Epsilon Net Training

H διαχρονική και πλέον αξιόπιστη λύση Οικονομολόγων, Λογιστών και Στελεχών στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης.

H Epsilon Net Training αποτελεί την διαχρονική και πλέον αξιόπιστη λύση Οικονομολόγων, Λογιστών και Στελεχών στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης. Δραστηριοποιείται από το 1992, προσφέροντας υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση και εξειδίκευση.

 

Ενδιαφερομαι

Εκπαιδευτικά Προγράμματα: Financial Accounting (FA), Εξειδίκευση στα Ε.Λ.Π του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

H Epsilon net ενισχύει την παρουσία της στα εκπαιδευτικά δρώμενα, με την ουσιαστική υποστήριξη προγραμμάτων εξειδίκευσης Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

To Πρόγραμμα FINANCIAL ACCOUNTING (FA) είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάλληλο, τόσο για κάθε τελειόφοιτο ή απόφοιτο οικονομικής σχολής που επιθυμεί να ενταχθεί στην αγορά εργασίας, όσο και για νέους εργαζομένους σε λογιστικά γραφεία ή λογιστήρια επιχειρήσεων, που επιθυμούν να εξελιχθούν.

Μετά την ολοκλήρωση του Προγράμματος, ο συμμετέχοντας μπορεί να δώσει εξετάσεις και η αξιολόγηση των γνώσεων γίνεται έπειτα από το Εργαστήριο Εκπαίδευσης και εφαρμογών Λογιστικής του ΕΚΠΑ και τον Καθηγητή, Νικόλαο Ηρειώτη.

Επίσης το πρόγραμμα ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ (Ε.Λ.Π.) που παρέχει λύσεις στην καθημερινή εργασία των επαγγελματιών, επιμορφώνοντας και ενημερώνοντας τους για τις αλλαγές και για τις νέες διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσουν.

 

Τα Πιστοποιημένα προγράμματα από το Εργαστήριο Εκπαίδευσης και εφαρμογών Λογιστικής του ΕΚΠΑ είναι:

• Financial Accounting (FA)

• Financial Accounting by distance learning (FA by distance)

• Εξειδίκευση στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (Ε.Λ.Π.)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σεμινάρια & Ημερίδες

Διοργανώνονται βραχυχρόνια Σεμινάρια και Ημερίδες Επαγγελματικής κατάρτισης, καθώς η Epsilon Net Training έχει κύριο γνώμονα την παροχή επίκαιρων κι εξειδικευμένων γνώσεων σε μια περιεκτική και εντατική ροή εκπαίδευσης.

Με ιδιαίτερα ευρεία θεματολογία που επικεντρώνεται στα πεδία Λογιστικής - Φορολογικής και Χρηματοοικονομικής γνώσης και πρακτικής, τα προγράμματα σεμιναρίων της Epsilon Net Training ενσωματώνουν κι εμπλουτίζονται με θέματα Marketing, Management, Πωλήσεων, Ποιότητας και Οργάνωσης / Διαχείρισης Παραγωγής, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο γνώσεων για τον σύγχρονο επαγγελματία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επαγγελματικοί Τίτλοι Διεθνούς Πιστοποίησης του Α.Ι.Α.

H Epsilon Net Training είναι ο αποκλειστικός πάροχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Διεθνούς Ένωσης Ορκωτών Λογιστών Μ. Βρετανίας, Α.Ι.Α. (Association of International Accountants).


Οι Επαγγελματικοί Τίτλοι (Diplomas) απονέμονται στα εξής αντικείμενα:
• Diploma in International Financial Reporting Standards (IFRSs)
• Diploma in Management Accounting & Costing (MAC)
• Diploma In Auditing & Internal Review

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ενδοεπιχειρησιακή Εκπαίδευση

Η πλέον αξιόπιστη λύση στην εκπαίδευση στελεχών προσαρμοσμένη στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης.

Η Epsilon Net Training, του Ομίλου Εταιριών Epsilon Net A.E. με το αναγνωρισμένο κύρος της, το ευρύ δίκτυο συνεργασιών της και τη μακροχρόνια εμπειρία της στο χώρο της Εταιρικής Εκπαίδευσης, είναι σε θέση να διοργανώσει το αποτελεσματικότερο για εσάς Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα.

Αφορά ένα σύνολο εργαζομένων της ίδιας επιχείρησης, όχι απαραίτητα από το ίδιο εργασιακό κομμάτι, που αντιμετωπίζουν όμως την ίδια ανάγκη επιμόρφωσης σε ένα εξειδικευμένο θέμα.

Η εταιρία μας βασίζεται στην τεχνογνωσία στο πεδίο διάγνωσης εκπαιδευτικών αναγκών, στην πλήρη και ολοκληρωμένη θεματολογία, στη συνεργασία με έμπειρους και άρτια καταρτισμένους εισηγητές, καθώς επίσης και στη δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών οργάνωσης ενός τέτοιου εξειδικευμένου προγράμματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Λογιστική και στα Χρηματοοικονομικά

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Λογιστική και στα Χρηματοοικονομικά (MBA in Accounting and Finance) έχει σχεδιασθεί από το International Telematic University Uninettuno με σκοπό να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες σε υψηλά στελέχη και μάνατζερς στον τομέα της λογιστικής και των χρηματοοικονομικών. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση των λογιστικών και χρηματοοικονομικών θεμάτων σε εθνικό, αλλά και διεθνές επίπεδο, καθώς το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα περιλαμβάνει πληροφορίες και εμπειρίες από νεοεμφανιζόμενες πηγές γνώσης, επιτρέποντας τις συγκριτικές μελέτες μεταξύ διαφορετικών χωρών και συστημάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Webinar

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την εκπαιδευτική διαδικασία τα Webinars. Θέλοντας να μοιράσουμε τη γνώση σε όλους όσους το επιθυμούν έχουμε εισάγει, με την βοήθεια της τεχνολογίας,  την εξ’ αποστάσεως παρακολούθηση των μαθημάτων, σεμιναρίων και τίτλων. Μέσα από το διαδικτυακό κανάλι epsilonnet.tv δίνουμε την δυνατότητα μάθησης από το σπίτι, τη δουλειά ή όπου και αν βρίσκεστε μόνο με την χρήση ενός υπολογιστή, tablet ή laptop.

Εκτός από τα σεμινάρια ημέρας ή διημέρου που προσφέρονται μέσω διαδικτύου, καινοτομούμε με την δυνατότητα παρακολούθησης πιστοποιημένων τίτλων των παραπάνω συνεργαζόμενων ιδρυμάτων. Κάνουμε πράξη το ‘’Όλοι έχουν δικαίωμα στην γνώση’’ και προσθέτουμε το ‘’όπου και αν βρίσκονται’’. Για πιο ‘’φρέσκια’’ ενημέρωση των προγραμμάτων και των σεμιναρίων επισκεφθείτε το κανάλι μας espilonnet.tv.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Epsilon Net Training

Η Epsilon Net Training, συνεχίζοντας την αναπτυξιακή της πορεία, ως συνδετικός κρίκος των κορυφαίων εταιρειών σε όλη την Ελλάδα και της αγοράς εργασίας, δημιούργησε δύο σύγχρονα Πιστοποιημένα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΔΒΜ2) με αριθμό άδειας του υπουργείου παιδείας 2000177 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και με την υπ’ αριθμό 133462/ΚΙ/2017 απόφαση του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων της χορηγήθηκε άδεια Κολλεγίου, με τον διακριτικό τίτλο «Epsilon Net College».

Epsilon Net Training

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

e-forologia.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μελέτες - Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Πληροφορικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικοινωνία