Microsoft Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV

Το ολοκληρωμένο ERP σύστημα

Με περισσότερες από 95.000 εγκαταστάσεις σε περισσότερες από 120 χώρες, το Microsoft Dynamics NAV είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ERP συστήματα διεθνώς. Πρόκειται για μια κορυφαία λύση Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων που ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής, βέλτιστες επιχειρησιακές πρακτικές και σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πλήρη εικόνα όλων των διαδικασιών της επιχείρησης-από τα οικονομικά και την εφοδιαστική αλυσίδα, μέχρι τη διαχείριση των ανθρώπων πόρων και των υπηρεσιών.

Ειδικά προσαρμοσμένη για την ελληνική αγορά και προ-παραμετροποιημένη από την Data Communication, για γρήγορη, εύκολη και χαμηλού κόστους υλοποίηση του έργου, η ERP λύση Microsoft Dynamics NAV διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής και μπορεί να καλύψει ολοκληρωμένα τις ανάγκες όλων των επιχειρήσεων ανεξαρτήτως μεγέθους.

Ενδιαφερομαι
Microsoft Dynamics NAV
Εξασφαλισμένη παραγωγικότητα με περιβάλλον Microsoft

Βασιστείτε στο γνώριμο περιβάλλον εργασίας Microsoft για ελαχιστοποίηση του χρόνου εκπαίδευσης και άμεση εξοικείωση των χρηστών με την εφαρμογή. Επωφεληθείτε από τις προσωποποιημένες οθόνες με βάση το ρόλο του χρήστη και τις προσωποποιημένες προβολές δεδομένων. Αξιοποιήστε στην εγγενή διασύνδεση της λύσης με οικεία εργαλεία, όπως το Officε 365, το Excel και το Outlook.

Κορυφαίες δυνατότητες επιχειρησιακής διαχείρισης

Επενδύστε σε μία διεθνή λύση που διασφαλίζει πληρότητα λειτουργιών και κορυφαίες δυνατότητες διαχείρισης, Αυτοματοποιήστε όλες τις επιχειρησιακές διαδικασίες από τα Οικονομικά και την Εφοδιαστική Αλυσίδα έως τη Διαχείριση των Πόρων και των υπηρεσιών Service (service management). Επωφεληθείτε από την άμεση ενσωμάτωση τεχνολογιών αιχμής και καινοτόμα εργαλεία για τη διασύνδεση ανθρώπινων πόρων, συστημάτων και διαδικασιών.

Στρατηγικός σχεδιασμός

Δείτε όλη την εικόνα της επιχείρησής σας. Πάρτε τις σωστές αποφάσεις έχοντας σφαιρική πληροφόρηση για όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης με έτοιμες αναλύσεις και αναφορές. Αξιοποιήστε τα ενσωματωμένα εργαλεία δημιουργίας προσαρμοσμένων αναφορών και τη δυνατότητα διασύνδεσης με το σύστημα επιχειρηματικής ευφυΐας της Microsoft Power BI.

Ευελιξία και προσαρμοστικότητα

Επωφεληθείτε από μία ERP λύση που μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας. Ξεκινήστε με τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε σήμερα και σταδιακά ενεργοποιήστε νέα υποσυστήματα και λειτουργίες. Μέσα από δημοφιλή εργαλεία ανάπτυξης, ευρύτατα αποδεκτές τεχνολογίες και ανοικτά πρότυπα διαλειτουργικότητας με συστήματα τρίτων κατασκευαστώ

on Premise και on Cloud

Επιλέξτε την εγκατάσταση που σας εξυπηρετεί. Εντός των υποδομών του οργανισμού σας, σε υποδομές τρίτων ή στα data centers της Microsoft. Αποκτήστε πρόσβαση στα δεδομένα σας μέσω Web client ή Mobile client (iOS, android, windows). Οποιαδήποτε στιγμή, από οποιαδήποτε συσκευή.

Μεγιστοποίηση απόδοσης επένδυσης (ROI)

Αναβαθμίστε την ψηφιακή σας υποδομή με μια στρατηγική επένδυση που συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη στόχευση και αξιοποίηση των πόρων. Εξορθολογίστε τις δαπάνες. μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητα και το κέρδος σας.

Διαχείριση πληροφοριών σε οποιαδήποτε συσκευή

Εργονομικός σχεδιασμός οθονών για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες, σε οποιαδήποτε συσκευή. Αποκτήστε πρόσβαση στα δεδομένα σας μέσω Web client ή Mobile client (iOS, android, windows). Οποιαδήποτε στιγμή, από οποιαδήποτε συσκευή. Διασυνδέστε την ERP λύση σας με οικεία εργαλεία Microsoft (Office 365, Outlook, SharePoint)

Real-time αναφορές

Αξιοποιήστε τα δεδομένα σας με real-time Microsoft Power BI αναφορές. Δώστε ενημερωμένα στοιχεία στους decision makers.Επωφεληθείτε από την υψηλή αξιοπιστία οικονομικών καταστάσεων και τη βελτίωση της ακρίβειας των οικονομικών προβλέψεων.

Διασύνδεση & επικοινωνία

Αξιοποιήστε το σύνολο των δεδομένων και των συστημάτων του οργανισμού σας. Ενοποιήστε διαδικασίες και εσωτερικά συστήματα. Συνδέστε την εφαρμογή με τηλεφωνικό κέντρο. Κάντε ευέλικτη μεταφορά δεδομένων από εφαρμογές τρίτων. Επωφεληθείτε επιπλέον από την εγγενή διασύνδεση του συστήματος με τις εφαρμογές Microsoft (Office, SharePoint, Dynamics 365 CRM), αλλά και με την εφαρμογή Premium HRM - Μισθοδοσία της Data Communication, την πλέον διαδεδομένη διαχείριση μισθοδοσίας της ελληνικής αγοράς.

Κορυφαία Ασφάλεια

Αιστανθείτε ασφαλείς με μια διασφαλισμένη πλατφόρμα, απόλυτα συμβατή με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR και σχεδιασμένη με τη μοναδική προσέγγιση Microsoft. Για να παραμείνουν τα επιχειρηματικά δεδομένα σας απόρρητα και εμπιστευτικά.

Screenshots

Screenshots

Videos

Videos

Αρχεία

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε πως αξιοποίησαν τη λύση Microsoft Dynamics NAV οι πελάτες μας

Περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δείτε τα υπόλοιπα προϊόντα για Μεγάλες Eπιχειρήσεις

Επικοινωνία

Χρησιμοποιώντας τον δικτυακό τόπο της Data Communication αποδέχεστε τη χρήση των cookies.