Premium HRM Μισθοδοσία Επιχειρήσεων & Οργανισμών

Το No 1 πρόγραμμα Μισθοδοσίας για Επιχειρήσεις και Οργανισμούς

Το Premium HRM Μισθοδοσία αποτελεί το πιο λειτουργικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης μισθοδοσίας της ελληνικής αγοράς. Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς, ανεξάρτητα από το αντικείμενό τους και το είδος των εργασιακών σχέσεων. Παρακολουθεί ολοκληρωμένα όλα τα στοιχεία που αφορούν στη μισθοδοσία των εργαζομένων, καλύπτει οποιαδήποτε ανάγκη και διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης. 

 

Ενδιαφερομαι
Φιλικό περιβάλλον εργασίας

Εργαστείτε εύκολα και αποτελεσματικά. Εξοικονομήστε χρόνο εντοπίζοντας εύκολα τις λειτουργίες που σας ενδιαφέρουν. Αξιοποιήστε τη δυνατότητα δημιουργίας προσωποποιημένων μενού, οθονών, καθώς και καταχωρητικών φορμών μισθοδοσίας. Για την άμεση εξοικείωση των χρηστών και τη γρήγορη εξαγωγή αποτελεσμάτων.

Λειτουργικότητα & Οικονομία Χρόνου

Εργαστείτε γρήγορα και αποδοτικά με μια εφαρμογή μισθοδοσίας πλήρως αυτοματοποιημένη, εύκολη και απλή. Υπολογίστε τη μισθοδοσία όπως ακριβώς σας εξυπηρετεί -είτε μαζικά για όλο το προσωπικό, είτε ανά εργαζόμενο, ανά υποκατάστημα, ανά τμήμα, ανά ειδικότητα κ.λπ. Εξοικονομήστε χρόνο με τη δυνατότητα μαζικής εισαγωγής στοιχείων εργαζομένων και δεδομένων μισθοδοσίας μέσω αρχείων ascii ή μέσω του συστήματος ωρομέτρησης. Αξιοποιήστε το ολοκληρωμένο σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (Διαχείριση Υποψηφίων, Εκπαίδευση, Παροχές, Αξιολόγηση Εργαζομένων).

Πλήρης εναρμόνιση με την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία

Αισθανθείτε σίγουροι σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο νομοθετικό περιβάλλον. Ευθυγραμμιστείτε άμεσα με την κείμενη εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία. Εναρμονιστείτε εγκαίρως με κάθε νομοθετική αλλαγή κάνοντας μια απλή αναβάθμιση της εφαρμογής. Βασιστείτε στην 30+ έτη εμπειρία της Data Communication.

Ασφάλεια - Ιστορικότητα

Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα διατήρησης ιστορικότητας όλων των δεδομένων ανά εταιρία, ανά εργαζόμενο, ανά χρήση και ανά μισθολογική περίοδο. Βασιστείτε σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης μεταβολής δεδομένων ανά χρήστη, με πληθώρα προειδοποιητικών και απαγορευτικών μηνυμάτων ασφαλείας και με δυνατότητα προσθήκης επιπλέον μηνυμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Πλήρης εναρμόνιση με GDPR

Διασφαλίστε τα ευαίσθητα δεδομένα σας με ένα απόλυτο αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας, πλήρως εναρμονισμένο με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR. Το Premium HRM Μισθοδοσία χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους κρυπτογράφησης δεδομένων. Παράλληλα, η δυνατότητα ορισμού πολλαπλών επιπέδων πρόσβασης εγγυάται ότι τα επιχειρηματικά σας δεδομένα διατηρούνται απόρρητα και εμπιστευτικά.

Υποστήριξη 24x7

Επωφεληθείτε από τη βραβευμένη πολιτική εξυπηρέτησης Customer Care 360o. Αξιοποιήστε τα πολλαπλά κανάλια υπηρεσιών υποστήριξης και εξυπηρέτησης που παρέχουμε στους πελάτες μας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Γνωρίστε τις δυνατότητες του προγράμματος μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό εκπαίδευσης & υποστήριξης, με αυτόματη σύνδεση στο site της Data Communication.

Σύνδεση με το Premium HRM web Εργάνη

Κάντε την καθημερινή σας εργασία πιο εύκολη. Συνδεθείτε με το Premium HRM web Εργάνη που σας επιτρέπει από όπου κι αν βρίσκεστε, με μια απλή σύνδεση στο Internet μέσω smartphone, tablet ή laptop, να συνδέεστε και να αποστέλλετε «Ε4 Ατομικό Πίνακα Συμπληρωματικού Ωραρίου» στο ΠΣ Εργάνη χωρίς να είστε στο γραφείο σας.

Σύνδεση στο Internet για αυτοματοποιημένες υποβολές και άντληση στοιχείων

Διασυνδεθείτε σε ελάχιστο χρόνο με τις ιστοσελίδες του ΕΦΚΑ και των λοιπών ταμείων (ΕΔΟΕΑΠ, ΝΑΤ, Τ.Ε.Α.Υ.Ε.Τ), του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ, του GSIS. Αποστείλετε εντολές πληρωμής προκαταβολών και εκκαθάρισης μισθοδοσίας προς όλες τις Τράπεζες. Αποφύγετε τον κίνδυνο λάθους αξιοποιώντας τη δυνατότητα άντλησης στοιχείων εργαζομένων από την υπηρεσία του Ε.Φ.Κ.Α και στοιχείων της επιχείρησης από την υπηρεσία "Βασικά στοιχεία μητρώου για φυσικά και νομικά πρόσωπα με εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα".

Κάλυψη όλων των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας

Επιλέξτε ένα ολοκληρωμένο σύστημα που καλύπτει πλήρως όλες τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, καθώς και τη διαρκή και αυτόματη ενημέρωση αυτών μέσω Internet, όταν προκύπτει οποιαδήποτε αλλαγή ή αναπροσαρμογή στους πίνακες τιμών ή στα κείμενα αυτών. Αξιοποιήστε τη δυνατότητα ενσωμάτωσης και ενδοεπιχειρησιακών συμβάσεων εργασίας.

Kάλυψη όλων των Εργασιακών Σχέσεων

Επενδύστε σε κορυφαίες δυνατότητες διαχείρισης μισθοδοσίας και ενσωματωμένη λειτουργικότητα για άμεσο υπολογισμό κάθε εργασιακής σχέσης: για έμμισθους, ημερομίσθιους και ωρομίσθιους εργαζόμενους, για εργαζόμενους με συμβάσεις ορισμένου και αορίστου χρόνου, με πλήρη, μερική ή εκ περιτροπής απασχόληση. Χωρίς να απαιτείται extra παραμετροποίηση. Υπολογίστε με ακρίβεια τεκμαρτά ημερομίσθια, μαθητεία ΟΑΕΔ, αμειβόμενους με Δελτία Παροχής Υπηρεσιών κ.λπ.

Κάθετες Αγορές

Αποκτήστε όλη τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε σε ένα σύστημα που παρέχει πλήρη κάλυψη της μισθοδοσίας και όλων των εξειδικευμένων αναγκών σε επιχειρήσεις Δημοσίου και Ν.Π.Ι.Δ, σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, εκπαιδευτήρια ή οικοδομοτεχνικές επιχειρήσεις.

Πληθώρα Εκτυπώσεων

Αξιοποιήστε το πλήθος των τυποποιημένων εκτυπώσεων που θα σας βοηθήσουν στη λήψη σωστών αποφάσεων στη διαχείριση τόσο των οικονομικών όσο και των ανθρώπινων πόρων της επιχείρησής σας. Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα σχεδίασης προσαρμοσμένων εκτυπωτικών καταστάσεων με τη χρήση του εργαλείου Report Generator, καθώς και του ενσωματωμένου εργαλείου των κύβων, προκειμένου να καλύψετε και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις της επιχείρησης σας.

