Academia Financials Έσοδα-Έξοδα

Λογιστικό Πρόγραμμα | Academia Financials Έσοδα-Έξοδα | Data Communication

Η πιο ολοκληρωμένη διαχείριση απλογραφικών βιβλίων σε πλήρη διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ!

Καλύψτε πλήρως τις ανάγκες του Λογιστικού σας γραφείου και προσαρμοστείτε στις νέες απαιτήσεις τήρησης Ηλεκτρονικών Βιβλίων των πελατών σας χωρίς πρόσθετο διαχειριστικό κόστος. Επωφεληθείτε από την πλούσια λειτουργικότητα και αυξήστε άμεσα την παραγωγικότητά σας. Με τα λογιστικά προγράμματα της σειράς Academia Financials κερδίζετε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της αγοράς προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης στους πελάτες σας! Το Academia Financials Έσοδα-Έξοδα αποτελεί την ολοκληρωμένη λογιστική και φορολογική διαχείριση για επιχειρήσεις με απλογραφικά βιβλία.

Ενδιαφερομαι
Λογιστικό Πρόγραμμα | Academia Financials Έσοδα-Έξοδα | Data Communication
Πληρότητα Λειτουργιών

Επενδύστε σε κορυφαίες δυνατότητες διαχείρισης, χωρίς περιορισμούς στον αριθμό εταιρειών, υποκαταστημάτων, χρήσεων και διασυνδέσεων. Επωφεληθείτε από την τεχνολογία αιχμής και την πλούσια λειτουργικότητα που διατίθενται μαζί με την εφαρμογή χωρίς extra modules ή κρυφές χρεώσεις. 

 

Ευχρηστία

Επωφεληθείτε από το φιλικό περιβάλλον, τη δυνατότητα δημιουργίας προσωποποιημένων μενού και οθονών και τις ταχύτατες καταχωρήσεις. Για την άμεση εξοικείωση των χρηστών και την ελαχιστοποίηση του χρόνου εκπαίδευσης, χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις. 

Παραγωγικότητα

Εκτοξεύστε την παραγωγικότητα του γραφείου σας. Αυτοματοποιήστε πλήρως τις καθημερινές σας εργασίες. Ενημερώστε αυτόματα όλες τις λειτουργίες του προγράμματος με μία μόνο καταχώρηση. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργικότητα των επαναλαμβανόμενων κινήσεων ή τα πρότυπα λογιστικά άρθρα. Επωφεληθείτε από τις μαζικές καταχωρήσεις συγκεντρωτικών εγγραφών , την αυτόματη δημιουργία βιβλίου Εσόδων – Εξόδων και πολλά άλλα. Δώστε τη δυνατότητα στους εργαζόμενους του γραφείου σας να απασχοληθούν σε παραγωγικότερα έργα. 

Αυτόματη Αναγνώριση & Καταχώρηση Παραστατικών

Αξιοποιήστε τη δυνατότητα σύνδεσης του Academia Financials με την πρωτοποριακή υπηρεσία Τεχνητής Νοημοσύνης DC Scan4you. Καταργήστε την πληκτρολόγηση των παραστατικών και μηδενίστε τα λάθη καταχώρισης. Το DC Scan4you μετατρέπει τις εικόνες των σκαναρισμένων παραστατικών σε αναγνωρίσιμα στοιχεία τιμολόγησης, δημιουργεί αυτόματα εγγραφές στα λογιστικά προγράμματα της Data Communication, ενώ ταυτόχρονα παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης των παραστατικών.

Σύνδεση με Ταμειακά Συστήματα

Επωφεληθείτε από την cloud υπηρεσία DC Link4you και συνδεθείτε με τα ταμειακά συστήματα της RBS που χρησιμοποιούν οι πελάτες σας. Αντλήστε σε πραγματικό χρόνο στοιχεία από το διασυνδεμένο ταμειακό σύστημα  και διενεργήστε αυτόματα λογιστικές εγγραφές στο λογιστικό πρόγραμμα Academia Financials.

Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας

Επενδύστε στην ενίσχυση του κύρους του λογιστικού σας γραφείου. Αναβαθμίστε τις υπηρεσίες που παρέχετε στους πελάτες σας. Χρησιμοποιήστε οικονομικές αναφορές για να αποτυπώσετε όλα τα οικονομικά στοιχεία των επιχειρήσεων πελατών σας κάτω από το πρίσμα μιας οικονομοτεχνικής μελέτης

Αμφίδρομη επικοινωνία με ΑΑΔΕ & Λοιπούς Φορείς

Απλοποιήστε τις καθημερινές σας εργασίες! Διασυνδεθείτε αυτόματα με την ΑΑΔΕ και τους λοιπούς δημόσιους φορείς. Αντλήστε και αποστείλετε στοιχεία κατευθείαν μέσα από το πρόγραμμα σε ελάχιστο χρόνο. Διαβιβάστε τα δεδομένα των παραστατικών σας στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη αξιοπιστία. Επωφεληθείτε από την πληρότητα λειτουργιών για την διαχείριση/ηλεκτρονική υποβολή Academia Financials.

Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση

Καταργήστε την παραλαβή και φυσική αρχειοθέτηση έντυπων παραστατικών. Παραλάβετε ηλεκτρονικά τα παραστατικά των πελατών σας και ενημερώστε τις εφαρμογές Academia Financials. Εξοικονομήστε χρόνο και χώρο καταργώντας τις χρονοβόρες διαδικασίες αρχειοθέτησης και ανάκτησης παραστατικών και απελευθερώνοντας φυσικό χώρο στο γραφείο σας. Αποκτήστε, επιπλέον, 100% έλεγχο των παραστατικών, έχοντας πρόσβαση στα αρχεία σας όποτε ακριβώς τα χρειάζεστε, εύκολα και γρήγορα.

Ολοκληρωμένη Πληροφόρηση

Αποκτήστε πλήρη εικόνα των δεδομένων σας μέσα από πολλαπλές δυνατότητες πληροφόρησης. Βελτιώστε την ακρίβεια των οικονομικών προβλέψεων και πάρτε τις σωστές αποφάσεις μέσα από πληθώρα έτοιμων καταστάσεων και οικονομικών αναφορών. Χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο εργαλείο Report Generator για να δημιουργήσετε γρήγορα και εύκολα προσαρμοσμένες αναφορές, στατιστικές αναλύσεις και διαγράμματα.

Εναρμόνιση με Νομοθεσία & ΕΛΠ

Εναρμονιστείτε πλήρως με την ελληνική φορολογική νομοθεσία και τα ΕΛΠ. Βασιστείτε στην 30+ ετή εμπειρία της Data Communication για την άμεση προσαρμογή του λογισμικού στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της νομοθεσίας. Επενδύστε στις βέλτιστες πρακτικές της ελληνικής φορολογικής & λογιστικής διαχείρισης. 

 

Παρακολούθηση Γραφείου

Ελέγξτε τη λειτουργία του λογιστικού σας γραφείου. Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα πολλαπλής έκδοσης παραστατικών και τις αυτόματες καταχωρήσεις. Μετρήστε την αποδοτικότητα, καταγράψτε και κοστολογήστε την απασχόληση των εργαζομένων.

 

Επικοινωνία με Εμπορικές Εφαρμογές

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα αξιοποιώντας τη δυνατότητα του Academia Financials να επικοινωνεί με όλες τις εφαρμογές της Data Communication αλλά και με εμπορικές εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Διασυνδέστε το λογιστικό σας πρόγραμμα με τα εμπορικά συστήματα των πελατών σας και εισάγετε εύκολα δεδομένα για αυτόματες ενημερώσεις των λογιστικών εγγραφών.

Πλήρης Εναρμόνιση με GDPR

Διασφαλίστε τα ευαίσθητα δεδομένα των πελατών σας με ένα απόλυτα αξιόπιστο σύστημα ασφάλειας πλήρως εναρμονισμένο με τον ευρωπαϊκό κανονισμό GDPR.

 

Υποστήριξη 24x7

Επωφεληθείτε από τη βραβευμένη πολιτική Εξυπηρέτησης Customer Care 360o. Αξιοποιήστε τα πολλαπλά κανάλια υπηρεσιών υποστήριξης και εξυπηρέτησης που παρέχουμε στους πελάτες μας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Γνωρίστε τις δυνατότητες του προγράμματος μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό εκπαίδευσης & υποστήριξης, με αυτόματη σύνδεση στο site της Data Communication.

