Professional Services

Professional Services

Η έξυπνη λύση για επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών και Ελεύθερους Επαγγελματίες

Το Professional Services είναι η ολοκληρωμένη εμπορική και οικονομική διαχείριση της Data Communication για επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών και Ελεύθερους Επαγγελματίες. Ένα εργαλείο απαραίτητο σε γιατρούς, οδοντιάτρους, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, μηχανικούς, καθώς και σε επιχειρήσεις που τιμολογούν τακτικά και σε περιοδική βάση τους πελάτες τους, όπως φροντιστήρια, συντηρητές ανελκυστήρων, μικρές εταιρείες security, συλλόγους. Το Professional Services συνδυάζει πληρότητα λειτουργιών με ταχύτητα και ευελιξία.

Ενδιαφερομαι
Professional Services
Ευχρηστία

Επωφεληθείτε από το φιλικό περιβάλλον, τη δυνατότητα δημιουργίας προσωποποιημένων μενού και οθονών και τις ταχύτατες καταχωρίσεις. Δώστε στους χρήστες του γραφείου ή της επιχείρησής σας τη δυνατότητα να χειρίζονται αμέσως την εφαρμογή, χωρίς να απαιτείται χρονοβόρα εκπαίδευση ή εξειδικευμένες γνώσεις. 

 

Παραγωγικότητα

Απλοποιήστε τις καθημερινές οικονομικές και εμπορικές σας συναλλαγές. Εκδώστε ηλεκτρονικά τα παραστατικά σας εύκολα και απλά. Στείλτε τα με e-mail στους πελάτες σας, ενημερώστε μαζικά τις εισπράξεις και τις πληρωμές σας. Απαλλαγείτε από χρονοβόρες διαδικασίες και εστιάστε στο κατεξοχήν αντικείμενο της επιχείρησής σας. 

Πληρότητα λειτουργιών σε προνομιακή τιμή

Ελέγξτε την πορεία του γραφείου ή της επιχείρησής σας. Αποκτήστε πλήρη εικόνα των εσόδων και των εξόδων σας. Διαχειριστείτε τις πωλήσεις και παρακολουθήστε τα υπόλοιπα των πελατών σας. Αξιοποιήστε την ολοκληρωμένη λειτουργικότητα του Professional Services κρατώντας τα κόστη χαμηλά. 

 

Υποστήριξη 24x7

Επωφεληθείτε από τη βραβευμένη πολιτική Εξυπηρέτησης Customer Care 360o. Αξιοποιήστε τα πολλαπλά κανάλια υπηρεσιών υποστήριξης και εξυπηρέτησης που παρέχουμε στους πελάτες μας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Γνωρίστε τις δυνατότητες του προγράμματος μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό εκπαίδευσης & υποστήριξης, με αυτόματη σύνδεση στο site της Data Communication.

 

Άμεση τιμολόγηση σε πολλαπλούς πελάτες

Κάντε την καθημερινότητα σας πιο εύκολη. Ελαχιστοποιήστε το χρόνο της τιμολόγησης χρησιμοποιώντας τη μοναδική δυνατότητα του Professional Services για μαζική έκδοση παραστατικών.

Αυτοματοποίηση εργασιών

Ελέγξτε καλύτερα τις εμπορικές και οικονομικές σας διαδικασίες, μειώστε τα λάθη. Επωφεληθείτε από τις αυτόματες ενημερώσεις όλων των λειτουργιών του προγράμματος με μια μόνο καταχώριση και από τις μαζικές καταχωρήσεις. Πάρτε τις σωστές αποφάσεις μέσα από μια πληθώρα, οικονομικών και στατιστικών αναφορών. Οργανώστε ηλεκτρονικά τα ραντεβού και παρακολουθήστε εγκαίρως τις εκκρεμότητές σας. 

 

Προϋπολογισμός εσόδων

Καταγράψτε τα προβλεπόμενα έσοδα. Παρακολουθήστε τα υπόλοιπα των πελατών και βελτιώστε τη ρευστότητά σας. Χρησιμοποιήστε τα προϋπολογιστικά στοιχεία για τη σύγκριση τους με τις πραγματικές εγγραφές. Ελέγξτε καλύτερα τα οικονομικά σας.

 

Μαζική καταχώριση εισπράξεων πελατών

Αξιοποιήστε τη δυνατότητα να καταχωρείτε τις εισπράξεις των πελατών σας μαζικά, μέσα από ένα εύχρηστο πίνακα. Απαλλαγείτε από τις χρονοβόρες διαδικασίες για την παρακολούθηση των υπολοίπων σας.

 

Διαχείριση Συμφωνητικών

Απλοποιήστε τη διαδικασία σύνταξης και υποβολής συμφωνητικών. Δημιουργήστε αυτόματα συμφωνητικά και διατηρήστε αρχείο συναλλασσόμενων. 

 

Εναρμόνιση με τον GDPR

Διασφαλίστε τα ευαίσθητα δεδομένα των πελατών σας με ένα απόλυτα αξιόπιστο σύστημα ασφάλειας πλήρως εναρμονισμένο με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR. Αξιοποίηστε τη δυνατόητα ορισμού πολλαπλών επιπέδων πρόσβασης, ώστε τα επιχειρηματικά δεδομένα να διατηρούνται απόρρητα και εμπιστευτικά. 

 

 

Screenshots

Screenshots

Videos

Videos

Αρχεία

Microsoft Dynamics 365 - CRM

Αποκτήστε την πλήρη εικόνα επικοινωνίας με κάθε σας πελάτη!

Περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δείτε τα υπόλοιπα προϊόντα για Μεσαίες και Μικρές Επιχειρήσεις

Επικοινωνία