Premium HRM Μισθοδοσία Επιχειρήσεων & Οργανισμών

Το No 1 πρόγραμμα Μισθοδοσίας για Επιχειρήσεις και Οργανισμούς

Το Premium HRM Μισθοδοσία αποτελεί το πιο λειτουργικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης μισθοδοσίας της ελληνικής αγοράς. Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, ανεξάρτητα από το αντικείμενό τους και το είδος των εργασιακών σχέσεων. Παρακολουθεί ολοκληρωμένα όλα τα στοιχεία που αφορούν στη μισθοδοσία των εργαζομένων, καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη και διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης. 

 

Ενδιαφερομαι
Φιλικό περιβάλλον εργασίας

Εργαστείτε εύκολα και αποτελεσματικά. Εξοικονομήστε χρόνο εντοπίζοντας εύκολα τις λειτουργίες που σας ενδιαφέρουν. Αξιοποιήστε τη δυνατότητα δημιουργίας προσωποποιημένων μενού, οθονών, καθώς και καταχωρητικών φορμών μισθοδοσίας. Για την άμεση εξοικείωση των χρηστών και τη γρήγορη εξαγωγή αποτελεσμάτων.

Λειτουργικότητα & Οικονομία Χρόνου

Εργαστείτε γρήγορα και αποδοτικά με μια εφαρμογή μισθοδοσίας πλήρως αυτοματοποιημένη, εύκολη και απλή. Υπολογίστε τη μισθοδοσία όπως ακριβώς σας εξυπηρετεί -είτε μαζικά για όλο το προσωπικό, είτε ανά εργαζόμενο, ανά υποκατάστημα, ανά τμήμα, ανά ειδικότητα κ.λπ. Εξοικονομήστε χρόνο με τη δυνατότητα μαζικής εισαγωγής στοιχείων εργαζομένων και δεδομένων μισθοδοσίας μέσω αρχείων ascii ή μέσω του συστήματος ωρομέτρησης. Αξιοποιήστε το ολοκληρωμένο σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (Διαχείριση Υποψηφίων, Εκπαίδευση, Παροχές, Αξιολόγηση Εργαζομένων).

Πλήρης εναρμόνιση με την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία

Αισθανθείτε σίγουροι σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο νομοθετικό περιβάλλον. Ευθυγραμμιστείτε άμεσα με την κείμενη εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία. Εναρμονιστείτε εγκαίρως με κάθε νομοθετική αλλαγή κάνοντας μια απλή αναβάθμιση της εφαρμογής. Βασιστείτε στην 30+ έτη εμπειρία της Data Communication.

Ασφάλεια - Ιστορικότητα

Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα διατήρησης ιστορικότητας όλων των δεδομένων ανά εταιρία, ανά εργαζόμενο, ανά χρήση και ανά μισθολογική περίοδο. Βασιστείτε σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης μεταβολής δεδομένων ανά χρήστη, με πληθώρα προειδοποιητικών και απαγορευτικών μηνυμάτων ασφαλείας και με δυνατότητα προσθήκης επιπλέον μηνυμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Πλήρης εναρμόνιση με GDPR

Διασφαλίστε τα ευαίσθητα δεδομένα σας με ένα απόλυτο αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας, πλήρως εναρμονισμένο με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR. Το Premium HRM Μισθοδοσία χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους κρυπτογράφησης δεδομένων. Παράλληλα, η δυνατότητα ορισμού πολλαπλών επιπέδων πρόσβασης εγγυάται ότι τα επιχειρηματικά σας δεδομένα διατηρούνται απόρρητα και εμπιστευτικά.

Υποστήριξη 24x7

Επωφεληθείτε από τη βραβευμένη πολιτική εξυπηρέτησης Customer Care 360o. Αξιοποιήστε τα πολλαπλά κανάλια υπηρεσιών υποστήριξης και εξυπηρέτησης που παρέχουμε στους πελάτες μας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Γνωρίστε τις δυνατότητες του προγράμματος μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό εκπαίδευσης & υποστήριξης, με αυτόματη σύνδεση στο site της Data Communication.

