WinEra Φυτοπροστασία

Συνδυάστε εξειδικευμένη λειτουργικότητα και Εμπορική Διαχείριση WinEra σε πλήρη διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ!

Το WinEra Φυτοπροστασία είναι ολοκληρωμένη Εμπορική Διαχείριση που απευθύνεται σε καταστήματα εμπορίας φυτοπροστατευτικών προϊόντων, παρέχοντάς τους εξειδικευμένη λειτουργικότητα, σχεδιασμένη για τις ιδιαίτερες ανάγκες του κλάδου. Ενσωματώνοντας τη δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης, υποβολής και εκτύπωσης του Ειδικού Εντύπου Πώλησης Γεωργικών Φαρμάκων στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (ΥπΑΑΤ) αλλά και όλες τις απαιτήσεις για την ψηφιακή συνταγογράφηση των γεωργικών φαρμάκων (Τροποποίηση απόφασης 9497/104760/20-8-2014 & Ν 4036/2012). To WinEra Φυτοπροστασία αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για τους επαγγελματίες λιανικής διάθεσης γεωργικών φαρμάκων. Διαθέτει όλη την πλούσια λειτουργικότητα του WinEra ERP, της επιτυχημένης Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων της Data Communication που είναι προσαρμοσμένο στις νέες απαιτήσεις τήρησης Ηλεκτρονικών Βιβλίων.

Ενδιαφερομαι
Αποκτήστε όλη τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε για τις ανάγκες της λιανικής πώλησης φυτοφαρμάκων
 • Αυτόματη συμπλήρωση, υποβολή και εκτύπωση του Ειδικού Εντύπου Πώλησης Γεωργικών Φαρμάκων στην ιστοσελίδα του ΥπAAT
 • Ολοκληρωμένη κάλυψη όλων των απαιτήσεων για την ψηφιακή συνταγογράφηση των γεωργικών φαρμάκων
Στείλτε αυτόματα τις κινήσεις σας στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων
 • Πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία υποβολής του Εντύπου Πώλησης Φυτοφαρμάκων
 • Online εκτύπωση του Εντύπου Πώλησης και εναλλακτική offline εκτύπωση βάσει των προδιαγραφών του ΥΠΑΑΤ για περιπτώσεις διακοπής σύνδεσης
 • Μαζική αποστολή Εντύπων Πώλησης στο ΥΠΑΑΤ
Επωφεληθείτε από τις δυνατότητες της επιτυχημένης Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων WinEra

Επενδύστε σε μία ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση των επιχειρηματικών σας λειτουργιών. Αυτοματοποιήστε όλες τις διαδικασίες και αποκτήστε πλήρη εικόνα για κάθε δραστηριότητα της επιχείρησης. Στοχεύστε στον εξορθολογισμό των δαπανών και την αποδοτικότερη χρήση των πόρων. Ενισχύστε την παραγωγικότητα και ανταποκριθείτε άμεσα στις προκλήσεις

Διατηρήστε τα επιχειρηματικά σας δεδομένα απόρρητα και εμπιστευτικά

Διασφαλίστε τα επιχειρηματικά δεδομένα σας με ένα απόλυτο αξιόπιστο σύστημα ασφάλειας, πλήρως εναρμονισμένο με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR. Το WinEra παρέχει:

 • Σύγχρονες μέθοδοι κρυπτογράφησης δεδομένων.
 • Δυνατότητα ορισμού πολλαπλών επιπέδων πρόσβασης
 • Επισήμανση λαθών σε 3 επίπεδα
 • Δυνατότητα παρακολούθησης της πρόσβασης των χρηστών στα δεδομένα, καταγραφή ιστορικού αλλαγών
Αποκτήστε μια λύση ανοικτή σε περαιτέρω επεκτάσεις

Διατηρήστε τον έλεγχο της επιχείρησής σας με μια ευέλικτη λύση, πλήρως παραμετροποίησιμη και ανοιχτή σε μελλοντικές επεκτάσεις. Ξεκινήστε με τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε σήμερα και ενεργοποιήστε σταδιακά νέα υποσυστήματα και πρόσθετη λειτουργικότητα. Το WinEra προσαρμόζεται απόλυτα στις εξελισσόμενες ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επωφεληθείτε από Υποστήριξη 24x7

Αξιοποιήστε  τη βραβευμένη πολιτική εξυπηρέτησης της Data Communication, Customer Care 360°. Επωφεληθείτε από τα πολλαπλά κανάλια υποστήριξης και εξυπηρέτησης που παρέχουμε στους πελάτες μας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Γνωρίστε όλες τις δυνατότητες του προγράμματος που αγοράσατε μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό εκπαίδευσης & υποστήριξης, με αυτόματη σύνδεση στο εταιρικό μας site.

Αμφίδρομη επικοινωνία με ΑΑΔΕ & Λοιπούς Φορείς

Απλοποιήστε τις καθημερινές σας εργασίες! Διασυνδεθείτε αυτόματα με την ΑΑΔΕ και τους λοιπούς δημόσιους φορείς. Αντλήστε και αποστείλετε στοιχεία κατευθείαν μέσα από το πρόγραμμα σε ελάχιστο χρόνο. Διαβιβάστε τα δεδομένα των παραστατικών σας στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη αξιοπιστία. Επωφεληθείτε από την πληρότητα ενσωματωμένων λειτουργιών του WinEra για διαχείριση/ηλεκτρονική υποβολή των δεδομένων της επιχείρησής σας.

Πληρότητα Λειτουργιών
 • Καταχώριση συνταγής (online & offline)
 • Πώληση με απευθείας καταχώριση συνταγής (online & offline)
 • Πώληση που αφορά συγκεκριμένη συνταγή ανεξάρτητα αν έχει εκδοθεί από το συγκεκριμένο κατάστημα ή όχι (online)
 • Έλεγχοι για αποδεκτούς συνδυασμούς καλλιέργειας – δραστικής ουσίας – φαρμάκου
 • Ενσωματωμένοι πρότυποι πίνακες (με δυνατότητα online ανανέωσης) Δραστικών Ουσιών, Συνδυασμών Καλλιέργειας – Δραστικής Ουσίας- Φαρμάκου
 • Ενσωματωμένοι πρότυποι πίνακες (με δυνατότητα online ανανέωσης) Δήμων, Νομών, Καλλιεργειών, Ασθενειών και Θεραπειών για εύκολη δημιουργία μιας πλήρους βάσης δεδομένων. 
 • Αυτόματη εισαγωγή των στοιχείων εγκρίσεων Φυτοφαρμάκων με την κωδικοποίηση του ΥπΑΑΤ
 • Έτοιμες φόρμες καταχώρισης και παραστατικά φυτοπροστατευτικών προϊόντων
 • Σύνδεση Καλλιεργειών – Δραστικών Ουσιών – Φυτοφαρμάκων  για τον άμεσο και έγκυρο εντοπισμό των φαρμάκων που προτείνονται από το Υπουργείο, για κάθε καλλιέργεια
Απεριόριστες δυνατότητες πληροφόρησης

Αποκτήστε σφαιρική πληροφόρηση για όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης, ευθυγραμμίστε τις καθημερινές λειτουργίες και δώστε real time στοιχεία στα στελέχη που παίρνουν τις αποφάσεις. Το WinEra ERP παρέχει:

 • Πληθώρα έτοιμων καταστάσεων, οικονομικών και στατιστικών αναφορών
 • Δυνατότητα εύκολης δημιουργίας προσαρμοσμένων αναφορών με τη χρήση του ενσωματωμένου εργαλείου Report Generator
 • Δυνατότητα διασύνδεσης με το σύστημα επιχειρηματικής ευφυΐας (BI) Business Analysis, για την επεξεργασία και στατιστική ανάλυση των πληροφοριών μέσω της μεθόδου των «κύβων» (OLAP cubes)
Remote Επικοινωνία
 • Αμφίδρομη επικοινωνία και ανταλλαγή στοιχείων μεταξύ Κεντρικού και Υποκαταστημάτων
 • Επικοινωνία με απομακρυσμένα σημεία (πελάτες- αντιπρόσωπους-πωλητές) για μείωση του κόστους και επιτάχυνση των διαδικασιών 

 

Εγκατάσταση στα μέτρα σας

Eπιλέξτε την εγκατάσταση που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Το WinEra είναι διαθέσιμο on premise και με ετήσια συνδρομή ενοικίασης (Rent a WinEra).

Screenshots

Screenshots

Videos

Videos

Αρχεία

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε πώς αξιοποίησαν τη λύση WinEra ERP οι πελάτες μας

Περισσότερα

Επικοινωνία