Screenshots

Screenshots

Videos

Videos

Αρχεία

 • Με την παρούσα έκδοση, προστίθεται στην εφαρμογή μια νέα πολύ σημαντική λειτουργία που σας δίνει την δυνατότητα αυτόματης ψηφιοποίησης και καταχώρισης παραστατικών, με την τεχνολογία Digital Accounting του Ομίλου Epsilon Net. Η  λύση λειτουργεί on premise, με  χρέωση ανά χρήστη και επιτυγχάνει πολύ σημαντικό ποσοστό αναγνώρισης.  Η λειτουργία αυτή αποτελεί νέο module με την περιγραφή «Digital Accounting» και μαζί με το module «Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση» καθώς και την υπηρεσία DC Scan4you ολοκληρώνει την γκάμα των προϊόντων που προσφέρουν πρωτοποριακές υπηρεσίες Τεχνητής Νοημοσύνης.
 • Προστέθηκε η δυνατότητα σύνδεσης στο πληροφοριακό σύστημα Υποβολής Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης.
 • Είναι διαθέσιμη η εκκαθάριση Φόρου για το φορολογικό έτος 2020. Σημείωση: Η εκκαθάριση Φόρου πραγματοποιείται, σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα κωδικοποιήσεις του Ν.4172/2013. Οποιαδήποτε αλλαγή προκύψει θα ενσωματωθεί άμεσα.
 • Προσθήκη της δυνατότητας σύνδεσης στην πλατφόρμα myCAR, για τη δήλωση  ψηφιακής ακινησίας/κυκλοφορίας του οχήματος, καταθέτοντας ψηφιακά τις πινακίδες του. Με βάση την κυριότητα του, επιλέγετε την ένδειξη «Ιδιοκτήτης Ι.Χ». 
 • Προστέθηκε η δυνατότητα σύνδεσης στην εφαρμογή «Τα παραστατικά μου» της πλατφόρμας myΘέρμανση, όπου καταχωρούνται οι αποδείξεις αγοράς ειδών καυσίμων εκτός από του πετρελαίου.  

 

 • Προστέθηκε η δυνατότητα αυτόματης καταχώρισης των παραστατικών που προέρχονται από την εφαρμογή Epsilon Smart. 
 • Προσθήκη εκτύπωσης που περιλαμβάνει τον κύκλο εργασιών ΦΠΑ ανά μήνα για κάθε εταιρεία. Η πληροφορία αντλείται από τον κωδικό 312 της περιοδικής δήλωσης ΦΠΑ (Φ2).
 • Προστέθηκε η δυνατότητα σύνδεσης στο site του ΕΦΚΑ, για την λήψη βεβαίωση υποβολής της απογραφικής δήλωσης (βεβαίωση προεγγραφής), για την έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες.
 • Προστέθηκε η δυνατότητα σύνδεσης στο site του ΕΦΚΑ για την ηλεκτρονική χορήγηση Βεβαίωσης Προϋπηρεσίας. Η υπηρεσία απευθύνεται σε μισθωτούς ασφαλισμένους που έχουν διανύσει χρόνους ασφάλισης στην ασφάλιση του τ.ΙΚΑ-ΕΤΕΑΜ από το 2002 και μετά και σε ασφαλισμένους που έχουν υπαχθεί στο ασφαλιστικό καθεστώς της παρ.9 του αρ.39 του Ν.4387/16.
 • Προστέθηκε η δυνατότητα σύνδεσης στο site του ΕΦΚΑ για την χορήγηση Βεβαίωσης Απογραφής. Η νέα υπηρεσία απευθύνεται σε όλους τους ασφαλισμένους που έχουν ήδη καταχωρηθεί στο Μητρώο του e-ΕΦΚΑ (μισθωτοί, μη μισθωτοί, έμμεσα ασφαλισμένοι).   
 • Προστέθηκε η δυνατότητα αυτόματης αποστολής των στοιχείων Συναλλασσομένων (Πελατών/Προμηθευτών) κάθε Εταιρείας, στην Εφαρμογή Epsilon Smart. Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της διαδικασίας δεν είναι εφικτή η επανάληψη της. 
 • Προστέθηκε η δυνατότητα εγγραφής του Λογιστή στην web εφαρμογή τιμολόγησης Epsilon Smart.
 • Αντιστοίχιση Εταιρειών: Στην συγκεκριμένηλειτουργία έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε τις εταιρίες-τελικούς χρήστες της εφαρμογής Epsilon Smart με τις εταιρείες της εφαρμογής Academia Έσοδα-Έξοδα. Η άντληση των εταιρειών πραγματοποιείται αυτόματα και η αντιστοίχιση γίνεται με την επιλογή της εταιρίας στο πεδίο «Κωδικός Εταιρίας». Επιπλέον, στην περίπτωση που επιθυμείτε την αυτόματη ενημέρωση των παραστατικών που εκδίδονται από το Epsilon Smart  στην καταχώριση κινήσεων, μπορείτε να επιλέξετε την ένδειξη «Ενημέρωση από EpsilonSmart». 
 • Προσθήκη της δυνατότητας αποστολής email στους πελάτες του Λογιστικού Γραφείου για τη συμμετοχή τους στην υπηρεσία Epsilon Smart.
 • Στο υποσέλιδο «Λοιπά Στοιχεία», πραγματοποιήθηκε προσθήκη των πεδίων «Τράπεζα» και «ΙΒΑΝ». Τα πεδία ενημερώνονται αυτόματα με σύνδεση στην ΑΑΔΕ,  επιλέγοντας την ένδειξη «Εύρεση».
 • Προστέθηκε η δυνατότητα σύνδεσης στο site της Α.Α.Δ.Ε για την εκτύπωση βεβαίωσης περί μη Οφειλής Τελών Κυκλοφορίας. 
 • Προστέθηκε η δυνατότητα σύνδεσης στο site του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, για την υποβολή της αίτησης σχετικά με τη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για φοιτητές. 

 

 • Ενσωματώθηκε η δυνατότητα Επεξεργασίας των παραστατικών Εσόδων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα MyDATA της ΑΑΔΕ. Στην συγκεκριμένη λειτουργία απεικονίζονται και μπορούν να διαβιβαστούν, τα Αντικριζόμενα Παραστατικά Εκδότη ημεδαπής/αλλοδαπής (Α1) καθώς και τα μη Αντικριζόμενα Παραστατικά Εκδότη ημεδαπής/αλλοδαπής (Α2). Επιπρόσθετα, διατίθεται στατιστική απεικόνιση των δεδομένων ανά % ΦΠΑ, Κατηγορία και Τύπο Χαρακτηρισμού, Παρακρατούμενων Φόρων, Τελών κ.α. 
 • Ενσωματώθηκε η δυνατότητα Επεξεργασίας των παραστατικών Εξόδων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα MyDATA της ΑΑΔΕ. Στην συγκεκριμένη λειτουργία απεικονίζονται και μπορούν να διαβιβαστούν, τα Αντικριζόμενα Παραστατικά Λήπτη ημεδαπής/αλλοδαπής (Β1) καθώς και τα μη Αντικριζόμενα Παραστατικά Λήπτη ημεδαπής/αλλοδαπής (Β2) καθώς και οι εγγραφές Τακτοποίησης Εσόδων-Εξόδων (Γ1). Επιπρόσθετα, διατίθεται στατιστική απεικόνιση των δεδομένων ανά % ΦΠΑ, Κατηγορία και Τύπο Χαρακτηρισμού, Παρακρατούμενων Φόρων, Τελών κ.α.
 • Ενσωματώθηκε η δυνατότητα διαβίβασης των Χαρακτηρισμών Εξόδων, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα MyDATA της ΑΑΔΕ. Συγκεκριμένα, μέσω της λειτουργίας εμφανίζονται όλα τα παραστατικά Εξόδων που έχουν ήδη διαβιβαστεί στην πλατφόρμα από τον Εκδότη και έχουν ως Λήπτη το ΑΦΜ της Εταιρείας. Στην συνέχεια θα πρέπει για κάθε ένα από αυτά να αποσταλεί ο Χαρακτηρισμός τους. Ο Χαρακτηρισμός Συναλλαγών αναφέρεται στην υποχρέωση που έχουν οι Επιχειρήσεις να λογιστικοποιούν τα δεδομένα τους για την κάλυψη αναγκών της εσωτερικής τους οργάνωσης, καθώς και για την εκπλήρωση των φορολογικών τους υποχρεώσεων (λογιστική εγγραφή).
 • Προστέθηκε η δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας πρότυπων παραστατικών ανά εταιρία , με βάση τα Είδη που προβλέπονται από την ΑΑΔΕ, αναφορικά με την Διαβίβαση και Λήψη των δεδομένων στην πλατφόρμα MyData. Μπορείτε να επιλέξετε το σύνολο ή συγκεκριμένα από τα παραστατικά του πίνακα και να τα δημιουργήσετε επιλέγοντας την ένδειξη «Δημιουργία». 
 • Προσθήκη νέας εκτύπωσης που πληροφορεί για τους Φορολογούμενους που έχουν υποχρέωση Τροποποιητικής Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος (Ε1) λόγω αναδρομικών αποδοχών προηγουμένων ετών.
 • Προστέθηκε η δυνατότητα πληροφόρησης για τα υποβληθέντα έντυπα ΦΠΑ (Φ2) καθώς και έντυπα ΔΦΕ (Ε1, Ε2 ΦΠ-ΝΠ, Ε3ΦΠ-ΝΠ), αντλώντας την ημερομηνία οριστικής υποβολής απευθείας από το site της ΑΑΔΕ. Για το σκοπό αυτό έχουν δημιουργηθεί 2 διαφορετικές φόρμες εκτύπωσης τις οποίες επιλέγετε κατά περίπτωση ανάλογα με το επιλεγμένο Έντυπο. 

