Energy Dynamics Accelerator

Energy Dynamics Accelerator

Αυξήστε την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας & αποκτήστε άμεσα ανταγωνιστικό προβάδισμα στον κλάδο της ενέργειας

To Energy Dynamics Accelerator είναι η καθετοποιημένη, ολοκληρωμένη λύση της Data Communication αποκλειστικά για τους κλάδους της Ηλεκτρικής Ενέργειας και του Φυσικού Αερίου. Βασισμένο στην κορυφαία διεθνώς λύση Dynamics 365 για τη Διαχείριση των Πελατειακών Σχέσεων & του Marketing και των Επιχειρησιακών Πόρων και ενσωματώνοντας πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών και εξειδικευμένη λειτουργικότητα, το Energy Dynamics Accelerator καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των επιχειρήσεων της ενέργειας, είτε είναι Εταιρείες Παροχής Ενέργειας είτε Διαχειριστές Δικτύου, συμβάλλοντας αποφασιστικά στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και την αύξηση της αποδοτικότητας. Παράλληλα, όντας λύση πλήρως παραμετροποιήσιμη, προσφέρει απεριόριστη ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

Ενδιαφερομαι
Energy Dynamics Accelerator
Γρήγορη υιοθέτηση της λύσης

Βασιστείτε στο γνώριμο περιβάλλον εργασίας Microsoft για ελαχιστοποίηση του χρόνου εκπαίδευσης και άμεση εξοικείωση των χρηστών με εφαρμογή. Επωφεληθείτε από τις προσωποποιημένες οθόνες με βάση το ρόλο του χρήστη και τις προσωποποιημένες προβολές δεδομένων. Αξιοποιήστε την εγγενή διασύνδεση της λύσης με οικεία εργαλεία, όπως το Office 365, το Excel και το Outlook.

Άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς

Ανταποκριθείτε άμεσα στις νέες προκλήσεις και προσαρμοστείτε ταχύτατα στα δεδομένα και τις ευκαιρίες της απελευθερωμένης αγοράς. Αποκτήστε πρόσβαση σε βέλτιστες πρακτικές του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτοματοποιήστε πλήρως ολόκληρο τον κύκλο πωλήσεων από την αίτηση μέχρι το τελικό συμβόλαιο. Αυξήστε σημαντικά την παραγωγικότητα μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη.

Αναβάθμιση εξυπηρέτησης

Δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μια αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης. Επιτρέψτε τους να εξυπηρετούνται ταχύτερα (αποσυμφόρηση των σημείων πώλησης σε ποσοστό ≥30%) και αποτελεσματικότερα μέσα από προσωποποιημένες διαδικασίες εξυπηρέτησης

Πρόσβαση από παντού

Αποκτήστε πρόσβαση στα δεδομένα σας μέσω Web client ή Mobile client (iOS, android, windows). Διαχειριστείτε τα οποιαδήποτε στιγμή, από οποιαδήποτε συσκευή. Επωφεληθείτε από την εγγενή διασύνδεση του συστήματος με οικεία εργαλεία Microsoft (Office 365, Outlook, SharePoint) για τη διαχείριση όλων των καθημερινών διαδικασιών του οργανισμού σας από έναν κοινό τόπο.

Ασφάλεια

Αισθανθείτε ασφαλείς με μια διασφαλισμένη πλατφόρμα, απόλυτα συμβατή με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR και σχεδιασμένη με τη μοναδική προσέγγιση Microsoft. Για να παραμείνουν τα επιχειρηματικά σας δεδομένα απόρρητα και εμπιστευτικά.

Ευελιξία & προσαρμοστικότητα

Επωφεληθείτε από μια καθετοποιημένη λύση που προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες σας. Ξεκινήστε με τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε σήμερα και σταδιακά ενεργοποιήστε νέα υποσυστήματα και λειτουργίες.

Κορυφαία τεχνολογία Microsoft Dynamics 365

Ανεπτυγμένο με βάση την κορυφαία διεθνώς λύση Microsoft Dynamics 365 η καθετοποιημένη λύση Energy Dynamics Accelerator σας παρέχει: 

 • Κορυφαίες δυνατότητες Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων μέσα από την πλήρη προσαρμογή του ελληνικοποιημένου Dynamics 365 CRM
 • Ολοκληρωμένη σουίτα αυτοματοποίησης Marketing, Loyalty & Social Media Listening
 • Μοναδικές δυνατότητες Επιχειρησιακής Διαχείρισης μέσω της διασύνδεσης με το ελληνικοποιημένο Microsoft Dynamics NAV (ERP)
 • Ηλεκτρονική διαχείριση εγγράφων & αυτοματοποιημένη διαχείριση υπογραφών
 • Οργάνωση δικτύου εξωτερικών συνεργατών (μεταπωλητών ή μηχανικών)
 • Δυνατότητα διασύνδεσης με περιφερειακά συστήματα του Οργανισμού καθώς και συστήματα τρίτων
Real-time αναφορές

Αξιοποιήστε τα δεδομένα σας με real-time Microsoft Power BI αναφορές. Δώστε στους decision makers την εικόνα της επιχείρησης ανά πάσα στιγμή. Επωφεληθείτε από την απεικόνιση των στατιστικών στοιχείων , την υψηλή αξιοπιστία των οικονομικών καταστάσεων και τη βελτίωση της ακρίβειας των οικονομικών προβλέψεων.

Τεχνογνωσία Data Communication
 • Από τους μεγαλύτερους ISVs στην ελληνική αγορά λογισμικού από το 1987
 • Εξειδικευμένη εμπειρία στον κλάδο της ενέργειας με καθετοποιημένη λύση Πληροφορικής & στρατηγικές συνεργασίες με σημαντικούς παίκτες της αγοράς ενέργειας, όπως ΗΡΩΝ, ΕΔΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας, ΖeniΘ κ.α.
 • Πιστοποιημένη γνώση της λύσης Dynamics 365 & εκτενής εμπειρία μέσω της υλοποίησης 200+ έργων σε αυτήν
 • Παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων μέσα από πλήρεις και διασυνδεδεμένες μεταξύ τους λύσεις, που ενοποιούν διαδικασίες, ανθρώπινους πόρους και επιχειρηματικούς συνεργάτες
 • Συνεργασία με τη Microsoft από το 2004: Microsoft Gold Partner για την προώθηση και υποστήριξη λύσεων Microsoft Dynamics & "Certified for Microsoft Dynamics"(CFMD) για την ανάπτυξη λύσεων βασισμένων στις πλατφόρμες Microsoft Dynamics NAV & Dynamics 365 (CRM)

Screenshots

Screenshots

Videos

Videos

Αρχεία

TA ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Δείτε πώς αξιοποίησαν τη λύση Energy Dynamics Accelerator οι πελάτες μας

Περισσότερα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δείτε τα υπόλοιπα προϊόντα στον κλάδο της Ενέργειας

Επικοινωνία

Χρησιμοποιώντας τον δικτυακό τόπο της Data Communication αποδέχεστε τη χρήση των cookies.