DC Link4all

DC Link4all

Cloud υπηρεσία της Data Communication για την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των επιχειρήσεων Λιανικής και των Λογιστικών τους Γραφείων

Η υπηρεσία DC Link4all υλοποιείται μέσω της πλατφόρμας DC Link4all και βασίζεται στην άντληση σε πραγματικό χρόνο των στοιχείων από το διασυνδεμένο ταμειακό σύστημα της επιχείρησης και στην αποστολή δεδομένων από και προς τη λογιστική εφαρμογή Academia Financials της Data Communication.

 

Με την cloud πλατφόρμα DC Link4all:

  • Ο επιχειρηματίας λιανέμπορος μπορεί ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (laptop, tablet, smartphone) να έχει πρόσβαση στο ταμειακό του σύστημα και να ενημερώνεται για τις πωλήσεις, τις εισπράξεις και πολλά άλλα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησής του
  • Το λογιστικό γραφείο αντλεί σε πραγματικό χρόνο τα δελτία Ζ κάθε ταμειακής μηχανής όλων των διασυνδεδεμένων πελατών του και δημιουργεί αυτόματα και σε μηδενικό χρόνο τις αντίστοιχες λογιστικές εγγραφές

Η υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης Ταμειακών Μηχανών RBS.

Ενδιαφερομαι
DC Link4all
Καινοτομία

Είστε λογιστής; Επωφεληθείτε από την τεχνολογία αιχμής της Data Communication για να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη. Προσφέρετε αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πελάτες σας και διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό, προτείνοντας καινοτόμες ιδέες και εναλλακτικά εργαλεία που θα ενισχύσουν τη θέση των πελατών σας αλλά και τη δική σας αξιοπιστία. 

Οικονομία Χρόνου

Αυτοματοποιήστε τις καθημερινές εργασίες. Καταργήστε την πληκτρολόγηση των παραστατικών, καθώς η ενημέρωση των λογιστικών εφαρμογών Academia Financials γίνεται αυτόματα, «απορροφώντας» τα δεδομένα από το ταμειακό σύστημα. Δώστε τη δυνατότητα στους εργαζόμενους του γραφείου σας να απασχοληθούν σε παραγωγικότερα έργα.

Ασφάλεια & Μηδενισμός λαθών

Αισθανθείτε σίγουροι. Με την online ανταλλαγή δεδομένων επιτυγχάνετε κατάργηση των λαθών πληκτρολόγησης και των πιθανοτήτων υποβολής προστίμων λόγω λανθασμένων καταχωρήσεων. 

 

Έγκαιρη ενημέρωση

Είστε Επιχειρηματίας Λιανέμπορος; Χρησιμοποιήστε την καινοτόμο λύση DC Link4all και αποκτήστε ένα πολύτιμο εργαλείο στην αντιμετώπιση του σύγχρονου ανταγωνισμού, ιδιαίτερα εκείνου που προέρχεται από τις μεγάλες και οργανωμένες επιχειρήσεις. Αποκτήστε σε πραγματικό χρόνο ολόκληρη την εικόνα για το ταμειακό σας σύστημα αλλά και για τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησής σας. Πάρτε εγκαίρως τις κατάλληλες αποφάσεις.

Μηδενικό κόστος εγκατάστασης & παραμετροποίησης

Οδηγήστε το γραφείο ή την επιχείρησή σας στον ψηφιακό μετασχηματισμό χωρίς επιπλέον κόστη. Το DC Link4all είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία που λειτουργεί στο cloud. Απαιτείται μόνο ένα ταμειακό σύστημα νέας γενιάς RBS, το Academia Financials και μια σύνδεση στο Internet.

 

Άμεση ενημέρωση λογιστικών εγγραφών από ταμειακά συστήματα RBS

Αν είστε λογιστής, επωφεληθείτε από τα πολλαπλά πλεονεκτήματα της ανταλλαγής δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Μηδενίστε το χρόνο καταχώρισης των παραστατικών. Δώστε άμεση πληροφόρηση στους πελάτες σας παρέχοντας επικαιροποιημένες αναφορές οικονομικής δραστηριότητας, όποτε εσείς θελήσετε.

 

Άντληση στοιχείων από ταμειακά συστήματα RBS σε πραγματικό χρόνο

Αν είστε επιχειρηματίας, αποκτήστε πρόσβαση σε επικαιροποιημένες οικονομικές αναφορές. Ζητήστε μια Οικονομική αναφορά για την εικόνα της επιχείρησης ή μια αναφορά για την Ιστορική Εξέλιξη των Οικονομικών Αποτελεσμάτων.

 

Άμεση πληροφόρηση επιχειρηματιών για τις επιχειρήσεις τους

Δείτε ολόκληρη την εικόνα για το ταμειακό σύστημα και τα οικονομικά στοιχεία της επιχείρησής σας. Αξιοποιήστε τις πληροφορίες και πάρτε τις κατάλληλες αποφάσεις. 

 

Ενσωμάτωση με Academia Financials

Επωφεληθείτε από την εγγενή διασύνδεση του DC LInk4all με το Academia Financials της Data Communication. Κάντε αποστολή και λήψη των δεδομένων, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες. Αξιοποιήστε μοναδικές δυνατότητες τεχνολογίας αιχμής μέσα από το οικείο, καθημερινό περιβάλλον εργασίας σας.

 

Παρακολούθηση πολλαπλών ταμειακών συστημάτων

Εξοικονομήστε ακόμη περισσότερο χρόνο αξιοποιώντας τη λειτουργικότητα των μαζικών παραλαβών και αποστολών. Το λογιστικό σας γραφείο μπορεί με μία εντολή να παραλάβει και να αποστείλει μαζικά δεδομένα από και προς όλα τα ταμειακά συστήματα RBS των πελατών του. Με τον ίδιο τρόπο, αν είστε επιχειρηματίας, μπορείτε να έχετε πληροφορίες από όλα τα ταμειακά συστήματα της επιχείρησής σας.

 

Πλήρης εναρμόνιση με το GDPR

Διασφαλίστε τα ευαίσθητα δεδομένα των πελατών σας με μία απόλυτα ασφαλή υπηρεσία, πλήρως εναρμονισμένη με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR. Το DC Link4all χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους κρυπτογράφησης δεδομένων και διατηρεί τα επιχειρηματικά σας δεδομένα απόρρητα και εμπιστευτικά. 

 

Screenshots

Εισβάλλει . . στην Ελληνική αγορά και αλλάζει τα δεδομένα!

Γνωρίστε τη Φορολογική Ταμειακή Μηχανή "RBS EPIA mCR" και διαπιστώστε άμεσα την υπεροχή της

Γνωρίστε τη Φορολογική Ταμειακή Μηχανή "ELIΟ Web" και διαπιστώστε άμεσα την υπεροχή της

Γνωρίστε τη Φορολογική Ταμειακή Μηχανή "EDΟ Web" και διαπιστώστε άμεσα την υπεροχή της

Γνωρίστε τη Φορολογική Ταμειακή Μηχανή "RBS MERCATO NET" και διαπιστώστε άμεσα την υπεροχή της

Videos

Videos

Academia Financials Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση

Καταργήστε την παραλαβή και φυσική αρχειοθέτηση έντυπων παραστατικών!

Περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δείτε τα υπόλοιπα προϊόντα για Εμπορικές επιχειρήσεις

Επικοινωνία