Διπλή διάκριση της Data Communication στα BITE Awards 2017!

Ένα Bronze & ένα Silver Award προστίθενται στη συλλογή της εταιρείας με το DC Scan4you να διακρίνεται ως «νέα καινοτόμος υπηρεσία»!

H Data Communication διακρίθηκε στα φετινά βραβεία Business IT Excellence Awards (ΒΙΤΕ) αποσπώντας 2 βραβεία και επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά το υψηλό επίπεδο ποιότητας και καινοτομίας των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει

Πιο συγκεκριμένα, ο φετινός εορτασμός των 30 χρόνων από την ίδρυση της Data Communication, σηματοδοτήθηκε από τη νέα, παγκόσμια καινοτομία DC Scan4you που αλλάζει, τον τρόπο λειτουργίας των λογιστικών γραφείων καταργώντας την πληκτρολόγηση των παραστατικών και έχει ήδη έχει προκαλέσει το μεγάλο ενδιαφέρον της λογιστικής κοινότητας.

 

Η λύση DC Scan4you απέσπασε το Bronze Award στην κατηγορία «Εισαγωγή Νέου Καινοτόμου Προϊόντος/ Υπηρεσίας». Πρόκειται για υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης (artificial intelligence) που λειτουργεί στο cloud και υλοποιεί την αναγνώριση σκαναρισμένων παραστατικών και αυτόματη καταχώρηση των λογιστικών εγγραφών.

 

Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν στο πλαίσιο της συνεργασίας της Data Communication με την FREZYDERM για την υλοποίηση έργου CRM & Loyalty. Πρόκειται για τη λύση FREZYWARD VIP CLUB που διακρίθηκε με Silver Award στην κατηγορία «CRM & Ψηφιακό Marketing». Το FREZYWARD VIP CLUB αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση επιβράβευσης για VIP Partners (beauty advisors φαρμακείων) με στόχο τηνενίσχυση τουLoyalty των μελών και την αύξηση των πωλήσεών της FREZYDERM, μέσω της υιοθέτησης νέων και καινοτόμων υπηρεσιών.

 

Να σημειώσουμε ότι στην εκδήλωση BITE Awards 2017, την οποία διοργανώνει η Boussias Communications, αναδεικνύονται και επιβραβεύονται εταιρείες που προσφέρουν τις πιο καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές αξιοποίησης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

 

Πρόκειται για την 4η χρονιά που η Data Communication διακρίνεται στο συγκεκριμένο θεσμό, φέτος μάλιστα διπλά! Ειδικότερα, το 2016 έλαβε το Bronze Award στην κατηγορία «Εξειδικευμένες εφαρμογές σε επιχειρηματικούς κλάδους» για τη λύση Energy Dynamics Accelerator που η εταιρεία έχει αναπτύξει για τον κλάδο της ενέργειας, το 2015 απέσπασε το Gold Award στην κατηγορία «Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών», ενώ το 2013 τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Εξειδίκευση σε επιχειρηματικούς κλάδους/Φαρμακευτικοί Οργανισμοί» με την εφαρμογή Pharma CRM Accelerator αποκλειστικά για την ελληνική φαρμακευτική αγορά.

 

Με αφορμή τη διπλή εταιρεική βράβευση, ο Παναγιώτης Βασιλειάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Data Communication δήλωσε: «Η φετινή, διπλή μας διάκρισή μας τιμά ιδιαιτέρως, καθώς πρόκειται για τηναναγνώριση των προσπαθειών όλης της ομάδας της Data Communication για τις εξειδικευμένες λύσεις που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Τόσο η νέα μας λύση DC Scan4you όσο και το έργο που υλοποιήσαμε για λογαριασμό της FREZYDERM αποδεικνύουν το πάθος και την πρωτοπορία που μας χαρακτηρίζει! Η αναγνώρισή μας αυτή αποτελεί κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε να απαντάμε στις ανάγκες των πελατών μας τηρώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές και να επιδιώκουμε συνεχώς νέες διακρίσεις»

 

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που έλαβε χώρα στις 29 Ιουνίου στο Γαλάζιο, στον Αγ. Κοσμά.

30 χρόνια Πρωτοπορίας! Νέα προϊόντα, πρωτοποριακές λύσεις, ισχυρή αναπτυξιακή πορεία

Περισσότερα

Παγκόσμια καινοτομία για τα Λογιστικά Γραφεία “DC Scan4you”

Περισσότερα