Microsoft Dynamics NAV - InnovEra

Certified for Microsoft Dynamics 2008
Certified for Microsoft Dynamics 2013
Certified for Microsoft Dynamics 2015
Certified for Microsoft Dynamics NAV 2018

Διεθνές ERP σύστημα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων και τις βέλτιστες επιχειρησιακές πρακτικές

Το Microsoft Dynamics NAV - InnovEra, η ελληνικοποιημένη από την Data Communication έκδοση του Microsoft Dynamics NAV 2018, διαθέτει την ανώτατη πιστοποίηση Certified for Microsoft Dynamics (CFMD) 2018 και συνδυάζει την πλούσια λειτουργικότητα ενός κορυφαίου διεθνούς ERP συστήματος με την εκτεταμένη εμπειρία της Data Communication στις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς. Προπαραμετροποιημένο για άμεση εγκατάσταση, αλλά ευέλικτο και ανοιχτό σε περαιτέρω επεκτάσεις, το Microsoft Dynamics NAV - InnovEra καλύπτει ολοκληρωμένα το σύνολο των δραστηριοτήτων μιας αναπτυσσόμενης επιχείρησης. Παράλληλα, το συμπιεσμένο TCO, η hands-free ανάπτυξη και η προσθήκη νέου χρήστη ‘on the fly’ το καθιστούν μία προσιτή ERP λύση για επιχειρήσεις μεγάλου και μεσαίου μεγέθους.

Ενδιαφερομαι
Certified for Microsoft Dynamics 2008
Certified for Microsoft Dynamics 2013
Certified for Microsoft Dynamics 2015
Certified for Microsoft Dynamics NAV 2018
Ευελιξία & Προσαρμοστικότητα

Επενδύστε σε ένα κορυφαίο ERP σύστημα που εξελίσσεται μαζί με την επιχείρησή σας. Επιλέξτε μία λύση για άμεση εγκατάσταση, προπαραμετροποιημένη με πρότυπα που ικανοποιούν τις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων Χονδρικής, Λιανικής και Παροχής Υπηρεσιών. Ή μια λύση προσαρμοσμένη στον τρόπο λειτουργίας της δικής σας επιχείρησης. Ξεκινήστε με τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε σήμερα και ενεργοποιήστε σταδιακά νέες λειτουργίες και υποσυστήματα 

Πρόσβαση από παντού

Αποκτήστε πρόσβαση στα δεδομένα σας μέσω Web client ή Mobile client (iOS, android, windows). Εργαστείτε οποιαδήποτε στιγμή, από οποιαδήποτε συσκευή. Επωφεληθείτε από την εγγενή διασύνδεση του συστήματος με τα γνώριμα εργαλεία Microsoft, όπως το Office 365, το Excel και το Outlook. Απλοποιήστε τις καθημερινές διαδικασίες και επικοινωνήστε εύκολα και άμεσα με τους συνεργάτες σας.

Κορυφαίες δυνατότητες διαχείρισης

Επενδύστε σε μία λύση που διασφαλίζει πληρότητα λειτουργιών και κορυφαίες δυνατότητες επιχειρησιακής διαχείρισης. Αυτοματοποιήστε όλες τις επιχειρησιακές σας διαδικασίες από τα οικονομικά και την εφοδιαστική αλυσίδα έως τη διαχείριση πόρων και υπηρεσιών service. Αποκτήστε πλήρη έλεγχο των επιχειρηματικών σας λειτουργιών, και ενισχύστε την παραγωγικότητά σας με καινοτόμα εργαλεία που επιτρέπουν την απρόσκοπτη διασύνδεση συστημάτων και διαδικασιών.

Ελληνικοποίηση & βέλτιστες πρακτικές

Επιλέξτε μια διεθνή λύση απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Διασφαλίστε πληρότητα λειτουργιών, εργαλεία και πρακτικές για τις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων. Εναρμονιστείτε πλήρως με την ελληνική φορολογική νομοθεσία και τα Ε.Λ.Π. Ευθυγραμμιστείτε με τις βέλτιστες διεθνείς & ελληνικές επιχειρησιακές πρακτικές και την άμεση αναβάθμιση των εκδόσεων Microsoft.