Δυνατότητα επικοινωνίας με κάθε λογιστική εφαρμογή

Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα του Premium HRM Μισθοδοσία να επικοινωνεί με όλες τις εφαρμογές της Data Communication, καθώς και με λογιστικές εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Εξάγετε και αποστείλετε εύκολα και γρήγορα τα άρθρα Γενικής και Αναλυτικής Λογιστικής στο λογιστικό σας πρόγραμμα και εκμηδενίστε τον κίνδυνο ανθρώπινου λάθους.

Άμεση εγκατάσταση και λειτουργία, αυτόματη μετάπτωση δεδομένων

Ενσωματώστε το νέο σύστημα χωρίς να διαταράξετε τη ροή των εργασιών της επιχείρησής σας. Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα εγκατάστασης οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της χρήσης και την άμεση λειτουργία χωρίς να απαιτείται ειδική παραμετροποίηση. Εξοικονομήστε χρόνο με την αυτόματη μετάπτωση των δεδομένων από το αποσυρόμενο λογισμικό.

Screenshots

Screenshots

Videos

Videos

 • Στη λειτουργία «(Ε4) Πίνακας Προσωπικού» προστέθηκε στο Είδος Κατάστασης το έντυπο «Ε4 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΈΝΤΥΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 4 ΠΑΡ 1Β ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (Α΄ 55/11.03.2020)».
 • Στη λειτουργία «(Ε12) Ημερ. Αναγγελία Προσωπικού Οικ. Εργ» προστέθηκε στο Είδος Κατάστασης το έντυπο «ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ - ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ - ΈΝΤΥΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 4 ΠΑΡ 1Β ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (Α΄ 55/11.03.2020)».
 • Στη λειτουργία «Ομαδική Υποβολή Ε3,Ε5,Ε6,Ε7,Ε8,Ε11,Ε12» προστέθηκαν στο Είδος Κατάστασης τα έντυπα «Ε8 ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ - ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΥΠΕΡΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΝΟΜΙΜΗΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ - ΈΝΤΥΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 4 ΠΑΡ. 1Β ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (Α΄ 55 /11.03.2020)» και «Ε12 ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ - ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ - ΈΝΤΥΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 4 ΠΑΡ 1Β ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (Α΄ 55/11.03.2020)».
 • Προστέθηκε η δυνατότητα υποβολής του εντύπου «Δήλωση Αναστολής Δραστηριότητας».
 • Προστέθηκε νέα εκτύπωση «Πρόβλεψη Αποζημίωσης Απόλυσης». Η εκτύπωση αυτή εμφανίζει τη δικαιούμενη αποζημίωση απόλυσης των εργαζομένων με βάσει την ημερομηνία που θα συμπληρώσει ο χρήστης στα κριτήρια. 
 • Στην εκτύπωση «Κατάσταση Διάρκειας Υπηρεσίας» πραγματοποιήθηκε μεταβολή στον τρόπο υπολογισμού των Eτήσιων Mονάδων Eργασίας (EME) στους υπαλλήλους και στους εργάτες. Επίσης προστέθηκε το κριτήριο «Καθεστώς Επιχείρησης» (Πενθήμερο, Εξαήμερο) το οποίο συμμετέχει στο σωστό υπολογισμό του συντελεστή. 
 • Στη «Διαχείριση Χρηστών» (Παράμετροι/Webapp ΕΡΓΑΝΗ) προστέθηκε παράμετρος «Περιορισμένη Πρόσβαση». Όταν η τιμή είναι ΝΑΙ, δίνεται η δυνατότητα στη «Διαχείριση Χρηστών/Εταιρία» (Παράμετροι/Webapp ΕΡΓΑΝΗ) να δηλωθούν οι εταιρίες που θα μπορεί να διαχειριστεί ο συγκεκριμένος χρήστης μέσω της εφαρμογής Web App Εργάνη.
 • Δίνεται πλέον η δυνατότητα αποστολής Υπερεργασίας ή Υπερωρίας σε ημερήσια βάση μέσω της εφαρμογής Web App Εργάνη.
 • Είναι πλέον δυνατή η αυτόματη αποστολή του Λογιστικού Άρθρου της μισθοδοσίας στις εφαρμογές «Academia Financials Έσοδα-Έξοδα» και «Academia Financials Γενική Λογιστική» χωρίς να απαιτείται από τον χρήστη η δημιουργία αρχείου και η μεταφόρτωσή του στην αντίστοιχη εφαρμογή. Προϋπόθεση για την παραπάνω λειτουργία είναι να έχει γίνει η ενημέρωση των αντίστοιχων Λογαριασμών Λογιστικής στο «Premium HRM».
 • Στην επιλογή «Διαχείριση Εργαζομένων» προστέθηκε η δυνατότητα «Ενημέρωση Προϋπηρεσίας με το διάστημα απασχόλησης της προηγούμενης εργασιακής σχέσης», στην περίπτωση επαναπρόσληψης εργαζομένου. Αν ο χρήστης επιλέξει Ενημέρωση, ενημερώνονται αυτόματα τα πεδία «Γενική Προϋπηρεσία», «Προϋπηρεσία στον Κλάδο» και «Προϋπηρεσία στη Σ.Σ.Ε.» με το άθροισμα της τιμής του κάθε πεδίου και του διαστήματος εργασίας της ακριβώς προηγούμενης πρόσληψης.