Σύνδεση με το Premium HRM web Εργάνη

Κάντε την καθημερινή σας εργασία πιο εύκολη. Συνδεθείτε με το Premium HRM web Εργάνη που σας επιτρέπει από όπου κι αν βρίσκεστε, με μια απλή σύνδεση στο Internet μέσω smartphone, tablet ή laptop, να συνδέεστε και να αποστέλλετε «Ε4 Ατομικό Πίνακα Συμπληρωματικού Ωραρίου» στο ΠΣ Εργάνη χωρίς να είστε στο γραφείο σας.

Σύνδεση στο Internet για αυτοματοποιημένες υποβολές και άντληση στοιχείων

Διασυνδεθείτε σε ελάχιστο χρόνο με τις ιστοσελίδες του ΕΦΚΑ και των λοιπών ταμείων (ΕΔΟΕΑΠ, ΝΑΤ, Τ.Ε.Α.Υ.Ε.Τ), του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ, του GSIS. Αποστείλετε εντολές πληρωμής προκαταβολών και εκκαθάρισης μισθοδοσίας προς όλες τις Τράπεζες. Αποφύγετε τον κίνδυνο λάθους αξιοποιώντας τη δυνατότητα άντλησης στοιχείων εργαζομένων από την υπηρεσία του Ε.Φ.Κ.Α και στοιχείων της επιχείρησης από την υπηρεσία "Βασικά στοιχεία μητρώου για φυσικά και νομικά πρόσωπα με εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα".

Κάλυψη όλων των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας

Επιλέξτε ένα ολοκληρωμένο σύστημα που καλύπτει πλήρως όλες τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, καθώς και τη διαρκή και αυτόματη ενημέρωση αυτών μέσω Internet, όταν προκύπτει οποιαδήποτε αλλαγή ή αναπροσαρμογή στους πίνακες τιμών ή στα κείμενα αυτών. Αξιοποιήστε τη δυνατότητα ενσωμάτωσης και ενδοεπιχειρησιακών συμβάσεων εργασίας.

Kάλυψη όλων των Εργασιακών Σχέσεων

Επενδύστε σε κορυφαίες δυνατότητες διαχείρισης μισθοδοσίας και ενσωματωμένη λειτουργικότητα για άμεσο υπολογισμό κάθε εργασιακής σχέσης: για έμμισθους, ημερομίσθιους και ωρομίσθιους εργαζόμενους, για εργαζόμενους με συμβάσεις ορισμένου και αορίστου χρόνου, με πλήρη, μερική ή εκ περιτροπής απασχόληση. Χωρίς να απαιτείται extra παραμετροποίηση. Υπολογίστε με ακρίβεια τεκμαρτά ημερομίσθια, μαθητεία ΟΑΕΔ, αμειβόμενους με Δελτία Παροχής Υπηρεσιών κ.λπ.

Κάθετες Αγορές

Αποκτήστε όλη τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε σε ένα σύστημα που παρέχει πλήρη κάλυψη της μισθοδοσίας και όλων των εξειδικευμένων αναγκών σε επιχειρήσεις Δημοσίου και Ν.Π.Ι.Δ, σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, εκπαιδευτήρια ή οικοδομοτεχνικές επιχειρήσεις.

Πληθώρα Εκτυπώσεων

Αξιοποιήστε το πλήθος των τυποποιημένων εκτυπώσεων που θα σας βοηθήσουν στη λήψη σωστών αποφάσεων στη διαχείριση τόσο των οικονομικών όσο και των ανθρώπινων πόρων της επιχείρησής σας. Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα σχεδίασης προσαρμοσμένων εκτυπωτικών καταστάσεων με τη χρήση του εργαλείου Report Generator, καθώς και του ενσωματωμένου εργαλείου των κύβων, προκειμένου να καλύψετε και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις της επιχείρησης σας.

Δυνατότητα επικοινωνίας με κάθε λογιστική εφαρμογή

Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα του Premium HRM Μισθοδοσία να επικοινωνεί με όλες τις εφαρμογές της Data Communication, καθώς και με λογιστικές εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Εξάγετε και αποστείλετε εύκολα και γρήγορα τα άρθρα Γενικής και Αναλυτικής Λογιστικής στο λογιστικό σας πρόγραμμα και εκμηδενίστε τον κίνδυνο ανθρώπινου λάθους.

Άμεση εγκατάσταση και λειτουργία, αυτόματη μετάπτωση δεδομένων

Ενσωματώστε το νέο σύστημα χωρίς να διαταράξετε τη ροή των εργασιών της επιχείρησής σας. Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα εγκατάστασης οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της χρήσης και την άμεση λειτουργία χωρίς να απαιτείται ειδική παραμετροποίηση. Εξοικονομήστε χρόνο με την αυτόματη μετάπτωση των δεδομένων από το αποσυρόμενο λογισμικό.

Screenshots

Screenshots

Videos

Videos

 • Ενσωματώθηκε στην εφαρμογή ο υπολογισμός του Δώρου Πάσχα αναστολής των εργαζομένων των οποίων ανεστάλησαν οι συμβάσεις εργασίας. Για τον υπολογισμό του θα πρέπει στα «Στοιχεία Μισθοδοτικής περιόδου» να κλικάρετε το checkbox «Αναστολή», να επιλέξετε Είδος Αποδοχών «Δώρο Πάσχα» και Μήνα «Απρίλιος». Η εφαρμογή θα εμφανίσει στις Ημέρες Εργασίας τις ημέρες του Δώρου Πάσχα που αντιστοιχούν στα διαστήματα αναστολής με δυνατότητα ο χρήστης να τις αλλάξει αν επιθυμεί. Για την απεικόνιση του Δ.Π. αναστολής στην ΑΠΔ περιμένουμε διευκρινίσεις από τον ΕΦΚΑ.
 • Ενσωματώθηκε στην εφαρμογή ο υπολογισμός του Δώρου Πάσχα για τους εργαζόμενους που εντάσσονται στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ. Για την απεικόνιση του Δώρου Πάσχα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ στην ΑΠΔ περιμένουμε διευκρινίσεις από τον ΕΦΚΑ.

 

