματοοικονομικών, της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, της Πληροφορικής και του Τουρισμού.

 

Καινοτόμα μαθήματα, σύγχρονα διεθνή προγράμματα σε συνεργασία με κορυφαία Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, ενσωματωμένη πρακτική άσκηση, άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας και παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και επιλογής ανθρωπίνου δυναμικού στις επιχειρήσεις, είναι οι κύριοι μοχλοί των υπηρεσιών που προσφέρουμε που καθιστούν το Epsilon Net College μοναδικό στην αγορά της Ελλάδας.

 

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους φοιτητές και τους συνεργάτες μας τις καλύτερες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν άμεσα τις νεοαποκτηθείσες γνώσεις στην καθημερινή τους εργασία ή να χρησιμοποιήσουν τους παρεχόμενους τίτλους ως εφόδιο για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

 

Προκειμένου να υποστηρίξουμε τους φοιτητές και αποφοίτους μας στη συμβουλευτική σταδιοδρομίας και την εύρεση εργασίας δημιουργήσαμε την υπηρεσία Evresis. Tο Γραφείο Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας “EVRESIS” λειτουργεί με σκοπό να γεφυρώσουμε το κενό που υπάρχει μεταξύ των φοιτητών, αποφοίτων και γενικότερα του ανθρώπινου δυναμικού, το οποίο αναζητά την επαγγελματική του ανάπτυξη, και των επιχειρήσεων που δυσκολεύονται να βρουν στο ανθρώπους δεξιότητες και ταλέντα κατάλληλα για το εργασιακό τους περιβάλλον.

 

Σήμερα το EVRESIS συνεργάζεται με πολλές μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, οι οποίες απευθύνονται οι ίδιες, κάθε χρόνο, στην Epsilon Net και ζητούν να προσλάβουν αποφοίτους της. Δείτε εδώ τις διαθέσιμες θέσεις απασχόλησης.

 

H ζήτηση ικανών και καταρτισμένων στελεχών στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing, της Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, της Διοίκησης Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και της Διαφήμισης, εξακολουθεί να είναι μεγαλύτερη από την προσφορά.

 

Το Γραφείο Δικτύωσης & Σταδιοδρομίας “EVRESIS” παρέχει δικτύωση και συμβουλευτική υποστήριξη σε όλους τους φοιτητές και τους αποφοίτους ή/και τους επαγγελματίες, οι οποίοι στοχεύουν στην έναρξη της σταδιοδρομίας τους, στην επαγγελματική αλλαγή ή και στην επαγγελματική ανάπτυξη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Αναλυτικά οι υπηρεσίες που παρέχει:

  • Δικτύωση
  • Παρακολούθηση Αγοράς Εργασίας και Ανακοίνωση Θέσεων Εργασίας
  • Θέσεις πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις
  • Ενημέρωση για Ημερίδες Καριέρας ώστε να έρθουν οι φοιτητές σε άμεση επαφή με εκπροσώπους οργανισμών και επιχειρήσεων και να γίνει η διασύνδεση των υποψήφιων εργαζομένων με τους μελλοντικούς εργοδότες τους.
  • Συμβουλευτική σταδιοδρομίας (career counseling)
  • Συμβουλευτική επιχειρηματικότητας (Start up)
  • Συμβουλευτική επιλογής σπουδών
  • Σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και συνοδευτικής επιστολής σύμφωνα με διεθνή πρότυπα

Θέσεις εργασίας