 

 • Προστέθηκε η δυνατότητα υπολογισμού μισθοδοσίας της πρόσθετης εργασίας των απασχολούμενων με καθεστώς Μερικής Απασχόλησης σύμφωνα με το Ν. 4635/2019. Πιο συγκεκριμένα προστέθηκε στο μενού «Μισθοδοσία\Κύριες Εργασίες\Στοιχεία Μισθοδοτικής Περιόδου», στην αναλυτική φόρμα, το πεδίο «Πρόσθετη Εργασία 1,12» στο οποίο μπορεί ο χρήστης να συμπληρώσει τις ώρες της πρόσθετης εργασίας. Ο υπολογισμός γίνεται ως εξής: Ωρομίσθιο * ώρες πεδίου «Πρόσθετη Εργασία 1,12» * 1,12.

Γενικά

 • Στο παράθυρο «Γενικές Παράμετροι Εφαρμογής» προστέθηκε το πεδίο «Αυτόματη Αποστολή Σφαλμάτων σε DC» με διαθέσιμες επιλογές τις τιμές ΝΑΙ και ΟΧΙ. Προεπιλεγμένη τιμή είναι το ΝΑΙ.
 • Στην περίπτωση που εμφανιστεί κάποιο error message στο χρήστη, πατώντας το ΟΚ στο μήνυμα, θα αποστέλλεται στην εταιρεία Data Communication το error για περαιτέρω διερεύνηση.

 

Εργαζόμενοι - Κύριες Εργασίες

 

 • Στη λειτουργία «Διαχείριση Εργαζομένων» δίπλα από το πεδίο «ΑΦΜ» προστέθηκε το κουμπί «Εύρεση Στοιχείων Εργ.» το οποίο με βάση το ΑΦΜ του εργαζόμενου επιστρέφει τα στοιχεία του.

 

Λοιπά Έντυπα & Βεβαιώσεις - Καταχώριση Στοιχείων

 

 • Στη λειτουργία «Βιβλίο Υπερωριών – Τροποποίηση ωραρίου» προστέθηκε η δυνατότητα καταχώρισης σπαστού ωραρίου με την προσθήκη δύο νέων στηλών «Ώρα έναρξης τροποποιημένου ωραρίου 2» και «Ώρα λήξης τροποποιημένου ωραρίου 2».

