WinEra Essential

Εμπορική διαχείριση για start-ups και μικρές επιχειρήσεις σε πλήρη διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ!

Δώστε στην επιχείρησή σας τις σωστές βάσεις! To WinEra Essential της Data Communication είναι η ιδανική λύση για επιχειρήσεις επιθυμούν να καλύψουν με χαμηλό κόστος τις βασικές ανάγκες για εμπορική και οικονομική διαχείρισης ενώ είναι ήδη προσαρμοσμένο στις νέες απαιτήσεις τήρησης Ηλεκτρονικών Βιβλίων. Εύχρηστο, ευέλικτο και ανοικτό σε περαιτέρω επεκτάσεις, το WinEra Essential μπορεί να επεκταθεί απεριόριστα, ακολουθώντας την εξέλιξη της επιχείρησή σας, με τις υπόλοιπες ενότητες του WinEra ERP.

Ενδιαφερομαι
Ενισχύστε την επιχείρησή σας

Επενδύστε σε μια αξιόπιστη λύση εμπορικής διαχείρισης, ενισχύοντας την επιχείρησή σας και βοηθώντας την να αναπτυχθεί. Αποκτήστε εύκολα όλη την εικόνα των επιχειρηματικών σας λειτουργιών, απλοποιήστε τις καθημερινές εργασίες και μειώστε το χρόνο συγκέντρωσης οικονομικών στοιχείων και πληροφοριών. Στοχεύστε στον έλεγχο του κόστους και την καλύτερη αξιοποίηση των πόρων. Ενισχύστε την παραγωγικότητα και ανταποκριθείτε άμεσα στις προκλήσεις. 

Ξεκινήστε με τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε

Αποκτήστε τον έλεγχο της επιχείρησής σας με μια ευέλικτη λύση, ανοιχτή σε μελλοντικές επεκτάσεις. Ξεκινήστε με τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε σήμερα και ενεργοποιήστε σταδιακά νέα υποσυστήματα και πρόσθετη λειτουργικότητα. Το WinEra Essential προσαρμόζεται απόλυτα στις εξελισσόμενες ανάγκες της επιχείρησής σας.

Απλοποιήστε τις καθημερινές εργασίες

Με φιλικό περιβάλλον εργασίας, προσωποιημένα μενού ανάλογα με το ρόλο κάθε χρήστη και γρήγορη πρόσβαση στα δεδομένα, το WinEra Essential επιτρέπει την άμεση εξοικείωση των χρηστών, τη γρήγορη αξιοποίηση της λειτουργικότητας και την απλοποίηση των καθημερινών εργασιών.

Πάρτε σωστές αποφάσεις

Αποκτήστε σφαιρική πληροφόρηση για τις δραστηριότητες τις επιχείρησης και πάρτε εγκαίρως τις σωστές αποφάσεις. Το WinEra Essential διαθέτει πληθώρα έτοιμων καταστάσεων και αναφορών για τον εντοπισμό των τάσεων και ενσωματωμένο εργαλείο Report Generator για δημιουργία προσαρμοσμένων αναφορών.

Αισθανθείτε σίγουροι

Διασφαλίστε τα επιχειρηματικά δεδομένα σας με ένα απόλυτο αξιόπιστο σύστημα ασφάλειας, πλήρως εναρμονισμένο με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR. Το Το WinEra Essential χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους κρυπτογράφησης δεδομένων. Παράλληλα, η δυνατότητα ορισμού πολλαπλών επιπέδων πρόσβασης εγγυάται ότι τα ευαίσθητα δεδομένα σας διατηρούνται απόρρητα και εμπιστευτικά.

Επωφεληθείτε από Υποστήριξη 24x7

Αξιοποιήστε τη βραβευμένη πολιτική εξυπηρέτησης της Data Communication, Customer Care 360°. Επωφεληθείτε από τα πολλαπλά κανάλια υποστήριξης και εξυπηρέτησης που παρέχουμε στους πελάτες μας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Γνωρίστε όλες τις δυνατότητες του προγράμματος που αγοράσατε μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό εκπαίδευσης & υποστήριξης, με αυτόματη σύνδεση στο εταιρικό μας site.

Αμφίδρομη επικοινωνία με ΑΑΔΕ & Λοιπούς Φορείς

Απλοποιήστε τις καθημερινές σας εργασίες! Διασυνδεθείτε αυτόματα με την ΑΑΔΕ και τους λοιπούς δημόσιους φορείς. Αντλήστε και αποστείλετε στοιχεία κατευθείαν μέσα από το πρόγραμμα σε ελάχιστο χρόνο. Διαβιβάστε τα δεδομένα των παραστατικών σας στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη αξιοπιστία. Επωφεληθείτε από την πληρότητα ενσωματωμένων λειτουργιών του WinEra για διαχείριση/ηλεκτρονική υποβολή των δεδομένων της επιχείρησής σας.

Άμεση εγκατάσταση και λειτουργία

Ενσωματώστε το νέο σύστημα χωρίς να διαταράξετε τη ροή των εργασιών της επιχείρησής σας. Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα εγκατάστασης του WinEra οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της χρήσης και την άμεση λειτουργία χωρίς να απαιτείται ειδική παραμετροποίηση. Εξοικονομήστε χρόνο με την αυτόματη μετάπτωση των δεδομένων από το αποσυρόμενο λογισμικό.

Εγκατάσταση στα μέτρα σας

Eπιλέξτε την εγκατάσταση που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Το WinEra Essential είναι διαθέσιμο on premise και με ετήσια συνδρομή ενοικίασης (Rent a WinEra).

Screenshots

Screenshots

Videos

Videos

Αρχεία

WinEra Essential

Ενισχύστε την ανάπτυξη της επιχείρησή σας! Ξεκινήστε με τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε σήμερα! Επωφεληθείτε από μια αξιόπιστη λύση εμπορικής διαχείρισης, που εξελίσσεται σταδιακά, σύμφωνα με τις ανάγκες σας. 

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε πώς αξιοποίησαν τη λύση WinEra οι πελάτες μας

Περισσότερα

Επικοινωνία