Academia Financials Γενική Λογιστική

Λογιστικό Πρόγραμμα | Academia Financials Γενική Λογιστική | Data Communication

Ολοκληρωμένη λογιστική και φορολογική διαχείριση για επιχειρήσεις με διπλογραφικά βιβλία σε πλήρη διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ!

Καλύψτε πλήρως την μηχανογράφηση του λογιστικού σας γραφείου και προσαρμοστείτε στις νέες απαιτήσεις τήρησης Ηλεκτρονικών Βιβλίων των πελατών σας χωρίς πρόσθετο διαχειριστικό κόστος. Επωφεληθείτε από την πλούσια λειτουργικότητα και αυξήστε άμεσα την παραγωγικότητά σας. Με τα λογιστικά προγράμματα της σειράς Academia Financials κερδίζετε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της αγοράς προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης στους πελάτες σας! Το Academia Financials Γενική Λογιστική αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λογιστική και φορολογική διαχείριση για επιχειρήσεις με διπλογραφικά βιβλία, ανοικτή σε περαιτέρω επεκτάσεις.

Ενδιαφερομαι
Λογιστικό Πρόγραμμα | Academia Financials Γενική Λογιστική | Data Communication
Πληρότητα λειτουργιών

Επενδύστε σε κορυφαίες δυνατότητες λογιστικής διαχείρισης, χωρίς περιορισμούς στον αριθμό εταιρειών, υποκαταστημάτων, χρήσεων και διασυνδέσεων. Επωφεληθείτε από την πλούσια λειτουργικότητα που διατίθεται μαζί με την εφαρμογή χωρίς extra modules ή κρυφές χρεώσεις. Αξιοποιήστε τα οφέλη της μοναδικής υπηρεσίας DC Scan4you για κατάργηση της πληκτρολόγησης των  παραστατικών. 

Ευελιξία και επεκτασιμότητα

Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα του Academia Financials να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Επιλέξτε την προ-παραμετροποιημένη λύση για άμεση εγκατάσταση. Ξεκινήστε με τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε σήμερα και ενεργοποιήστε σταδιακά νέα υποσυστήματα και πρόσθετη λειτουργικότητα σύμφωνα με τις ανάγκες του Λογιστικού σας Γραφείου!

Ευχρηστία

Επωφεληθείτε από το φιλικό περιβάλλον, τη δυνατότητα δημιουργίας προσωποποιημένων μενού και οθονών και τις ταχύτατες καταχωρήσεις. Για την άμεση εξοικείωση των χρηστών και την ελαχιστοποίηση του χρόνου εκπαίδευσης, χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις.

Αυτόματη Αναγνώριση & Καταχώριση Παραστατικών

Αξιοποιήστε τη δυνατότητα σύνδεσης του Academia Financials με την πρωτοποριακή υπηρεσία Τεχνητής Νοημοσύνης DC Scan4you. Καταργήστε την πληκτρολόγηση των παραστατικών και μηδενίστε τα λάθη καταχώρισης. Το DC Scan4you μετατρέπει τις εικόνες των σκαναρισμένων παραστατικών σε αναγνωρίσιμα στοιχεία τιμολόγησης, δημιουργεί αυτόματα εγγραφές στα λογιστικά προγράμματα της Data Communication, ενώ ταυτόχρονα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης των παραστατικών.

360ᵒ Ορατότητα

Αποκτήστε πλήρη εικόνα των δεδομένων σας μέσα από πολλαπλές δυνατότητες πληροφόρησης. Αξιοποιήστε την πληθώρα των έτοιμων οικονομικών και στατιστικών αναφορών. Δείτε τα στατιστικά δεδομένα σας σε δυναμικά διαγράμματα (dashboards) στην κεντρική οθόνη για άμεση και πλήρη ενημέρωση. Δημιουργήστε εύκολα προσαρμοσμένες αναφορές με τη χρήση του ενσωματωμένου εργαλείου Report Generator. Αξιοποιήστε τις MIS Αναφορές και τη δυνατότητα διασύνδεσης με το σύστημα επιχειρηματικής ευφυΐας (BI) Business Analysis για την επεξεργασία και στατιστική ανάλυση των δεδομένων.