 

 

 • ΝΕΟ! Στις εκτυπώσεις «Αποδείξεις Μισθοδοσίας Ν.3227/2004» και «Αποδείξεις Μισθοδοσίας»  προστέθηκε νέα φόρμα εκτύπωσης «Αποδείξεις Μισθοδοσίας (Από – Έως Μήνα)» με επιπλέον κριτήρια αναζήτησης τις περιγραφές «Έως Μήνα» και «Έως Έτος».
 • Προστέθηκε η διαδικασία «Αποστολή Μηνύματος σε Εργαζ/νους» η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να αποστείλετε μαζικά μηνύματα στους εργαζόμενους της επιχείρησης με e-mail.
 • Προστέθηκε στην γραμμή εργαλείων στο υποσέλιδο «Βοήθεια» η επιλογή «Εξουσιοδότηση Παραλαβής Backup» μέσω της οποίας έχετε δυνατότητα να αποστείλετε εξουσιοδότηση προς το τμήμα υποστήριξης πελατών της Data Communication για την παραλαβή ενός μη ανωνυμοποιημένου backup. Η συγκεκριμένη εξουσιοδότηση είναι απαραίτητη στα πλαίσια εναρμόνισης των διαδικασιών της Data Communication σχετικά με την εφαρμογή του κανονισμού GDPR.
 • Πραγματοποιήθηκε μεταβολή στη διαδικασία αποθήκευσης των εκτυπώσεων σε Excel Με Χρήση MS Office ώστε να μην χρειάζεται περαιτέρω επεξεργασία από τον χρήστη.
 • Στην επιλογή «Διαχείριση Εργαζομένων» προστέθηκε η δυνατότητα ολοκληρωμένης διαχείρισης εργαζομένων σε Κυοφορία- Λοχεία και 6μηνη Άδεια ΟΑΕΔ.
 • Πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες της εγκυκλίου 28/2019 του ΕΦΚΑ που αφορούν την εφαρμογή του Προγράμματος Καταβολής Μειωμένης Εργοδοτικής Εισφοράς για μισθωτούς έως 25 ετών, σύμφωνα με το άρθρο 86 του Ν.4583/2018.
 • Προστέθηκε στην γραμμή εργαλείων το εικονίδιο «Αναζήτηση» το οποίο ενεργοποιείται κάνοντας κλικ σε αυτό ή με το συνδυασμό πλήκτρων «CTRL+F». Ενεργοποιώντας το έχετε δυνατότητα να αναζητήσετε μια λειτουργία (εκτύπωση - καταχωρητική οθόνη - υποβολή), να την εμφανίσετε στο παράθυρο αποτελεσμάτων και με διπλό κλικ να την επιλέξετε. 
 • Προστέθηκε η επιλογή «Αποζημίωση Απόλυσης σε Δόσεις» στην οποία εφόσον υπάρχει καταχωρημένη κίνηση μισθοδοσίας με είδος αποδοχών «Αποζημίωση Απόλυσης» σε εργαζόμενο με εργασιακή κατάσταση «ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ» έχετε τη δυνατότητα να επιμερίσετε το ποσό αποζημίωσης απόλυσης σε δόσεις. 
 • Προστέθηκε νέα εκτύπωση με περιγραφή «Κατάσταση ΕΣΠΑ». Η εκτύπωση αυτή εμφανίζει τις ετήσιες αποδοχές, τις κρατήσεις, το Φ.Μ.Υ και την Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης των εργαζομένων της επιχείρησης. 
 • Προστέθηκε η επιλογή «Μαζική Εισαγωγή ΣΣΕ Εργαζομένων» μέσω της οποίας ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να εισάγει μαζικά στους εργαζόμενους «Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (Σ.Σ.Ε)», «Ειδικότητα» και «Επιδόματα». Απαραίτητη προϋπόθεση για την ενημέρωση επιδομάτων είναι να έχουν συμπληρωθεί τα επιδόματα στη διαδικασία «Εργαζόμενοι\Βοηθητικές Εργασίες\Προεπιλογή Επιδομάτων ΣΣΕ». 
 • Προστέθηκε η επιλογή «Κρυπτογράφηση Εταιρειών». Η συγκεκριμένη δυνατότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR), για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων που τυχόν διαχειρίζεστε. 
 • Στην επιλογή «Διαχείριση Εργαζομένων», στο κουμπί «Έντυπα» προστέθηκε η επιλογή «Έγγραφα-Πιστοποιητικά» όπου καταχωρείτε τα στοιχεία οποιουδήποτε εγγράφου, δημόσιου ή μη, που σχετίζεται με τον εργαζόμενο και έχετε δυνατότητα να το επισυνάψετε.
Προστέθηκε η λειτουργία «Υπενθυμίσεις» που μπορεί να εμφανίσει υπενθυμίσεις για εργαζόμενους που:
 • Αποχωρούν για οποιονδήποτε λόγο ή Λήγει η σύμβαση εργασίας Ορισμένου Χρόνου, έχουν στην υπο-οθόνη «Προσωπικά» της «Διαχείρισης Εργαζομένων» συμπληρωμένο το πεδίο «Ημερ/νία Λήξης Σύμβασης» ή «Ημερομηνία Αποχώρησης» και πρέπει εντός κάποιων ημερών να υποβάλει ο χρήστης ένα από τα έντυπα Ε5, Ε6, Ε7 στο ΠΣ Εργάνη 
 • Η ηλικία τους είναι ίση ή μικρότερη των 25 ετών και αμείβονται με την ΕΓΣΣΕ ή τον Νόμιμο Νομοθετημένο Κατώτατο Μισθό και πρέπει ο χρήστης να πραγματοποιήσει αλλαγή ειδικότητας ΣΣΕ