Στρατηγικός σχεδιασμός

Επιταχύνετε τον κύκλο λήψης αποφάσεων και πάρτε τις κατάλληλες αποφάσεις έχοντας σφαιρική πληροφόρηση και έγκυρα δεδομένα. Αξιοποιήστε τα ενσωματωμένα εργαλεία δημιουργίας προσαρμοσμένων αναφορών και την εγγενή διασύνδεση με το σύστημα επιχειρηματικής ευφυΐας Microsoft Power BΙ. Αναλύστε και απεικονίστε real time δεδομένα μέσα από προηγμένα dashboards, διαθέσιμα σε οποιαδήποτε συσκευή, Επωφεληθείτε από πρωτοποριακέ δυνατότητες ανάλυσης, πέρα από τις τυποποιημένες οικονομικές αναφορές.

Μεγιστοποίηση απόδοσης επένδυσης (ROI)

Επωφεληθείτε από τη διαβάθμιση κόστους ανάλογα με τις ανάγκες σας και αναβαθμίστε την ψηφιακή σας υποδομή με μια στρατηγική επένδυση που συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη στόχευση και αξιοποίηση των πόρων. Αποκτήστε πλήρη εποπτεία των επιχειρηματικών σας λειτουργιών, απλοποιήστε τις εταιρικές διαδικασίες και μειώστε το χρόνο συγκέντρωσης οικονομικών στοιχείων και πληροφοριών. Στοχεύστε στον εξορθολογισμό των δαπανών και ενισχύστε την παραγωγικότητα και το κέρδος σας.

Εξασφαλισμένη παραγωγικότητα με περιβάλλον Microsoft

Βασιστείτε στο γνώριμο περιβάλλον εργασίας Microsoft για ελαχιστοποίηση του χρόνου εκπαίδευσης και άμεση εξοικείωση των χρηστών. Επωφεληθείτε από τις προσωποποιημένες οθόνες με βάση το ρόλο του χρήστη και τις προσωποποιημένες προβολές δεδομένων. Αξιοποιήστε την εγγενή διασύνδεση με οικεία εργαλεία, όπως το Office 365, το Excel και το Outlook.

Διασύνδεση και Επικοινωνία

Συγκεντρώστε σε ένα ενιαίο σύστημα το σύνολο των δεδομένων και των συστημάτων του οργανισμού σας. Αξιοποιήστε πολύτιμα εμπορικά δεδομένα και πληροφορίες από το σύνολο των δραστηριοτήτων του οργανισμού. Διασυνδέστε διαδικασίες και εσωτερικά συστήματα ή συνδέστε την εφαρμογή με τηλεφωνικό κέντρο. Επωφεληθείτε επιπλέον από την απρόσκοπτη διασύνδεση του συστήματος με τις εφαρμογές Microsoft (Dynamics 365, SharePoint), αλλά και με την εφαρμογή Premium HRM - Μισθοδοσία της Data Communication.

On Premise και on Cloud

Επιλέξτε την εγκατάσταση που σας εξυπηρετεί, στις υποδομές του οργανισμού σας ή στο Microsoft Azure, ώστε να απαλλαγείτε από τα κόστη επένδυσης, συντήρησης και αναβάθμισης. H λύση Microsoft Dynamics NAV - InnovEra είναι διαθέσιμη on premise, on Cloud και σε hybrid deployment models.

Διπλή εγγύηση αναβάθμισης

Υλοποιημένο με βάση το Microsoft Dynamics NAV (έκδοση 2018), το Microsoft Dynamics NAV - InnovEra έχει τη διπλή εγγύηση της Microsoft και της Data Communication. Η Microsoft εγγυάται τη συνεχή τεχνολογική και λειτουργική αναβάθμιση της πλατφόρμας Microsoft Dynamics NAV, ενώ η Data Communication την άμεση προσαρμογή σε οποιαδήποτε μεταβολή της νομοθεσίας ή των συνθηκών λειτουργίας των ελληνικών αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων

Απόλυτη Ασφάλεια

Αισθανθείτε ασφαλείς με μια διασφαλισμένη πλατφόρμα, απόλυτα συμβατή με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR και σχεδιασμένη με τη μοναδική προσέγγιση Microsoft. Για να παραμείνουν τα επιχειρηματικά σας δεδομένα απόρρητα και εμπιστευτικά. 

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε πώς αξιοποίησαν τη λύση Microsoft Dynamics NAV - Innovera οι πελάτες μας

Περισσότερα

Certified for Microsoft Dynamics

Η ανώτατη, διεθνής πιστοποίηση της Microsoft για τη λύση Microsoft Dynamics NAV - InnovEra

Επικοινωνία