Academia Financials Έσοδα-Έξοδα

Λογιστικό Πρόγραμμα | Academia Financials Έσοδα-Έξοδα | Data Communication

Η πιο ολοκληρωμένη διαχείριση απλογραφικών βιβλίων σε πλήρη διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ!

Καλύψτε πλήρως τις ανάγκες του Λογιστικού σας γραφείου και προσαρμοστείτε στις νέες απαιτήσεις τήρησης Ηλεκτρονικών Βιβλίων των πελατών σας χωρίς πρόσθετο διαχειριστικό κόστος. Επωφεληθείτε από την πλούσια λειτουργικότητα και αυξήστε άμεσα την παραγωγικότητά σας. Με τα λογιστικά προγράμματα της σειράς Academia Financials κερδίζετε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της αγοράς προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης στους πελάτες σας! Το Academia Financials Έσοδα-Έξοδα αποτελεί την ολοκληρωμένη λογιστική και φορολογική διαχείριση για επιχειρήσεις με απλογραφικά βιβλία.

Ενδιαφερομαι
Λογιστικό Πρόγραμμα | Academia Financials Έσοδα-Έξοδα | Data Communication
Πληρότητα Λειτουργιών

Επενδύστε σε κορυφαίες δυνατότητες διαχείρισης, χωρίς περιορισμούς στον αριθμό εταιρειών, υποκαταστημάτων, χρήσεων και διασυνδέσεων. Επωφεληθείτε από την τεχνολογία αιχμής και την πλούσια λειτουργικότητα που διατίθενται μαζί με την εφαρμογή χωρίς extra modules ή κρυφές χρεώσεις. 

 

Ευχρηστία

Επωφεληθείτε από το φιλικό περιβάλλον, τη δυνατότητα δημιουργίας προσωποποιημένων μενού και οθονών και τις ταχύτατες καταχωρήσεις. Για την άμεση εξοικείωση των χρηστών και την ελαχιστοποίηση του χρόνου εκπαίδευσης, χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις. 

Παραγωγικότητα

Εκτοξεύστε την παραγωγικότητα του γραφείου σας. Αυτοματοποιήστε πλήρως τις καθημερινές σας εργασίες. Ενημερώστε αυτόματα όλες τις λειτουργίες του προγράμματος με μία μόνο καταχώρηση. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργικότητα των επαναλαμβανόμενων κινήσεων ή τα πρότυπα λογιστικά άρθρα. Επωφεληθείτε από τις μαζικές καταχωρήσεις συγκεντρωτικών εγγραφών , την αυτόματη δημιουργία βιβλίου Εσόδων – Εξόδων και πολλά άλλα. Δώστε τη δυνατότητα στους εργαζόμενους του γραφείου σας να απασχοληθούν σε παραγωγικότερα έργα. 

Αυτόματη Αναγνώριση & Καταχώρηση Παραστατικών

Αξιοποιήστε τη δυνατότητα σύνδεσης του Academia Financials με την πρωτοποριακή υπηρεσία Τεχνητής Νοημοσύνης DC Scan4you. Καταργήστε την πληκτρολόγηση των παραστατικών και μηδενίστε τα λάθη καταχώρισης. Το DC Scan4you μετατρέπει τις εικόνες των σκαναρισμένων παραστατικών σε αναγνωρίσιμα στοιχεία τιμολόγησης, δημιουργεί αυτόματα εγγραφές στα λογιστικά προγράμματα της Data Communication, ενώ ταυτόχρονα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης των παραστατικών.

Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας

Επενδύστε στην ενίσχυση του κύρους του λογιστικού σας γραφείου. Αναβαθμίστε τις υπηρεσίες που παρέχετε στους πελάτες σας. Χρησιμοποιήστε οικονομικές αναφορές για να αποτυπώσετε όλα τα οικονομικά στοιχεία των επιχειρήσεων πελατών σας κάτω από το πρίσμα μιας οικονομοτεχνικής μελέτης

Αμφίδρομη επικοινωνία με ΑΑΔΕ & Λοιπούς Φορείς

Απλοποιήστε τις καθημερινές σας εργασίες! Διασυνδεθείτε αυτόματα με την ΑΑΔΕ και τους λοιπούς δημόσιους φορείς. Αντλήστε και αποστείλετε στοιχεία κατευθείαν μέσα από το πρόγραμμα σε ελάχιστο χρόνο. Διαβιβάστε τα δεδομένα των παραστατικών σας στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη αξιοπιστία. Επωφεληθείτε από την πληρότητα λειτουργιών για την διαχείριση/ηλεκτρονική υποβολή Academia Financials.

Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση

Καταργήστε την παραλαβή και φυσική αρχειοθέτηση έντυπων παραστατικών. Παραλάβετε ηλεκτρονικά τα παραστατικά των πελατών σας και ενημερώστε τις εφαρμογές Academia Financials. Εξοικονομήστε χρόνο και χώρο καταργώντας τις χρονοβόρες διαδικασίες αρχειοθέτησης και ανάκτησης παραστατικών και απελευθερώνοντας φυσικό χώρο στο γραφείο σας. Αποκτήστε, επιπλέον, 100% έλεγχο των παραστατικών, έχοντας πρόσβαση στα αρχεία σας όποτε ακριβώς τα χρειάζεστε, εύκολα και γρήγορα.

Ολοκληρωμένη Πληροφόρηση

Αποκτήστε πλήρη εικόνα των δεδομένων σας μέσα από πολλαπλές δυνατότητες πληροφόρησης. Βελτιώστε την ακρίβεια των οικονομικών προβλέψεων και πάρτε τις σωστές αποφάσεις μέσα από πληθώρα έτοιμων καταστάσεων και οικονομικών αναφορών. Χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο εργαλείο Report Generator για να δημιουργήσετε γρήγορα και εύκολα προσαρμοσμένες αναφορές, στατιστικές αναλύσεις και διαγράμματα.

Εναρμόνιση με Νομοθεσία & ΕΛΠ

Εναρμονιστείτε πλήρως με την ελληνική φορολογική νομοθεσία και τα ΕΛΠ. Βασιστείτε στην 30+ ετή εμπειρία της Data Communication για την άμεση προσαρμογή του λογισμικού στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της νομοθεσίας. Επενδύστε στις βέλτιστες πρακτικές της ελληνικής φορολογικής & λογιστικής διαχείρισης. 

 

Παρακολούθηση Γραφείου

Ελέγξτε τη λειτουργία του λογιστικού σας γραφείου. Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα πολλαπλής έκδοσης παραστατικών και τις αυτόματες καταχωρήσεις. Μετρήστε την αποδοτικότητα, καταγράψτε και κοστολογήστε την απασχόληση των εργαζομένων.

 

Επικοινωνία με Εμπορικές Εφαρμογές

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα αξιοποιώντας τη δυνατότητα του Academia Financials να επικοινωνεί με όλες τις εφαρμογές της Data Communication αλλά και με εμπορικές εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Διασυνδέστε το λογιστικό σας πρόγραμμα με τα εμπορικά συστήματα των πελατών σας και εισάγετε εύκολα δεδομένα για αυτόματες ενημερώσεις των λογιστικών εγγραφών.

Πλήρης Εναρμόνιση με GDPR

Διασφαλίστε τα ευαίσθητα δεδομένα των πελατών σας με ένα απόλυτα αξιόπιστο σύστημα ασφάλειας πλήρως εναρμονισμένο με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR.

 

Υποστήριξη 24x7

Επωφεληθείτε από τη βραβευμένη πολιτική Εξυπηρέτησης Customer Care 360o. Αξιοποιήστε τα πολλαπλά κανάλια υπηρεσιών υποστήριξης και εξυπηρέτησης που παρέχουμε στους πελάτες μας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Γνωρίστε τις δυνατότητες του προγράμματος μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό εκπαίδευσης & υποστήριξης, με αυτόματη σύνδεση στο site της Data Communication.

Screenshots

Screenshots

Videos

Videos

Αρχεία

Λογιστικά Προγράμματα

Δείτε τις λύσεις μας για τα Λογιστικά Γραφεία

περισσότερα

Επικοινωνία