Premium HRM Μισθοδοσία Λογιστικών Γραφείων

Το No 1 πρόγραμμα Μισθοδοσίας για Λογιστικά Γραφεία

To Premium HRM Μισθοδοσία αποτελεί το πιο λειτουργικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης μισθοδοσίας της ελληνικής αγοράς. Υποστηρίζει κάθε εργασιακή σχέση και σύστημα αμοιβής, καλύπτει όλες τις ανάγκες των λογιστικών γραφείων και διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης για διαχείριση και των πλέον εξειδικευμένων αναγκών.

 

Ενδιαφερομαι
Φιλικό περιβάλλον εργασίας

Εργαστείτε γρήγορα και αποτελεσματικά. Εξοικονομήστε χρόνο εντοπίζοντας εύκολα τις λειτουργίες που σας ενδιαφέρουν. Αξιοποιήστε τη δυνατότητα δημιουργίας προσωποποιημένων μενού, οθονών, καθώς και καταχωρητικών φορμών μισθοδοσίας. Για την άμεση εξοικείωση των χρηστών και τη γρήγορη εξαγωγή αποτελεσμάτων.

Λειτουργικότητα & Οικονομία Χρόνου

Εργαστείτε γρήγορα και αποδοτικά με μια εφαρμογή μισθοδοσίας πλήρως αυτοματοποιημένη, εύκολη και απλή. Υπολογίστε τη μισθοδοσία όπως ακριβώς σας εξυπηρετεί -είτε μαζικά για όλο το προσωπικό, είτε ανά εργαζόμενο, ανά υποκατάστημα, ανά τμήμα, ανά ειδικότητα κ.λπ. Εξοικονομήστε χρόνο με τη δυνατότητα μαζικής εισαγωγής στοιχείων εργαζομένων και δεδομένων μισθοδοσίας μέσω αρχείων ascii ή μέσω του συστήματος ωρομέτρησης.

Πλήρης εναρμόνιση με την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία

Αισθανθείτε σίγουροι σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο νομοθετικό περιβάλλον. Ευθυγραμμιστείτε άμεσα με την κείμενη εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία. Εναρμονιστείτε εγκαίρως με κάθε νομοθετική αλλαγή κάνοντας μια απλή αναβάθμιση της εφαρμογής. Βασιστείτε στην 30+ έτη εμπειρία της Data Communication.

Ασφάλεια - Ιστορικότητα

Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα διατήρησης ιστορικότητας όλων των δεδομένων ανά εταιρία, ανά εργαζόμενο, ανά χρήση και ανά μισθολογική περίοδο. Βασιστείτε σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης μεταβολής δεδομένων ανά χρήστη, με πληθώρα προειδοποιητικών και απαγορευτικών μηνυμάτων ασφαλείας και με δυνατότητα προσθήκης επιπλέον μηνυμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Πλήρης εναρμόνιση με GDPR

Διασφαλίστε τα ευαίσθητα δεδομένα των πελατών σας με ένα απόλυτο αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας, πλήρως εναρμονισμένο με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR. Το Premium HRM Μισθοδοσία χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους κρυπτογράφησης δεδομένων, Παράλληλα, η δυνατότητα ορισμού πολλαπλών επιπέδων πρόσβασης διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας διατηρούνται απόρρητα και εμπιστευτικά.

Υποστήριξη 24x7

Επωφεληθείτε από τη βραβευμένη πολιτική Εξυπηρέτησης Customer Care 360o. Αξιοποιήστε τα πολλαπλά κανάλια υπηρεσιών υποστήριξης και εξυπηρέτησης που παρέχουμε στους πελάτες μας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Γνωρίστε τις δυνατότητες του προγράμματος μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό εκπαίδευσης & υποστήριξης, με αυτόματη σύνδεση στο site της Data Communication.

Σύνδεση με το Premium HRM web Εργάνη

Κάντε την καθημερινή σας εργασία πιο εύκολη. Συνδεθείτε με το Premium HRM web Εργάνη που σας επιτρέπει από όπου κι αν βρίσκεστε, με μια απλή σύνδεση στο Internet μέσω smartphone, tablet ή laptop, να συνδέεστε και να αποστέλλετε «Ε4 Ατομικό Πίνακα Συμπληρωματικού Ωραρίου» στο ΠΣ Εργάνη χωρίς να είστε στο γραφείο σας.

Σύνδεση στο Internet για αυτοματοποιημένες υποβολές και άντληση στοιχείων

Διασυνδεθείτε σε ελάχιστο χρόνο με τις ιστοσελίδες του ΕΦΚΑ και των λοιπών ταμείων (ΕΔΟΕΑΠ, ΝΑΤ, Τ.Ε.Α.Υ.Ε.Τ), του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ, του GSIS. Αποστείλετε εντολές πληρωμής προκαταβολών και εκκαθάρισης μισθοδοσίας προς όλες τις Τράπεζες. Αποφύγετε τον κίνδυνο λάθους αξιοποιώντας τη δυνατότητα άντλησης στοιχείων εργαζομένων από την υπηρεσία του Ε.Φ.Κ.Α και στοιχείων της επιχείρησης από την υπηρεσία ‘’Βασικά στοιχεία μητρώου για φυσικά και νομικά πρόσωπα με εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα.

Κάλυψη όλων των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας

Επιλέξτε ένα ολοκληρωμένο σύστημα που καλύπτει πλήρως όλες τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, καθώς και τη διαρκή και αυτόματη ενημέρωση αυτών μέσω Internet, όταν προκύπτει οποιαδήποτε αλλαγή ή αναπροσαρμογή στους πίνακες τιμών ή στα κείμενα αυτών. Αξιοποιήστε τη δυνατότητα ενσωμάτωσης και ενδοεπιχειρησιακών συμβάσεων εργασίας.

Κάλυψη όλων των Εργασιακών Σχέσεων

Επενδύστε σε κορυφαίες δυνατότητες διαχείρισης μισθοδοσίας και ενσωματωμένη λειτουργικότητα για άμεσο υπολογισμό κάθε εργασιακής σχέσης: για έμμισθους, ημερομίσθιους και ωρομίσθιους εργαζόμενους, για εργαζόμενους με συμβάσεις ορισμένου και αορίστου χρόνου, με πλήρη, μερική ή εκ περιτροπής απασχόληση, χωρίς να απαιτείται έξτρα παραμετροποίηση. Υπολογίστε με ακρίβεια τεκμαρτά ημερομίσθια, μαθητεία ΟΑΕΔ, αμειβόμενους με Δελτία Παροχής Υπηρεσιών κ.λπ.

Κάθετες Αγορές

Αποκτήστε όλη τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε σε ένα σύστημα που παρέχει πλήρη κάλυψη της μισθοδοσίας και όλων των εξειδικευμένων αναγκών σε επιχειρήσεις Δημοσίου και Ν.Π.Ι.Δ, σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, εκπαιδευτήρια, οικοδομοτεχνικές επιχειρήσεις.

Πληθώρα Εκτυπώσεων

Αξιοποιήστε το πλήθος των τυποποιημένων εκτυπώσεων που θα σας βοηθήσουν στη λήψη σωστών αποφάσεων στη διαχείριση τόσο των οικονομικών όσο και των ανθρώπινων πόρων της επιχείρησής σας. Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα σχεδίασης προσαρμοσμένων εκτυπωτικών καταστάσεων με τη χρήση του εργαλείου Report Generator, καθώς και του ενσωματωμένου εργαλείου των κύβων, προκειμένου να καλύψετε και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Δυνατότητα επικοινωνίας με κάθε λογιστική εφαρμογή

Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα του Premium HRM Μισθοδοσία να επικοινωνεί με όλες τις εφαρμογές της Data Communication, καθώς και με λογιστικές εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Εξάγετε και αποστείλετε εύκολα και γρήγορα τα άρθρα Γενικής και Αναλυτικής Λογιστικής στο λογιστικό σας πρόγραμμα και εκμηδενίστε τον κίνδυνο ανθρώπινου λάθους.

Άμεση εγκατάσταση και λειτουργία, αυτόματη μετάπτωση δεδομένων

Ενσωματώστε το νέο σύστημα χωρίς να διαταράξετε τη ροή των εργασιών της επιχείρησής σας. Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα εγκατάστασης οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της χρήσης και την άμεση λειτουργία χωρίς να απαιτείται ειδική παραμετροποίηση. Εξοικονομήστε χρόνο με την αυτόματη μετάπτωση των δεδομένων από το αποσυρόμενο λογισμικό.

Η Νο1 Μισθοδοσία για Λογιστικά Γραφεία

Αυτοματοποιήστε 100% τις διαδικασίες έκδοσης μισθοδοσίας. Παρακολουθήστε ολοκληρωμένα όλα τα στοιχεία που αφορούν στη μισθοδοσία των πελάτών σας ανά εταιρεία, ανά εργαζόμενο, ανά χρήση και ανά μισθολογική περίοδο. Καλύψτε κάθε εργασιακή σχέση και κάθε σύστημα αμοιβής. Εργαστείτε εύκολα, γρήγορα και αποδοτικά!

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε πώς αξιοποίησαν τη λύση Premium HRM Μισθοδοσία οι πελάτες μας

Περισσότερα

Epsilon Talent

Ήρθε η ΝEA, all-in-one cloud λύση
Επιλογής Προσωπικού & Διαχείρισης Βιογραφικών!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικοινωνία