3η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Data Communication

Η Data Communication πραγματοποίησε την 3η Εθελοντική Αιμοδοσία, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου,στα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ. Η θερμή ανταπόκριση των εργαζομένων στο κάλεσμα της εταιρείας, πριν ένα χρόνο, για δημιουργία Τράπεζας Αίματος έχει οδηγήσει στην καθιέρωση της διοργάνωσής της δύο φορές ανά έτος, αναδεικνύοντάς την σε μια από τις σημαντικότερες κοινωνικές δράσεις της Data Communication.

Με την ολοκλήρωση της αιμοδοσίας και λόγω της υψηλής συμμετοχής αιμοδοτών συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός μονάδων αίματος για την ενίσχυση της εταιρικής Τράπεζας Αίματος. Η ύπαρξη των συγκεκριμένων αποθεμάτων είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς προορίζεται για την κάλυψη των αναγκών των συνανθρώπων μας σε αίμα, το πολύτιμο αυτό αγαθό που είναι σε έλλειψη.

Με την ολοκλήρωση της 3ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η κα Ζωή Δουζένη, Executive Vice President της Data Communication,δήλωσε: «Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μία από τις σημαντικότερες δράσεις της εταιρείας μας. Οι άνθρωποί μας την έχουν αγκαλιάσει πραγματικά, δίνοντας δυναμικά το παρών σε κάθε της διοργάνωση, υπογραμμίζοντας έτσι το υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης που τους χαρακτηρίζει. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους αιμοδότες μας, καθώς η ενεργή τους συμμετοχή αποτελεί ισχυρό κίνητρο για την εντατικοποίηση των κοινωνικών μας δράσεων».

Η Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί πλέον θεσμό για την Data Communication

Η Data Communication έτρεξε στο 8ο Greece Race for the Cure