 

Υποστήριξη 24x7

Επωφεληθείτε από τη βραβευμένη πολιτική Εξυπηρέτησης Customer Care 360˚. Αξιοποιήστε τα πολλαπλά κανάλια υπηρεσιών υποστήριξης και εξυπηρέτησης που παρέχουμε στους πελάτες μας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Γνωρίστε τις δυνατότητες του προγράμματος μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό εκπαίδευσης και υποστήριξης, με αυτόματη σύνδεση στο site της Data Communication.

Ολοκληρωμένη διαχείριση Διπλογραφικών Βιβλίων
Ενσωματωμένο Λογιστικό Σχέδιο. Καταστάσεις παρακολούθησης της οικονομικής πορείας των εταιρειών. Ισοζύγιο Γενικών Αναλυτικών Καθολικών, Κατάσταση Χρηματοοικονομικής Θέσης, Κατάσταση Αποτελεσμάτων. Κατάσταση Μεταβολών Καθαρής Θέσης, Κατάσταση Χρηματοροών. Διαχείριση ειδικών περιόδων για κινήσεις ισολογισμού, κλεισίματος και τακτοποιητικών εγγραφών. Ολοκληρωμένη διαχείριση έργων-κέντρων κόστους. Αυτόματη αποθήκευση των αναφορών στον ηλεκτρονικό φάκελο (ΗΦΕ).
Αμφίδρομη επικοινωνία με ΑΑΔΕ & Λοιπούς Φορείς

Απλοποιήστε τις καθημερινές σας εργασίες! Διασυνδεθείτε αυτόματα με την ΑΑΔΕ και τους λοιπούς δημόσιους φορείς. Αντλήστε και αποστείλετε στοιχεία κατευθείαν μέσα από το πρόγραμμα σε ελάχιστο χρόνο. Διαβιβάστε τα δεδομένα των παραστατικών σας στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη αξιοπιστία. Επωφεληθείτε από την πληρότητα λειτουργιών για την διαχείριση/ηλεκτρονική υποβολή Academia Financials.

Διαχείριση και αυτόματο κλείσιμο Ισολογισμού

Αυτόματο κλείσιμο ισολογισμού οποιαδήποτε στιγμή. Δημιουργία και εκτύπωση ισολογισμού έτοιμου προς δημοσίευση. Εκτύπωση κατάστασης λογαριασμού γενικής εκμετάλλευσης και διάθεσης αποτελεσμάτων. Εκτύπωση βασικών αριθμοδεικτών, καθώς και δυνατότητα δημιουργίας νέων από το χρήστη.

Αναλυτική Λογιστική

Ολοκληρωμένη διαχείριση της ομάδας 9 του Ενιαίου Λογιστικού Σχεδίου. Δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας άρθρων Αναλυτικής Λογιστικής από τις εγγραφές της Γενικής Λογιστικής και απευθείας ενημέρωσης της Αναλυτικής Λογιστικής. Δυνατότητα διαχωρισμού των εργασιών της Αναλυτικής από τη Γενική Λογιστική και ανάλυσης πολλαπλών επιπέδων. Πλήρης σειρά οικονομικών αναφορών και καταστάσεις παρακολούθησης της οικονομικής πορείας της εταιρείας.

Πλήρης εναρμόνιση με τη νομοθεσία Ε.Λ.Π. Ν.4308/2014

Άμεση προσαρμογή στο συνεχώς μεταβαλλόμενο νομοθετικό περιβάλλον. Ισολογισμός ή Κατάσταση Χρηματοοικονομικής Θέσης, Κατάσταση Αποτελεσμάτων, Κατάσταση Αποτελεσμάτων για πολύ μικρές οντότητες, Κατάσταση Μεταβολών Καθαρής Θέσης, Κατάσταση Χρηματοροών.

Πολυεπίπεδη ασφάλεια
100% διασφάλιση των επιχειρηματικών σας δεδομένων. Ορισμός πολλαπλών επιπέδων πρόσβασης βάσει του ρόλου των χρηστών. Δυνατότητα παρακολούθησης της πρόσβασης των χρηστών στα δεδομένα, καταγραφή ιστορικού αλλαγών.

Screenshots

Screenshots

Videos

Videos

Αρχεία

Λογιστικά Προγράμματα

Δείτε τις λύσεις μας για τα Λογιστικά Γραφεία

περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

DC Cloud Accounting

Επικοινωνία