Premium HRM Μισθοδοσία Εκπαιδευτηρίων

Η ολοκληρωμένη διαχείριση μισθοδοσίας ειδικά για τις ανάγκες του δικού σας Εκπαιδευτηρίου!

Έχετε εκπαιδευτήριο; Χρειάζεστε ευελιξία στη διαχείριση του προσωπικού σας; Δυνατότητα επαναπροσλήψεων; Μισθοδοσία βάσει των Συλλογικών Συμβάσεων των εκπαιδευτικών; Εναρμόνιση με το ενιαίο μισθολόγιο Δημοσίων Υπαλλήλων; Θέλετε να συνδέεστε στο ΕΡΓΑΝΗ, όπου κι αν βρίσκεστε; H Μισθοδοσία Premium HRM Εκπαιδευτηρίων της Data Communication καλύπτει πλήρως τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

 

Ενδιαφερομαι
Φιλικό περιβάλλον εργασίας

Εργαστείτε εύκολα και αποτελεσματικά. Εξοικονομήστε χρόνο εντοπίζοντας εύκολα τις λειτουργίες που σας ενδιαφέρουν. Αξιοποιήστε τη δυνατότητα δημιουργίας προσωποποιημένων μενού, οθονών, καθώς και καταχωρητικών φορμών μισθοδοσίας. Για την άμεση εξοικείωση των χρηστών και τη γρήγορη εξαγωγή αποτελεσμάτων.

Λειτουργικότητα & Οικονομία Χρόνου

Εργαστείτε γρήγορα και αποδοτικά με μια εφαρμογή μισθοδοσίας πλήρως αυτοματοποιημένη, εύκολη και απλή. Υπολογίστε τη μισθοδοσία όπως ακριβώς σας εξυπηρετεί -είτε μαζικά για όλο το προσωπικό, είτε ανά εργαζόμενο, ανά υποκατάστημα, ανά τμήμα, ανά ειδικότητα κ.λπ. Εξοικονομήστε χρόνο με τη δυνατότητα μαζικής εισαγωγής στοιχείων εργαζομένων και δεδομένων μισθοδοσίας μέσω αρχείων ascii ή μέσω του συστήματος ωρομέτρησης. Αξιοποιήστε το ολοκληρωμένο σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (Διαχείριση Υποψηφίων, Εκπαίδευση, Παροχές, Αξιολόγηση Εργαζομένων).

Πλήρης εναρμόνιση με την εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία

100% συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του ελληνικού νομοθετικού πλαισίου. Αισθανθείτε σίγουροι σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο νομοθετικό περιβάλλον. Εναρμονιστείτε εγκαίρως με κάθε νομοθετική αλλαγή κάνοντας μια απλή αναβάθμιση της εφαρμογής. Βασιστείτε στην 30+ έτη εμπειρία της Data Communication.

Πλήρης κάλυψη των ιδιαιτεροτήτων μισθοδοσίας των εκπαιδευτηρίων

Οι ανάγκες σας είναι διαφορετικές. Το γνωρίζουμε! Πλήρης κάλυψη των ιδιαιτεροτήτων των Εκπαιδευτηρίων (Εποχικότητα, Ωράρια Εκπαιδευτικών, Ειδικές Συλλογικές Συμβάσεις). Mαζικός υπολογισμός μισθοδοσιών κατά την αποχώρηση. Λειτουργία μαζικών επαναπροσλήψεων, υπολογισμός μισθοδοσίας εκπαιδευτικών πολλαπλής απασχόλησης.

Πλήρης εναρμόνιση με GDPR

Διασφαλίστε τα ευαίσθητα δεδομένα σας με ένα απόλυτο αξιόπιστο σύστημα ασφαλείας, πλήρως εναρμονισμένο με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR. Το Premium HRM Μισθοδοσία χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους κρυπτογράφησης δεδομένων. Παράλληλα, η δυνατότητα ορισμού πολλαπλών επιπέδων πρόσβασης διασφαλίζει ότι τα επιχειρηματικά δεδομένα σας διατηρούνται απόρρητα και εμπιστευτικά.

Υποστήριξη 24x7

Επωφεληθείτε από τη βραβευμένη πολιτική εξυπηρέτησης Customer Care 360o. Αξιοποιήστε τα πολλαπλά κανάλια υπηρεσιών υποστήριξης και εξυπηρέτησης που παρέχουμε στους πελάτες μας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Γνωρίστε τις δυνατότητες του προγράμματος μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό εκπαίδευσης & υποστήριξης, με αυτόματη σύνδεση στο site της Data Communication.

Κάλυψη όλων των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας

Επιλέξτε ένα ολοκληρωμένο σύστημα που καλύπτει πλήρως όλες τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, καθώς και τη διαρκή και αυτόματη ενημέρωση αυτών μέσω Internet, όταν προκύπτει οποιαδήποτε αλλαγή ή αναπροσαρμογή στους πίνακες τιμών ή στα κείμενα αυτών. Αξιοποιήστε τη δυνατότητα ενσωμάτωσης και ενδοεπιχειρησιακών συμβάσεων εργασίας.

Σύνδεση με το Premium HRM web Εργάνη

Κάντε την καθημερινή σας εργασία πιο εύκολη. Συνδεθείτε με το Premium HRM web Εργάνη που σας επιτρέπει από όπου κι αν βρίσκεστε, με μια απλή σύνδεση στο Internet μέσω smartphone, tablet ή laptop, να συνδέεστε και να αποστέλλετε «Ε4 Ατομικό Πίνακα Συμπληρωματικού Ωραρίου» στο ΠΣ Εργάνη χωρίς να είστε στο γραφείο σας.

Σύνδεση στο Internet για αυτοματοποιημένες υποβολές και άντληση στοιχείων

Διασυνδεθείτε σε ελάχιστο χρόνο με τις ιστοσελίδες του ΕΦΚΑ, του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ, του GSIS. Αποστείλετε εντολές πληρωμής προκαταβολών και εκκαθάρισης μισθοδοσίας προς όλες τις Τράπεζες. Αποφύγετε τον κίνδυνο λάθους αξιοποιώντας τη δυνατότητα άντλησης στοιχείων εργαζομένων από την υπηρεσία του Ε.Φ.Κ.Α και στοιχείων της επιχείρησης από την υπηρεσία ‘’Βασικά στοιχεία μητρώου για φυσικά και νομικά πρόσωπα με εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα’’.
 

 

Κάλυψη όλων των Εργασιακών Σχέσεων & Συστημάτων Αμοιβής

Επενδύστε σε κορυφαίες δυνατότητες διαχείρισης μισθοδοσίας και ενσωματωμένη λειτουργικότητα για άμεσο υπολογισμό κάθε εργασιακής σχέσης: για έμμισθους, ημερομίσθιους και ωρομίσθιους εργαζόμενους, για εργαζόμενους με συμβάσεις ορισμένου και αορίστου χρόνου, με πλήρη, μερική ή εκ περιτροπής απασχόληση, χωρίς να απαιτείται extra παραμετροποίηση. Εναρμόνιση με το ενιαίο μισθολόγιο Δημοσίων Υπαλλήλων.

Προσλήψεις Προσωπικού – Διαχείριση Υποψηφίων

Αξιοποιήστε τη δυνατότητα διαχείρισης βιογραφικών υποψηφίων και τήρησης μητρώου υποψηφίου με πλήρη προσωπικά εκπαιδευτικά και επαγγελματικά στοιχεία. Επωφεληθείτε από τις συνεντεύξεις και το κύκλωμα αξιολόγησης.

Πληθώρα Εκτυπώσεων

Αξιοποιήστε το πλήθος των τυποποιημένων εκτυπώσεων που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις στη διαχείριση της επιχείρησής σας. Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα σχεδίασης προσαρμοσμένων εκτυπωτικών καταστάσεων με τη χρήση ενσωματωμένων εργαλείων, όπως το Report Generator και το εργαλείο δημιουργίας Kύβων, προκειμένου να καλύψετε και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Δυνατότητα επικοινωνίας με κάθε λογιστική εφαρμογή

Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα του Premium HRM Μισθοδοσία να επικοινωνεί με όλες τις εφαρμογές της Data Communication, καθώς και με λογιστικές εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Εξάγετε και αποστείλετε εύκολα και γρήγορα τα άρθρα Γενικής και Αναλυτικής Λογιστικής στο λογιστικό σας πρόγραμμα και εκμηδενίστε τον κίνδυνο ανθρώπινου λάθους.

Άμεση εγκατάσταση και λειτουργία, αυτόματη μετάπτωση δεδομένων

Ενσωματώστε το νέο σύστημα χωρίς να διαταράξετε τη ροή των εργασιών της επιχείρησής σας. Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα εγκατάστασης οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της χρήσης και την άμεση λειτουργία χωρίς να απαιτείται ειδική παραμετροποίηση. Εξοικονομήστε χρόνο με την αυτόματη μετάπτωση των δεδομένων από το αποσυρόμενο λογισμικό.

Screenshots

Screenshots

Videos

Videos

Αρχεία

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε πώς αξιοποίησαν τη λύση Premium HRM Μισθοδοσία οι πελάτες μας

Περισσότερα

Epsilon Talent

Ήρθε η ΝEA, all-in-one cloud λύση
Επιλογής Προσωπικού & Διαχείρισης Βιογραφικών!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικοινωνία