Η νέα Εποχή στο Retail Software είναι εδώ!

Netweek.gr | Οκτώβριος 2023

 

Ο Όμιλος EPSILON NET ο στρατηγικός σας συνεργάτης στη Νέα Ψηφιακή Εποχή του Retail.


Το Retail έχει εισέλθει δυναμικά στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής να δημιουργούν νέες ευκαιρίες και προκλήσεις. Τεχνολογίες όπως το ΑΙ, το Cloud Computing, το Machine learning και το ΙοΤ αλλάζουν τον κλάδο του Retail, ο οποίος καλείται να προσαρμοστεί άμεσα σε νέες τάσεις και καταναλωτικές συνήθειες, όπως: Online Shopping, Hybrid Retail, Social & Omnichannel Customer Experience, Experiential Retailing, Smart Stores και Cashierless Shopping.

 

Οι ανάγκες των Retailers

Οι ανάγκες των λιανεμπόρων έχουν υποστεί σημαντικές αλλαγές την τελευταία πενταετία.  Η αυξανόμενη ανταγωνιστικότητα, οι νέες τεχνολογίες και οι αλλαγές στον τρόπο που οι καταναλωτές ψωνίζουν, μοιραία οδηγούν τις επιχειρήσεις του λιανεμπορίου να αναζητούν νέους τρόπους για να εξυπηρετούν τους πελάτες τους και να βελτιώνουν την αποτελεσματικότητά τους.

Οι κύριες ανάγκες κάθε retail επιχείρησης σήμερα αφορούν:

  • Ευελιξία στη διαχείριση αποθεμάτων και την ανατροφοδοσία
  • Βελτιωμένη εμπειρία πελάτη
  • Ενιαία εμπειρία από οποιοδήποτε κανάλι πώλησης
  • Ανάλυση δεδομένων και business intelligence
  • Ασφάλεια δεδομένων και πληρωμών

 

 

H Λύση;

Επενδύστε σε άρτια τεχνολογικά προϊόντα και έμπειρους συνεργάτες!

Σήμερα, οι επιχειρήσεις λιανεμπορίου αναγνωρίζουν περισσότερο από ποτέ πως η χρήση καινοτόμων λύσεων λογισμικού αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την ανταγωνιστικότητα και την επιτυχία τους στην αγορά. Για αυτό, η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη είναι εξίσου σημαντική με την απόφαση της υιοθέτησης νέων  πρακτικών.  

Στον Όμιλο EPSILON NET, μέσω των θυγατρικών μας Epsilon SingularLogic και iQom, διαθέτουμε στη Retail αγορά ένα καινοτόμο portfolio λύσεων, που ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες των λιανικών επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τη δραστηριότητά τους.

 

Η Νέα Εποχή στο Retail

Το RetailStudio της iQom, θυγατρικής της Epsilon SingularLogic και μέλος του Oμίλου EPSILON NET, είναι μια λύση λιανικών πωλήσεων για καταστήματα, αλυσίδες με υποκαταστήματα, δίκτυο franchise ή μικτού τύπου μοντέλα. Διασυνδεδεμένο με τα περισσότερα περιφερειακά συστήματα λιανικής, με όλες τις Λογιστικές Εφαρμογές του Ομίλου και ενσωματωμένο στα ERP της Epsilon SingularLogic, αξιοποιεί αποτελεσματικά όλο τον υφιστάμενο εξοπλισμό του καταστήματος, προσφέροντας συνολικό έλεγχο, εύχρηστο περιβάλλον εργασίας και πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών.

 

Η Νέα Υβριδική Εποχή των Επιχειρήσεων

Με το PYLON Hybrid, της Epsilon SingularLogic, μια μοναδική all in one πλατφόρμα εφαρμογών λογισμικού που λειτουργούν στο ίδιο ενοποιημένο περιβάλλον, περιλαμβάνοντας ERP, CRM, Retail, Loyalty, SCM, BI, Mobile & E-Commerce λειτουργικότητες, καλύπτουμε με τον πλέον σύγχρονο τρόπο, την ομαλή λειτουργία καταστημάτων και πολυκαταστημάτων, συμβάλλοντας στη βέλτιστη αγοραστική εμπειρία για τον καταναλωτή. Το PYLON Hybrid λειτουργεί ανεξάρτητα από τον εξοπλισμό που διαθέτει το κατάστημα, και διασυνδέεται με:

  • όλα τα περιφερειακά συστήματα της αγοράς
  • πλατφόρμες, eCommerce, Courier, WMS και τις λύσεις e-shop & digital marketing που διαθέτει ο Όμιλος
  • τις λύσεις Epsilon Digital & myData Hub του Ομίλου για ηλεκτρονική τιμολόγηση και διαχείριση myDATA
  • το iQom RetailStudio

 

Συγκεκριμένα, η λύση PYLON ERP Hybrid ενσωματώνει λειτουργίες του iQom RetailStudio για εύκολη και γρήγορη εκτέλεση των καθημερινών εργασιών των καταστημάτων μέσα από το πολυβραβευμένο PYLON ERP Hybrid, μέσω αυτόματης διασύνδεσης (API), εξασφαλίζοντάς, παράλληλα, ασφάλεια δεδομένων και απρόσκοπτη επικοινωνία. Τα οφέλη αυτής της διασύνδεσης απολαμβάνουν ήδη ενδεικτικά οι εταιρίες: Καφεκοπτεία Λουμίδης, Super Market ΜΙΧΑΗΛ, Κρεοπωλεία Μαρμαράς, Super Market Σαράντης, Citymarket, Super Market Κόλλιας, Ένδυση Καπετάνιος, Super Market Τέντογλου, Ζαχαροπλαστεία Καλατζόγλου και πολλοί άλλοι.

 

Οι ολοκληρωμένες λύσεις του Ομίλου EPSILON NET διασφαλίζουν τη λειτουργία «έξυπνων» καταστημάτων, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου να μπορούν να εμπλουτίσουν τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες τους, να ενισχύουν την αποδοτικότητα των καταστημάτων τους και να επιτυγχάνουν αύξηση των πωλήσεών τους.

 

Δείτε περισσότερα: https://epsilon-singularlogic.eu/products/iqom-retailstudio/

Ψηφιακός Μετασχηματισμός: οι επιλογές που κάνουν τη διαφορά

Περισσότερα

Dynamics 365 for Sales & Copilot: Επαναπροσδιορίζοντας την Αποδοτικότητα των Πωλήσεων

Περισσότερα

Ψηφιακή Καινοτομία: Το κλειδί της επιτυχίας | Διαμορφώνοντας τις τάσεις του αύριο στο επιχειρηματικό λογισμικό

Περισσότερα