Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη / Σταθερά δίπλα στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Σταθερά δίπλα στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Η Data Communication ενισχύει τη στενή συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στηρίζοντας για 5η συνεχή χρονιά τους φοιτητές του τμήματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική» και για 2η φορά τους φοιτητές του τμήματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομικά και Διοίκηση της Υγείας».

Αναλυτικότερα, με αφορμή την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής περιόδου και το εορταστικό καλωσόρισμα των πρωτοετών φοιτητών, εκπρόσωποι της Data Communication απένειμαν στους δευτεροετείς φοιτητές των δύο τμημάτων πιστοποιητικά «Core Level User Certificate» για το WinEra ERP της Data Communication, καθώς και τέσσερις υποτροφίες ύψους €1000, επιβραβεύοντάς τους για την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων τους.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της εταιρείας με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, οι φοιτητές έρχονται σε επαφή με το πρόγραμμα WinEra ERP της Data Communication,  ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων. Το μάθημα «Στρατηγικά Συστήματα Πληροφορικής», στο οποίο εντάσσεται η εκμάθηση του προγράμματος, εξοικειώνει τους φοιτητές με το περιβάλλον λειτουργίας του συστήματος και τους εκπαιδεύει στη βασική λειτουργικότητα που προσφέρει για την υποστήριξη των καθημερινών διαχειριστικών αναγκών και των στρατηγικών στόχων μιας επιχείρησης, συνδέοντας έτσι άμεσα την εκπαίδευση με την αγορά εργασίας.

Η Ζωή Δουζένη, Αντιπρόεδρος και HR Director της Data Communication, δήλωσε σχετικά: «Θα θέλαμε να συγχαρούμε για μία ακόμα φορά τους επιτυχόντες και να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστήμιο Πειραιώς για μία μακροχρόνια και εποικοδομητική συνεργασία που δομεί τα στελέχη του αύριο. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας!».