Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη / Στηρίζουμε το «Άλμα Ζωής»

Στηρίζουμε το «Άλμα Ζωής»

Η Data Communication στηρίζει για 5η φορά το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής»

H Data Communication, ενισχύοντας διαχρονικά πρωτοβουλίες με συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο, συμμετείχε στο 11ο Greece Race for the Cure®, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, στηρίζοντας για μία ακόμη φορά το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

 

Τυπική στο ραντεβού της σε έναν αγώνα που αποτελεί πλέον ορόσημο για την πόλη της Αθήνας, η ομάδα της Data Communication έδωσε και φέτος το «παρών» στο Greece Race for the Cure, τον μεγαλύτερο θεσμό στον κόσμο με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.

 

Τρέχοντας στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ, είτε περπατώντας στον συμβολικό Περίπατο 2χλμ, οι εργαζόμενοι της εταιρείας συνέβαλαν στην ενίσχυση της προσπάθειας του Συλλόγου για την ψυχοκοινωνική στήριξη των γυναικών που βιώνουν καρκίνο του μαστού, καθώς και στην ενημέρωση του κοινού για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας.

 

Με ευαισθησία σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, η Data Communication είναι διαρκώς ενεργή σε ενέργειες που έχουν στόχο την αλληλεγγύη και την ευαισθητοποίηση του κοινού. Η Ζωή Δουζένη, Executive Vice President της Data Communication, σημείωσε: «Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αναπτύσσουμε, συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην εθελοντική προσφορά. Αντιλαμβανόμενοι την ανεκτίμητη αξία της δράσης του Race for the Cure®, τρέξαμε μια ακόμα φορά στον σημαντικό αυτό αγώνα. Στόχος μας να σταθούμε δίπλα στις γυναίκες που πάσχουν από την ασθένεια και να διαδώσουμε σε ακόμα περισσότερο κόσμο την αξία της πρόληψης, μέσα από μία συλλογική ενέργεια που ενίσχυσε, παράλληλα, την ομαδικότητα που χαρακτηρίζει την εταιρεία και τα στελέχη μας».