 • Στη λειτουργία «Στοιχεία Μισθοδοτικής Περιόδου» ενσωματώθηκαν οι οδηγίες του Γενικού Εγγράφου του e-ΕΦΚΑ με Α.Π. 58522/17-02-2021 «Προσδιορισμός των ασφαλιστικών εισφορών και απεικόνιση της ασφάλισης του Δώρου Χριστουγέννων 2020 (Δ.Χ. 2020) για εργαζόμενους: α) των οποίων ανεστάλησαν οι συμβάσεις εργασίας και β) ενταχθέντες στον Μηχανισμό ενίσχυσης της απασχόλησης «ΣΥΝ - ΕΡΓΑΣΙΑ».
 • Στη λειτουργία «Στοιχεία Μισθοδοτικής Περιόδου» παρατείνεται ο υπολογισμός επιδότησης εισφορών των τουριστικών καταλυμάτων δωδεκάμηνης λειτουργίας έως 31/03/2021 σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν. 4778/2021.  
 • Προστέθηκε η νέα υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ μέσω της λειτουργίας «Αναζήτηση ΟΣΥΚ». Ο χρήστης μπορεί να δει τα ποσοστά ανά πακέτο κάλυψης ανάλογα τον ΚΑΔ – Ειδικότητα – Ειδική Περίπτωση Ασφάλισης. Επιπλέον, υπάρχει και ανάλυση ανά κλάδο ασφάλισης. 
 • Προστέθηκε η νέα υπηρεσία του e-ΕΦΚΑ μέσω της λειτουργίας «Βεβαίωση Εργοδότη για Επίδομα Ασθενείας», στην οποία εμφανίζονται όλες οι ηλεκτρονικές αιτήσεις επιδόματος ασθενείας ασφαλισμένων που αφορούν στον συγκεκριμένο εργοδότη. 
 • Στη λειτουργία «Βεβαίωση Αδείας Κυκλοφορίας Εργαζομένου» τα έντυπα «ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ», «ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» και στη λειτουργία «Ομαδική Υποβολή Ε3, Ε5, Ε6 ,Ε7, Ε8, Ε11, Ε12» το Είδος Κατάστασης «ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ» ανανεώθηκαν σύμφωνα με τις αλλαγές που ισχύουν από 15/2/2021.
 • Προστέθηκε η λειτουργία «Υποβολή Εισφορών Τ.Α.Υ.Φ.Ε.» για την κάλυψη της νέας ηλεκτρονικής υποβολής των ασφαλιστικών εισφορών για τη λήψη ηλεκτρονικής ταυτότητας πληρωμής. 
 • Ενσωματώθηκαν στην εφαρμογή οι νέοι κωδικοί πακέτων κάλυψης ΟΣΥΚ με βάση την εγκύκλιο του ΕΦΚΑ 9/2021 «Μείωση ασφαλιστικών εισφορών απασχολούμενων στον ιδιωτικό τομέα από 01.01.2021 έως 31.12.2021».
 • Προστέθηκε η λειτουργία «Ενημέρωση Παρατηρ. Ε11 λόγω Μεταφ. Αδείας» για τις Επιχειρήσεις – εργοδότες που θα κάνουν χρήση της διάταξης του άρθρου 69 του Ν. 4756/2020 (Α’ 235) και θα μεταφέρουν μέρος ή το σύνολο της ετήσιας κανονικής άδειας έτους 2020 των εργαζομένων τους, των οποίων οι συμβάσεις εργασίας είχαν τεθεί σε αναστολή σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο από το Μάρτιο έως και τον Δεκέμβριο του 2020.
 • Προστέθηκε η λειτουργία «Δήλωση Λήψης Ειδικής Αποζ. Αποδ. Άδειας» για την υποβολή του εντύπου «ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΚΛΑΔΟ, ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΗΣ-ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΑΔΕΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ» στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.   
 • Ενσωματώθηκε στην εφαρμογή η εγκύκλιος 1/2021 του ΕΦΚΑ «Προσδιορισμός των ασφαλιστικών εισφορών και απεικόνιση της ασφάλισης στο πλαίσιο υλοποίησης πρόσθετων μέτρων στήριξης εργαζομένων και εργοδοτών τουριστικών καταλυμάτων δωδεκάμηνης λειτουργίας». 