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ο χρήστης να δημιουργήσει τις δικές του προσωπικές υπενθυμίσεις, καθώς και να ορίσει το πότε αυτές θα εμφανίζονται. Κατά την είσοδο στην εφαρμογή και πριν την επιλογή εταιρίας η εφαρμογή εμφανίζει παράθυρο με τις υπενθυμίσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί για τους εργαζόμενους όλων των εταιριών

 • Έχει προστεθεί νέα δυνατότητα με περιγραφή «Μαζική Εκτύπωση και Αποστολή».  Στην επιλογή αυτή μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες μισθοδοτικών καταστάσεων, να συμπληρώσετε τα κοινά κριτήρια «Μήνα» , «Έτος» και «Είδος Αποδοχών» και να τις αποστείλετε αυτόματα με email.
 • Προστέθηκε νέα επιλογή «Ανωνυμοποίηση Προσωπικών Δεδομένων», με την οποία μπορείτε να κάνετε διαγραφή των προσωπικών δεδομένων των εργαζομένων για τους οποίους δεν απαιτείται πλέον η τήρηση ή επεξεργασία των δεδομένων τους. Η διαδικασία αυτή διαγράφει τα προσωπικά δεδομένα των εργαζομένων που θα επιλέξει ο χρήστης και ταυτόχρονα πραγματοποιεί μεταφορά των μισθοδοσιών τους σε νέο ανώνυμο εργαζόμενο  
 • Στην επιλογή «Διαχείριση Εταιριών», στην υπο-οθόνη «Εταιρία», δεξιά του πεδίου Α.Φ.Μ έχει προστεθεί κουμπί για την σύνδεση με την ειδική υπηρεσία της Α.Α.Δ.Ε «Βασικά στοιχεία για νομικά πρόσωπα, νομικές οντότητες και φυσικά πρόσωπα με εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα». Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εγγραφή σας στην ειδική υπηρεσία της Α.Α.Δ.Ε και η συμπλήρωση των κωδικών της υπηρεσίας στο μενού «Έντυπα-Βεβαιώσεις\Δηλώσεις ΦΜΥ\Υποβολή μέσω Internet\ Κωδικός Πρόσβασης TAXIS»
 • Προστέθηκε νέα επιλογή με περιγραφή «Εύρεση Εργαζομένων», με την οποία έχετε δυνατότητα να κάνετε εύρεση εργαζομένων σε όλες τις εταιρίες με βάσει τα πεδία Α.Μ.Κ.Α, Α.Φ.Μ, Α.Δ.Τ ή Επώνυμο της καρτέλας «Διαχείριση Εργαζομένων»
 • Έχει προστεθεί νέα επιλογή με περιγραφή «(Ε8) Αναγγελία Υπερεργασίας ή Νόμιμης Υπερωριακής Απασχόλησης»
 • Προστέθηκε νέα επιλογή με περιγραφή «Αρχείο ΑΚΑ-ΕΔΟΕΑΠ». Σύμφωνα με την εγκύκλιο 22/2018 του ΕΦΚΑ και την εγκύκλιο 5/2018 από τον ΕΔΟΕΑΠ για τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις ΜΜE θα πρέπει να υποβάλλονται πλέον 2 αρχεία: ένα αρχείο ΕΦΚΑ-ΑΠΔ και ένα αρχείο ΕΔΟΕΑΠ-ΑΚΑ
 • Σύμφωνα με το νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) έχει προστεθεί στην εφαρμογή, στην επιλογή «Γενικές Παράμετροι Εφαρμογής», νέο πεδίο με περιγραφή  «Τερματισμός σε αδράνεια (λεπτά)», όπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ορίσει τα λεπτά αδράνειας μετά τα οποία για να συνεχίσει  τη λειτουργία της εφαρμογής πρέπει να πληκτρολογήσει τον κωδικό του

Η έκδοση 3.00 αποτελεί σημαντικό σταθμό στην εξέλιξη της εφαρμογής, καθώς περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά και καινοτομίες που διευκολύνουν σημαντικά την εργασία σας και μεγιστοποιούν την παραγωγικότητά σας. Συγκεκριμένα η έκδοση 3.00 ενσωματώνει:

 • Νέο, φιλικό & εύχρηστο περιβάλλον εργασίας (GUI), με πλούσια λειτουργικότητα, για μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας
 • Εντολές & συντομεύσεις λειτουργιών οργανωμένες σε ribbons, προκειμένου να εντοπίζετε άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωση μίας εργασίας
 • Προσωποποιημένες οθόνες εργασίας, μενού αγαπημένων επιλογών, δυναμική εμφάνιση/απόκρυψη τμημάτων ή μεμονωμένων εργασιών του μενού, ανάλογα με τις ανάγκες & τα δικαιώματα του ρόλου σας, ώστε να βρίσκετε με μια ματιά τα στοιχεία που χρησιμοποιείτε καθημερινά
 • Οθόνες σε μορφή λίστας, αναβαθμισμένες δυνατότητες πληροφόρησης, νέα εργαλεία reporting, δυναμικά φίλτρα & pivot tables
 • Αξιόπιστο σύστημα ασφάλειας, που καλύπτει σημαντικές απαιτήσεις του GDPR
 • Δυνατότητα διασύνδεσης με τη νέα εφαρμογή Premium HRM web ΕΡΓΑΝΗ για άμεση online τροποποίηση ωραρίου με απόλυτη ασφάλεια δεδομένων

Premium HRM Μισθοδοσία Επιχειρήσεων & Οργανισμών

Αυτοματοποιήστε 100% τις  διαδικασίες έκδοσης μισθοδοσίας. Παρακολουθήστε ολοκληρωμένα όλα τα στοιχεία που αφορούν στη μισθοδοσία των εργαζομένων σας. Καλύψτε κάθε εργασιακή σχέση και κάθε σύστημα αμοιβής. Εργαστείτε εύκολα, γρήγορα και αποδοτικά!

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε πώς αξιοποίησαν τη λύση Premium HRM Μισθοδοσία οι πελάτες μας

Περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δείτε τα υπόλοιπα προϊόντα για Μεγάλες Επιχειρήσεις

Επικοινωνία

Χρησιμοποιώντας τον δικτυακό τόπο της Data Communication αποδέχεστε τη χρήση των cookies.