Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη / Σταθερά δίπλα στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Σταθερά δίπλα στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Στηρίζουμε για 6η συνεχή χρονιά τους φοιτητές του τμήματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομική & Επιχειρησιακή Στρατηγική».

Η Data Communication ενισχύει τη στενή συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στηρίζοντας για 6η συνεχή χρονιά τους φοιτητές του τμήματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική».

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της έναρξης της νέας ακαδημαϊκής περιόδου, στην εορταστική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στις 16 Οκτωβρίου 2019, η Νάσια Σκούντζου, HR Manager, και η Νατάσα Λεβέντη, HR Generalist της Data Communication, καλωσόρισαν τους πρωτοετείς φοιτητές και απένειμαν στους δευτεροετείς τις πιστοποιήσεις «Core Level User Certificate» για την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων τους στο WinEra ERP της Data Communication, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της εταιρείας με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

 

 

Η συγκεκριμένη συνεργασία επιτρέπει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές της Οικονομικής και Επιχειρησιακής Στρατηγικής να εκπαιδευτούν στη χρήση του WinEra ERP της Data Communication, ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων. Η εκμάθηση εξοικειώνει τους φοιτητές με το περιβάλλον λειτουργίας του συστήματος, τους εκπαιδεύει στις βασικές λειτουργικότητες για την υποστήριξη των καθημερινών επιχειρηματικών διαδικασιών αλλά και των στρατηγικών στόχων μιας επιχείρησης και τους παρέχει ένα απαραίτητο εφόδιο, την έγκυρη πιστοποίηση μίας από τις ισχυρότερες ελληνικές εταιρείες στον κλάδο της Πληροφορικής, συνδέοντας έτσι άμεσα την πανεπιστημιακή εκπαίδευση με την αγορά εργασίας.

 

Η κ. Ζωή Δουζένη,  Executive Vice President της Data Communication, δήλωσε σχετικά: «Θέλουμε να συγχαρούμε ολόθερμα τους επιτυχόντες και να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστήμιο Πειραιώς για τη μακροχρόνια και εποικοδομητική συνεργασία που δομεί τα στελέχη του αύριο. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους νέους!».