 

 

 • Προσθήκη 2 νέων πρότυπων φορμών τιμολόγησης με την περιγραφή «ΦΟΡΜΑ ΤΠΥ INΚJECT (ΕΥΡΩ) (QRCode)» και «ΦΟΡΜΑ ΤΠΥ INΚJECT 2 (ΕΥΡΩ) (QRCode)»,οι οποίες περιέχουν ενσωματωμένο το πεδίο QRCode.
 • Προστέθηκε η δυνατότητα αυτόματης σύνδεσης  στο Πληροφοριακό Σύστημα ΦΗΜ,  στην ενότητα «Επιχειρήσεις». Από την ενότητα αυτή, μπορείτε να διαχειρίζεστε ρυθμίσεις που αφορούν τους ΕΑΦΔΣΣ και τις Ταμειακές Μηχανές (Διόρθωση ΑΜΔΙΚΑ, AES KEY, Εταιρία Συντήρησης κ.α.). Η σύνδεση πραγματοποιείται με τους προσωπικούς κωδικούς TaxisNet κάθε φορολογούμενου. 
 • Επιλέγοντας την συγκεκριμένη εκτύπωση, εμφανίζονται οι Υπόχρεοι οι οποίοι δύναται να πληρούν τις προϋποθέσεις για ένταξη στον Μηχανισμό ενίσχυσης της απασχόλησης ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ που έχει ως σκοπό την  παροχή στήριξης, με τη μορφή οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας, στους εργαζόμενους επιχειρήσεων -εργοδοτών του ιδιωτικού τομέα με στόχο τη διατήρηση των θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης, βάση της ΚΥΑ 23103/48 (ΦΕΚ 2274/Β/14-6-2020). Οι υπολογισμοί του κύκλου εργασιών πραγματοποιούνται για τους μεν Υπόχρεους υποβολής Περιοδικής Δήλωσης ΦΠΑ βάση του κωδ.312, για τους δε απαλλασσόμενους υποβολής βάση του κωδικού 047 του εντύπου Ε3.Παρακαλούμε πολύ, λόγω της πολυπλοκότητάς των υπολογισμών, όπως ελέγχετε την ορθότητα των δεδομένων. Το αποτέλεσμα της εκτύπωσης είναι ενδεικτικό και δεν αποτελεί οδηγία για την υποβολή της αίτησης. 
 • Προστέθηκε η δυνατότητα εκτύπωσης του εντύπου «Αίτηση Αναστολής Εφαρμογής Φόρου Προστιθέμενης Αξίας στα Ακίνητα» καθώς και «Κατάσταση Αδιάθετων Ακινήτων» που αφορούν την διαδικασία χορήγησης αναστολής εφαρμογής ΦΠΑ στα ακίνητα, σύμφωνα με την παρ. 4α του άρθρου 6 του Κώδικα ΦΠΑ και τα οριζόμενα στις αποφάσεις Α.1012 και Α.1013 της Α.Α.Δ.Ε. Προϋπόθεση για την απεικόνιση των οικονομικών στοιχείων αποτελεί η συμπλήρωση ανά έργο, του πεδίου «Ημερομηνία Αναστολής» σε όσα ακίνητα απαιτείται, στην επιλογή «Πίνακες/Έργα/Ιδιοκτησίες» 
 • Είναι δυνατή η υποβολή του εντύπου Ε2 Νομικών Προσώπων του Φορολογικού Έτους 2019 στο Taxis Net.
 • Είναι δυνατή η υποβολή του εντύπου Ε3 Νομικών Προσώπων του Φορολογικού Έτους 2019.
 • Είναι δυνατή η υποβολή του εντύπου Ν-Ταχυκαταχώριση του Φορολογικού Έτους 2019. 
 • Προστέθηκε η δυνατότητα σύνδεσης στο site του ΕΦΚΑ για την χορήγηση Αποδεικτικού Ασφαλιστικής Ενημερότητας για Ελ. Επαγγελματίες-Αυτοαπασχολούμενους-Αγρότες. 
 • Προστέθηκε το νέο έντυπο «Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Νομικών Προσώπων και Νομικών Οντοτήτων» για το φορολογικό έτος 2019 βάση της Α1101/2020.
 • Ενσωματώθηκε υποβολή μέσω Internet του εντύπου Ε1 του Φορολογικού Έτους 2019 στο Taxis Net. 