 • Στη λειτουργία «Ομαδική Υποβολή Ε3, Ε5, Ε6, Ε7, Ε8, Ε11, Ε12» προστέθηκε η δυνατότητα υποβολής των εντύπων «ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑ» και «ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΙΓΕΕ».
 • Ενσωματώθηκαν στην εφαρμογή όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών για το έτος 2021 (1,21 στο ποσοστό εργαζομένου και 1,79 στο ποσοστό εργοδότη), σύμφωνα με το άρθρο 31 του Ν.4756/2020
 • Προστέθηκε η υποβολή του εντύπου «(Ε13) Δήλωση Χρήσης Μοτοσυκλέτας» στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ. 
 • Ενσωματώθηκε στην εφαρμογή ο υπολογισμός του Δώρου Χριστουγέννων για τους εργαζόμενους που εντάσσονται στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ. 
 • Ενσωματώθηκε στην εφαρμογή η απαλλαγή του υπολογισμού της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης για το έτος 2021, με βάση το νόμο Ν. 4738/2020 Άρθρο 298 «Απαλλαγή της επιβολής ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης στα εισοδήματα του άρθρου 43Α ΚΦΕ με εξαίρεση τα εισοδήματα από μισθωτή εργασία και συντάξεις». Στην περίπτωση του Δημόσιου τομέα, ο οποίος δεν απαλλάσσεται από τον υπολογισμό της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, θα πρέπει να συμπληρώσετε το πεδίο «Απαλλαγή Υπολ. Εισφοράς Αλληλεγγύης με βάση τον Ν.4738/2020» 
 • Ενσωματώθηκαν στην εφαρμογή όλες οι απαραίτητες αλλαγές σχετικά με την εγκύκλιο του e-ΕΦΚΑ 49/2020 «Πρόγραμμα επιδότησης 100.000 νέων θέσεων εργασίας».
 • Προστέθηκε η υποβολή του εντύπου «Μηνιαία Βεβαίωση Πληρωμ. Εμπορ. Ναυτικού» στο οποίο τα δεδομένα εμφανίζονται σύμφωνα με την Απόφαση Α. 1204/2020 «Καθορισμός του ηλεκτρονικού τρόπου υποβολής, καθώς και του τύπου και περιεχομένου της δήλωσης απόδοσης του φόρου και της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης του άρθρου 43 Α του ν. 4172/2013 που παρακρατούνται στο εισόδημα από αμοιβές πληρωμάτων εμπορικού ναυτικού». 
 • Ενσωματώθηκαν στην εφαρμογή όλες οι απαραίτητες αλλαγές σχετικά με την εγκύκλιο του e-ΕΦΚΑ 47/2020 «Απεικόνιση στην Αναλυτική Περιοδική Δήλωση (Α.Π.Δ.) της ασφάλισης των απασχολούμενων στον ιδιωτικό τομέα και Ν.Π.Ι.Δ. δικηγόρων με έμμισθη εντολή, από 01/01/2020, σε εφαρμογή των άρθρων 45 και 31 του ν.4670/2020».
 • Ενσωματώθηκαν στην εφαρμογή όλες οι απαραίτητες αλλαγές σχετικά με την εγκύκλιο του e-ΕΦΚΑ 48/2020 «Απεικόνιση στην Αναλυτική Περιοδική Δήλωση (Α.Π.Δ.) της ασφάλισης των απασχολούμενων στον ιδιωτικό τομέα και στον δημόσιο τομέα με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου (Ι.Δ.Α.Χ., Ι.Δ.Ο.Χ.) μισθωτών μηχανικών και υγειονομικών, από 01/01/2020, σε εφαρμογή του άρθρου 31 του ν.4670/2020».
 • Ενσωματώθηκαν στην εφαρμογή όλες οι απαραίτητες αλλαγές σχετικά με το Γενικό Έγγραφο του e-ΕΦΚΑ 279014/2020 «Χρήση τριψήφιων τύπων αποδοχών για υποβολή Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (Α.Π.Δ.) εργοδοτών κοινών επιχειρήσεων». 

 

 • Προστέθηκε η υποβολή του εντύπου «Δήλωση Ένταξης σε Πρόγραμμα Απασχόλησης» του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για το πρόγραμμα «ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 100.000 ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΠ.Ε.Κ.Υ.». 

Ενσωματώθηκαν στην εφαρμογή όλες οι απαραίτητες αλλαγές σχετικά με την εγκύκλιο του e-ΕΦΚΑ 39/2020 «Προσδιορισμός των ασφαλιστικών εισφορών και απεικόνιση της ασφάλισης στο πλαίσιο υλοποίησης:
• του Μηχανισμού ενίσχυσης της απασχόλησης «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ»,
• των μέτρων οικονομικής ενίσχυσης εποχικά εργαζομένων, με ή χωρίς, δικαίωμα επαναπρόσληψης και
• των επιπρόσθετων μέτρων στήριξης εργαζομένων και εργοδοτών, που δραστηριοποιούνται σε τριτογενή τομέα και στους κλάδους των αεροπορικών και ακτοπλοϊκών μεταφορών, ενταγμένων ή μη, στο Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ». 

 

 • Ενσωματώθηκαν στην εφαρμογή όλες οι απαραίτητες αλλαγές σχετικά με την αναβάθμιση του Πληροφοριακού Συστήματος ΕΡΓΑΝΗ σύμφωνα με το έγγραφο με Αριθ. Πρωτ.: 36755/155 του Υπ. Εργασίας. 
 • Στη λειτουργία «Δήλωση Αναστολής Δραστηριότητας» στο «Είδος Κατάστασης» προστέθηκαν οι επιλογές «ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ 1/8/2020 ΚΑΙ ΜΕΤΑ» και «ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ 1/8/2020 ΚΑΙ ΜΕΤΑ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)»
 • Στη λειτουργία «Στοιχεία Μισθοδοτικής Περιόδου» προστέθηκε η δυνατότητα υπολογισμού της μισθοδοσίας στους εργαζόμενους οι οποίοι συμμετέχουν στο μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.
 • Στη λειτουργία «Υποβολή Δηλώσεων ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ Α & Β ΦΑΣΗ» προστέθηκε το Είδος Κατάστασης «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Β - ΦΑΣΗ)» σύμφωνα με τα οριζόμενα της υπ’ αριθμ. οικ. 23103/478/13-06-2020 ΚΥΑ και της υπ’ αριθμ. οικ. 26400/605/30-6-2020 εγκυκλίου. (Ver.: 3.00.67)
 • Στη λειτουργία «Υποβολή Δηλώσεων ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ Α & Β ΦΑΣΗ» προστέθηκε το Είδος Κατάστασης «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Β - ΦΑΣΗ) – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» σύμφωνα με τα οριζόμενα της υπ’ αριθμ. οικ. 23103/478/13-06-2020 ΚΥΑ και της υπ’ αριθμ. οικ. 26400/605/30-6-2020 εγκυκλίου. 
 • Ενσωματώθηκαν στην εφαρμογή οι ΚΠΚ Μειωμένης Απασχόλησης με βάση την εγκύκλιο 31 του ΕΦΚΑ που δημοσιεύθηκε στις 08/07/2020 (Εγκ. 31/08.07.2020).
 • Προστέθηκε στην γραμμή εργαλείων το εικονίδιο «Ημερολόγιο Υποχρεώσεων», μέσω του οποίου έχετε τη δυνατότητα πληροφόρησης για τις Υποχρεώσεις κάθε είδους (Φορολογικές, Ασφαλιστικές, Λοιπές κ.α.). 
 • Προστέθηκε η δυνατότητα κατά τον  υπολογισμό του Επιδόματος Αδείας, Αποζημίωση Αδείας και Άδειας Ληφθείσας να συμπεριλαμβάνονται τα μισθοδοτικά στοιχεία των κινήσεων Αναστολής. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε συμπληρώσει στο πεδίο «Συμπεριλαμβάνονται οι κινήσεις Αναστολής στα ΑΛ/ΕΑ/ΑπΑδ» (Παράμετροι/Διαχείριση Εταιρείας/Διαχείριση Εταιριών υποσέλιδο Παράμετροι) την τιμή ΝΑΙ.
 • Στη λειτουργία «Υποβολή Δηλώσεων ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ Α ΦΑΣΗ» προστέθηκε το Είδος Δήλωσης  «ΑΙΤΗΣΗ / ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Α - ΦΑΣΗ) - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ» σύμφωνα με τα οριζόμενα της υπ’ αριθμ. οικ. 23103/478/13-06-2020 ΚΥΑ και της υπ’ αριθμ. οικ. 26400/605/30-6-2020 εγκυκλίου. 
 • Προστέθηκε η λειτουργία «Δήλ. Επιδόματος Εορτών Δώρου Πάσχα 2020» για την υποβολή του εντύπου «ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΟΡΤΩΝ ΠΑΣΧΑ ΕΤΟΥΣ 2020 ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ» του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ με προθεσμία υποβολής από 1/7-10/7/2020. Για επιχειρήσεις με έδρα και υποκαταστήματα κάνετε μία υποβολή από την εφαρμογή και στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ θα δημιουργηθούν αυτόματα προσωρινές δηλώσεις για την έδρα και τα υποκαταστήματα, τις οποίες θα πρέπει να υποβάλετε ξεχωριστά. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην περίπτωση που έχετε υποβάλει την ΑΠΔ Δώρου Πάσχα Αναστολής με Μείωση Εργοδοτικών Εισφορών κατά 6,66% (αφορά εργαζόμενους κάτω των 25 ετών) στο κριτήριο «Μείωση Εργοδ.Εισφ.6,66%» θα πρέπει να επιλέξετε την τιμή «Εμφάνιση».

 