Ε1

 • Είναι δυνατή η άντληση στοιχείων από το Taxis για το φορολογικό έτος 2019, πατώντας την ένδειξη «Μεταφ. Στοιχείων από Taxis Net».
 • Προστέθηκαν οι οδηγίες για την συμπλήρωση της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων του φορολογικού έτους 2019, επιλέγοντας την σχετική ένδειξη.
 • Προστέθηκε η δυνατότητα εμφάνισης των Βεβαιώσεων Αποδοχών Υπόχρεου και Συζύγου, μέσω της ένδειξης «Βεβαιώσεις Αποδοχών Γ.Γ.Π.Σ.» για το φορολογικό έτος 2019.

 

Ε2

 • Είναι δυνατή η υποβολή του εντύπου Ε2 φυσικών προσώπων του Φορολογικού Έτους 2019 στο Taxis Net. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα άντλησης των ακινήτων πατώντας την ένδειξη «Μεταφ. Ακινήτων από TaxisNet».

 

Ε3 και Ε3 - Ταχυκαταχώριση 

 • Είναι διαθέσιμη η λειτουργία «Μεταφορά Στοιχείων από TaxisNet» για το φορολογικό έτος 2019.
 • Είναι δυνατή η υποβολή του εντύπου Ε3 και Φορολογικής Αναμόρφωσης φυσικών προσώπων του Φορολογικού Έτους 2019 στο Taxis Net.
 • Προστέθηκε η δυνατότητα αυτόματης σύνδεσης στο site της Α.Α.Δ.Ε, για την λήψη και εκτύπωση των Αποδεικτικών Καταβολής Φόρου Κληρονομιάς.
 • Προστέθηκε η δυνατότητα αυτόματης σύνδεσης στο site του ΕΦΚΑ, όπου  έχετε τη δυνατότητα ανάκτησης του ηλεκτρονικού ασφαλιστικού σας λογαριασμού.  Η σύνδεση πραγματοποιείται με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης Taxis Net.
 • Προστέθηκε η δυνατότητα σύνδεσης στο site του Ο.Α.Ε.Δ. με χρήση των προσωπικών κωδικών Taxis Net.
 • Προστέθηκε η δυνατότητα σύνδεσης στο site της ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και την διαδικτυακή εφαρμογή ΑΡΤΕΜΙΣ, για την υποβολή των δηλώσεων παράδοσης γάλακτος από τους Παραγωγούς.
 • Προστέθηκε η δυνατότητα εκτύπωσης των επιχειρήσεων με Κ.Α.Δ. Κύριας Δραστηριότητας ο οποίος εμπίπτει στην λίστα των κλάδων που πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοϊού. Η άντληση πραγματοποιείται με σύνδεση στο site της Α.Α.Δ.Ε.
  Σημειώνεται ότι αυτή η λίστα είναι δυναμική και θα μεταβάλλεται με τις ανάλογες Υπουργικές Αποφάσεις κατά την εξέλιξη της κρίσης. 
 • Προστέθηκε η δυνατότητα ελέγχου των περιοδικών ΦΠΑ (Φ2), μέσω της σύγκρισης των δεδομένων του εντύπου όπως αυτά προκύπτουν βάσει των λογιστικών εγγραφών και της οριστικοποιημένης δήλωσης στο site της Α.Α.Δ.Ε. Επιλέγοντας την εκτύπωση, εμφανίζεται για κάθε περίοδο υποβολής (μήνας/τρίμηνο) το έντυπο Φ2, κάθε κωδικός του οποίου απεικονίζει συγκριτικά τις αξίες του Academia και του Taxis Net (πεδία με γκρι σκίαση). Σε περίπτωση ασυμφωνίας αυτή επισημαίνεται με κόκκινη γραμματοσειρά.
 • Επιλέγοντας την συγκεκριμένη εκτύπωση, εμφανίζονται οι Υπόχρεοι οι οποίοι δύναται να πληρούν τις προϋποθέσεις για την χορήγηση Επιδόματος Τέκνων, σύμφωνα με το καταχωρημένο έντυπο Ε1 εκάστου έτους. Το αποτέλεσμα της εκτύπωσης είναι ενδεικτικό και δεν αποτελεί οδηγία για την υποβολή της αίτησης.
 • Προσθήκη νέας εκτύπωσης, «Κατάσταση Σαρωμένων Παρ/κών ανά Εταιρεία». Η εκτύπωση αυτή σας ενημερώνει, για την κατάσταση των παραστατικών που έχουν σαρωθεί, είτε μέσω της συσκευής  scanner Fujitsu fi-7140, είτε με μεταφόρτωση, ανά Εταιρεία για την οποία πραγματοποιήθηκε  η διαδικασία για το επιλεγμένο διάστημα. 
 • Προστέθηκε η δυνατότητα πληροφόρησης για την μετάταξη των Αγροτών στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ, σύμφωνα με τα οριζόμενα της  ΠΟΛ.1201/2016. Στην συγκεκριμένη εκτύπωση εμφανίζονται αρχικά μόνο οι  πελάτες που κατά το επιλεγμένο έτος (πχ 2019)  πραγματοποίησαν ακαθάριστα έσοδα από αγροτική δραστηριότητα. Στην συνέχεια εξετάζοντας το ύψος των ακαθάριστων εσόδων (> 15.000 € ) και των αγροτικών επιδοτήσεων (> 5.000 €)  αναγράφεται η ανάλογη ένδειξη στη στήλη «Υπόχρεος Τήρησης Βιβλίων». Να σημειωθεί πως οι επιδοτήσεις αντλούνται απευθείας από το site του ΟΠΕΚΕΠΕ.
 • Η λειτουργία «Αναζήτηση Μενού» από την γραμμή εργαλείων, ενεργοποιείται πλέον και με τον συνδυασμό πλήκτρων Ctrl+F. Επιπρόσθετα, στην ανωτέρω λειτουργία προστέθηκε η δυνατότητα προσθήκης στη λίστα των «Αγαπημένων» επιλέγοντας την ένδειξη με το αστεράκι στα δεξιά οποιασδήποτε επιλογής (Λειτουργίας/ Εκτύπωσης/ Υποβολής).

Academia Financials Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση

Καταργήστε την παραλαβή και φυσική αρχειοθέτηση έντυπων παραστατικών!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

DC TAX4ALL

Ενημερώστε μαζικά όλους τους πελάτες σας με πληροφορίες TAXISnet, ΕΦΚΑ & ΓΕΜΗ!

Ανεξάρτητα από το λογιστικό πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε!

Περισσότερα

Επικοινωνία