 • Στην υποβολή της «ΑΠΔ» οι εγγραφές του Δώρου Πάσχα Αναστολής εμφανίζονται πλέον με τύπο αποδοχών 19, σύμφωνα με την εγκύκλιο του e-ΕΦΚΑ (131644/24.6.2020) «ΟΔΗΓΙΕΣ YΠΟΒΟΛΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ (Α.Π.Δ.), ΔΩΡΟΥ ΠΑΣΧΑ 2020 ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ».
 • Προστέθηκε η λειτουργία «Υποβολή Δήλωσης ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ (Α ΦΑΣΗ)», στην οποία οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ», καλούνται ανά μήνα, να προαναγγείλουν το διάστημα για το οποίο θα κάνουν χρήση της ρύθμισης του άρθρου 31 του ν. 4690/2020 (Α’ 104), καθώς και την κατηγορία στην οποία υπάγεται η επιχείρηση, βάσει του συγκεκριμένου άρθρου, στο ειδικό έντυπο «Αίτηση/Υπεύθυνη Δήλωση Ένταξης στο Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ». 
 • Ενσωματώθηκε στην εφαρμογή ο υπολογισμός του Δώρου Πάσχα Αναστολής σύμφωνα με την υπουργική απόφαση με αριθμό 21036/1737/2020.
 • Στη λειτουργία «Ομαδική Υποβολή Ε3, Ε5, Ε6, Ε7, Ε8, Ε11, Ε12» στο Είδος Κατάστασης προστέθηκε το έντυπο «Ε11.1 (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΈΝΤΥΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΛΗΨΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ». 
 • Ενσωματώθηκε στην εφαρμογή η μείωση στις ασφαλιστικές εισφορές των πλήρως απασχολουμένων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 48 του νόμου 4670/2020, από 1.6.2020 και μετά.
 • Στη λειτουργία «Ομαδική Υποβολή Ε3, Ε5, Ε6, Ε7, Ε8, Ε11, Ε12» προστέθηκε στο Είδος Κατάστασης το έντυπο «Ε11.1 ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΈΝΤΥΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΛΗΨΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ».
 • Στη λειτουργία «Δήλωση Αναστολής Δραστηριότητας» προστέθηκε στο Είδος Κατάστασης η «ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ / ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)».
 • Στη λειτουργία «Δήλωση Αναστολής Δραστηριότητας» προστέθηκε στο Είδος Κατάστασης «ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ / ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ» η Κατηγορία Υπαγωγής «Α2: Με επαναλειτουργία μέσα στον Μάιο είτε πληττόμενες δραστηριότητες για τις οποίες δεν έχει επιβληθεί αναστολή λειτουργίας». 

 

Στη λειτουργία «Δήλωση Αναστολής Δραστηριότητας» προστέθηκε το Είδος Κατάστασης «ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ / ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ» και η Κατηγορία Υπαγωγής «Α1: Με αναστολή λειτουργίας για όλο τον Μάιο».

 • Στη λειτουργία «Στοιχεία Μισθοδοτικής Περιόδου» προστέθηκε η δυνατότητα υπολογισμού του Δώρου Πάσχα σε μήνα Μάιο και Ιούνιο, διότι σύμφωνα με το άρθρο 19 παρ. 1 της από 30.03.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α΄ 75) «Οι επιχειρήσεις εργοδότες των οποίων η επιχειρηματική δραστηριότητα έχει ανασταλεί με εντολή δημόσιας αρχής, καθώς και οι επιχειρήσεις – εργοδότες που ανήκουν στους κλάδους που πλήττονται σημαντικά, λόγω των αρνητικών συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19, σύμφωνα με την από 20.3.2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (Α΄ 68) και τις κατ’ εξουσιοδότηση αυτής κανονιστικές πράξεις, δύνανται να καταβάλουν το επίδομα εορτών Πάσχα σε χρόνο μεταγενέστερο από τον οριζόμενο στην υπ’ αρ. 19040/7.12.1981 κοινή υπουργική απόφαση (Β’ 742) και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 30ης Ιουνίου 2020».
 • Προστέθηκαν οι επιλογές «Αποστολή ΑΠΔ Δημοσίου» και «Προβολή ΑΠΔ Δημοσίου» με Firefox ή Internet Explorer για την αποστολή της ΑΠΔ Δημοσίου στο νέο link που πρόσθεσε ο e-ΕΦΚΑ στο site του. 

Premium HRM Μισθοδοσία Επιχειρήσεων & Οργανισμών

Αυτοματοποιήστε 100% τις  διαδικασίες έκδοσης μισθοδοσίας. Παρακολουθήστε ολοκληρωμένα όλα τα στοιχεία που αφορούν στη μισθοδοσία των εργαζομένων σας. Καλύψτε κάθε εργασιακή σχέση και κάθε σύστημα αμοιβής. Εργαστείτε εύκολα, γρήγορα και αποδοτικά!

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε πώς αξιοποίησαν τη λύση Premium HRM Μισθοδοσία οι πελάτες μας

Περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δείτε τα υπόλοιπα προϊόντα για Μεγάλες Επιχειρήσεις

Επικοινωνία